icon

Maju to horšie obsluhovaní ľudia, alebo ktorí niečo vedia?

20. feb 2025

Vezmite si situaciu že ste naprikld jedina osoba v domacnosti ktorá ovlada starostlivost o domacnost co sa tyka upratovania a varenia atd a ak nie ste doma ta osoba je stratena ,mne to nerobi problem sa o niekoho starat ,robim to rada , muzovi davam doslova vsetko pod nos ale najviac co ma stve je ze ked clovek niekam ide tak mu treba navarit atd ,ze proste sa nedokaze sam o seba postarat, je podla vas na tom horsie clovek ktory nevie nic aj ked ho obsluhuju a potom ostane sam a nedokaze si poradit ?

Strana
z2
ajka19
20. feb 2025

však mu nenavar, dá sa aj objednať z reštaurácie, alebo potom bude mať chleba s masťou 😉

denkabemommy
20. feb 2025

To nie je že si nevie poradiť, to je len vychcanosť, ja by som tiež nechala muža navariť mi, keď niekam odchádza 😂 ťažká pohodička život tvojho muža

diewcatqoo
20. feb 2025

Ale neboj, vie sa postarat. Kazdy zdravy dospely clovek sa vie o seba postarat tak, aby neumrel hladom. To je proste priroda, to neoklames. Len je lenivy. Ale keby si mu nenavarila, neboj, neumrel by.

oceanahory
20. feb 2025

Ja nikdy nepochopim, ako zmysla clovek, ktory si sam nevie uvarit ani zakladne jedla...Podla mna by bez ohladu na pohlavie, taketo zakladne veci mal ovladat kazdi!

marryliese
20. feb 2025

Prestaň mu dávať všetko pod nos a uvidíš.

sisaka
20. feb 2025

@oceanahory aj to všetci ovládajú a keď nie, všetci majú internet, môžu si prečítať postup a tí menej gramotní si postup môžu pozrieť na videu.
Výhovorky typu - neviem utrieť prach, zapnúť práčku, vysávač, neviem si uvariť by u mňa neprešli.
Vynimkou sú ľudia s nejakými fyzickými obmedzeniami, či mentálnym postihnutím. Ak ten človek nespadá do tejto kategórie - smola, odo mňa by sa pomoci nedočkal.

really8
20. feb 2025

Vyberiem dve vety z tvojho prispevku: mne nevadi sa starat, robim to rada a druha: najviac ma stve.

Tak jak je to?
Btw ja by som takeho neschopaka nezniesla vedla seba

ivuska027
20. feb 2025

Ja to nepochopím, prečo jedna normálna príčetná žena sama dobrovoľne robí nejakému chlapovi slúžku. Prečo?

pribinak
20. feb 2025

Proste je lenivý a má tá dobre vycvičenu

Parky uvariť ? Alebo špagety? To zvládne ak človek s mentalnou retardaciou.
Jednoducho sa mu nechce

Ak vie používať smartphony a počítače či tablety tak vie zapnúť aj sporák a urobiť praženicu

jesenzima
20. feb 2025

Podľa mňa si na tom horšie ty. Lebo obskakujes lenivca a ani si to nechceš priznať. ... Si myslíš, že by umrel od hladu??? Nevie ísť do obchodu? Kúpiť si bagetu, prípadne polievku v sáčku? Reštaurácia? Dovoz? 🤦🤦🤦

enmery
20. feb 2025

Je ťažko mentálne retardovaný alebo má úplne obmedzenú pohyblivosť?Ak nie, tak pekne mimo si jedine ty.

personality
20. feb 2025

Tak ja si myslím že aj 10 ročne decko by prežilo keby muselo, keby rodičia zomreli zo dňa na deň. Ved také deti už poznajú Google a vedia aj rozprávať, nakúpiť si, zajst do restiky 🤷‍♀️

lauruska_sumienka
20. feb 2025

ked porovname teba a tvojho muza, tak jednoznacne si ty na tom horsie
ved ty to vsetko musis urobit a on si len pekne s vylozenymi nohami pocka az mu pecene holuby budu padat do huby, a oni mu aj padnu vdaka tebe.

bohuzial vo svete je to tak ze lenivci sa prizivuju na tych schopnych, a zalezi uz od tych schopnych ci sa daju alebo nedaju zneuzivat a vyuzivat

petulda333
20. feb 2025

Co by nevedel?! Zvladne,a ked nie,existuje donaska. Je vychcany a lenivy

januska12323
20. feb 2025

Pokiaľ nie je mentálne postihnutý nie je dôvod aby si niečo také "musela" robiť takže to je len tvoja hlúposť keď mu skáčeš okolo riti. No a ten druhý prečo by to nevyužil?

barka1
20. feb 2025

Však samozrejme, že sa maju lepšie ludia, co vedia, než ti, ktorych obsluhuju. A potom už to je na tych šikovných, či sa nechaju hlupymi a nesikovnymi využívat.

dskjhfdlkdjhl
20. feb 2025

Ja nikdy nepochopim zeny, ktore obiehaju okolo chlapa ako trafene, casto s vyplazenym jazykom. To nie je o tom, ze su sikovne, ale o tom, ze su mimoriadne hlupe a nevazia si same seba.

gribka1
20. feb 2025

Každý jeden človek, muž či žena musí byť schopný sa sám o seba postarať, aby nezomrel od hladu a v špine.

viestta
20. feb 2025

Co si si vybrala, to mas, ako si si zariadila, tak mas. Kym ten tvoj trpi len tulenou chorobou, tak iste sa ma lepsie ako ty, vsak sa o nic starat nemusi. Ked je mentalne alebo telesne neschopny sa sam o seba postarat a je odkazany na pomoc, tak je na tom horsie ako ty, lebo byt odkazany na opateru nie je plnohodnotny zivot

vikusjk
20. feb 2025

Hmm to bude radost mat s takym chlapom dieta... a nie ze si dovolis nahodou byt v nemocnici, alebo nebodaj taky luxus, ze dopriat si cas sama pre seba niekde mimo domu

luccija
20. feb 2025

Sama si ho rozmaznala🙂a, keď nevie pôjde do reštaurácie.Urcite to nie je dobre raz ťa to prestane baviť.Tiez by som nič nerobila, keby ma niekto obskakoval.Este dobre, že mladá generácia sa vie o seba viac postarať ako staršia veľa mladých mužov varí a má k tomu vzťah.Takto obskakovať jedine dieťa.Ale fakt to tá príroda tak zariadila, že nemtavi si nájde šikovnú🙂alebo hlupu?

michaela789
20. feb 2025

No ja som porodila tri deti, nie štyri. Takže keď odchádzam, odchádzam. Pokiaľ je manžel zdravý tak nech si kľudne ide aj uloviť, mne je to jedno, nestarám sa. A samozrejme, keď sa vrátim očakávam domácnosť v použiteľnom stave. Nie že si pán navarí, zagebre pol vybavenia kuchyne a mňa počká drez po točku naložený bordelom.
A keď som doma tak za ním nebeham s podnosikom. Áno, navarim, však on chodí do práce a ja som doma s deťmi, takže toto beriem ako vyrovnanie vesmíru, že sa o váru starám hlavne ja keď mám čas a som doma. Navarím a nech sa páči, nalož si, umy si. 🤷🏻‍♀️ A čuduj sa svete, normálne ide, naloží si, umyje, sprace si...ako dospelý človek.

michaela789
20. feb 2025

Ale k veci: ty. Ty si na tom horšie... Lebo robíš otroka nesamostatnemu lenivcovi.

selest
20. feb 2025

Neexistuje ze mentalne a fyzicky zdravy dospely jedinec sa nedokaze postarat o domacnost, navarit si atd. Jedine ze je vychcany..

ivik4
20. feb 2025

Ved mu nenachystaj a bude sa musiet prinutit. Bud si objedna alebo navari.
To ako male dieta na krku

tenerifka
20. feb 2025

No co ti poviem..... Tak ti treba

ankare
20. feb 2025

Júj, toto nerob, že má všetko pod nosom naservírované. Tvoj chlap nebude vedieť, čo od nudy a bude vymýšľať chobotiny. Neoplatí sa robiť nikomu slúžku, tobôž nie zdravemu chlapovi. Môže sa Ti to vypomstiť.
Držím palce!

h2
20. feb 2025

Ja nechápem, ako v dnešnej dobe, kedy sa dá na internete nájsť podrobný návod na úplne všetko, môže niekto nevedieť variť. Čiže, kto chce, ten zvládne. Kto nezvládne, tak preto, že nechce. Veď nemusí vyvárať zložité jedlá. Ale základ by mal zvládnuť každý.

1andrea111
20. feb 2025

Ty si na tom oveľa horšie, lebo on nemusí nič a má o všetko postarané. A keby sa situácia zmenila, že Ty by si už pri ňom nebola, určite nebude stratený ale bude schopný prežiť.

tenerifka
20. feb 2025

@h2 to nie je, ze nezvladne.....to je vychcanost

Strana
z2