Mal partner kúpiť veniec aj za mňa?
Ahojte, partnerovi zomrela babka, on isiel na opačný koniec SR hneď, ja až na pohreb keďže mame malé dieťa, ešte som mu písala aby za nás kúpil veniec ako za rodinu, samozrejme až na pohrebe som zistila že oni kúpili veniec spoločne akoby so svojou mamou, ja som nikde spomenutá nebola. Ako by ste to brali?
@anonym_autor že babke je to úplne ale že úplne jedno , tieto kktiny riešia len živí ľudia a je to zbytočné
normálne. jedným uchom dnu - druhým von.
Že aj ty spadáš do jeho rodiny. Jeho problém ak to takto spravil a nebolo tam konkrétne tvoje meno a ich dajmetomu ano. To je jeho vizitka. A babka si to neprečíta. Tú si uctíš tvojou prítomnosťou.
@anonym_autor babke je to suma fuk a on dal s mamou aj za teba... on ste predsa vy aj s babom.. no problem
Je to jeho babka, nepotrebuješ byť na stuhe zmienená…alebo kde myslíš spomenutá? Ja si myslím, že úctu voči babke si vyjadrila už tým, že si prišla na pohreb s malým dieťaťom cez pol SK. Si oporou svojmu partnerovi a to sa ráta.
To mas za to ze rodis deti „partnerom“. Keby bol manzel, ste oficialne rodina a aj jeho mama by mu urcite nariadila dat veniec tak.
To mas za to ze rodis deti „partnerom“. Keby bol manzel, ste oficialne rodina a aj jeho mama by mu urcite nariadila dat veniec tak.
@anonym_c38c1e to si dal/a dobre mimo misu. rodina su tak ci tak
@anonym_127b37 no ja by som to až tak nenapísala ,ale maš pravdu
Myslíš,že bude niekto stuhy na vencoch kontrolovať?
Akože na venci malo byť podľa teba napísané rodina Nováková a Zuzka? Či ako to myslíš? Ja by som brala, že dal aj za mňa.
@anonym_127b37 prečo, poznáš jeho mamu?
@anonym_autor jeho babka, jeho rodina, nech si robia ako oni uznaju za vhodne. Teba sa to netyka.
Podľa mňa, mal ti to povedať, resp sa s tebou poradiť, co a ako. Chápem ťa.
Keď mi zomrela mama a otec, dávali sme jeden veľký veniec za nás tri sestry a boli tam spomenuté iba naše mená s rodinami. To sa mali teraz naši muži uraziť, že neboli spomenutí??
nie
nikdy som nemala potrebu čitat stuhy od koho čo je, v poslednej dobe aj tak sa nosi malo kvetov alebo vencov
podsatne je že ste tam spolu , nie nejaky veniec
@anonym_c38c1e 🫣🙈koment úplne od veci radšej nepíš nič keď máš napísať takú chuj...
Dal sa jeden spolocny za celu rodinu. Nie len vasu ale celu jeho.
@anonym_autor no a prispela si na ten veniec zo svojich peňazí? či partnerove peniaze sú automaticky aj tvoje? ak si neprispela, tak nevidím problém, ak sú peniaze vaše spoločné a zase nevidím problém. A mimochodom, babke je to jedno, život jej to nevráti.
@anonym_autor nerob rozbroje pri tak ťažkej a smutnej príležitosti ako je pohreb. Urobili, ako uznali za vhodné, prijmi to tak. Podľa mna dal aj za teba, veď spolu patríte.
Riesis kravinu. Chlapi na taketo veci nemyslia a uz obzvlast nie v takejto tazkej chvili. Nevycitaj mu to. Ak ti na tom tak zalezi, chod kupit kvety dodatocne a odnes na hrob.
Tak ja neviem mne to príde nemám problém vyrobím si. Keď mi umrel, dedko, babka, dedko,otec nikde som na stuhu nedávala písať meno, ani moje ani chlapove ani dcerine. Dokonca pri dedkovi sme sa s babkou dohodli tak že sme sa ako rodina vyzbierali a babka vždy kúpila na to niečo dedkovi na hrob, aby pri pohrebe nebolo vencov že sa to nemá kde skladovať a potom je to len zbytočný odpad ale postupne babka náhrobné miesto udržiavala a vždy mu tam niečo nové dokúpila. A nikto z rodiny neriesil. Veď tomu nebožtíkovi je to aj tak jedno
Co bolo na stuhe napisane?
@anonym_c38c1e hahaha tí “partneri” su casto x uprimnejsi ako vasi manzelikovia, ktorych ste donutili vziat si vas🤣
@anonym_c38c1e hahaha tí “partneri” su casto x uprimnejsi ako vasi manzelikovia, ktorych ste donutili vziat si vas🤣
@anonym_96561a no, ale keby nieco, my manzelky mame polku majetku a vy partnerky zostanete s holou ritou🙉🤣🙉
@anonym_96561a no, ale keby nieco, my manzelky mame polku majetku a vy partnerky zostanete s holou ritou🙉🤣🙉
@anonym_fe478c Hahaha presne toto je dovod žien preco sa chcu vydavat 🤣 lebo maju holu riť…a este sa tym chvalia ze su manzelky🤣🤣🤣 my co mame svoje, sa vydavat nechceme🤣🤣🤣
Konkretne co bolo na stuhe? Dcera a vnuk? Mne by to bolo nevadilo, lebo ved babke to je duplom jedno, ale brala by som to tak, ze v tom sme zahrnuti ako rodina. Nam tiez umrela babka pred par mesiacmi a chcela som jeden spolocny veniec za nasu vetvu (mama ako dcera plus my surodenci s rodinami). Ale, ze nie, dcery kupuju zvlast, moj surodenec chcel zvlast. Ja som to myslela tak, ze babke to je jedno, menej odpadu a peniaze co by sme usetrili, tak by sme dali tete co organizovala pohreb a kar. Ja viem, ze babka mala nasetrene minimalne 20rokov, ale aj tak mi to prislo rozumnejsie ako kupovat zbytocne plast, len aby som tam mala meno. Takto bolo vela vencov, kytic a len robota s tym.
brala by som to tak ako je - veniec je spoločný, zrejme na neho prispeje.. ty babke zapal sviečku...

Brala by som to tak ze je to aj za mna. Snad si nemyslis ze niekto chodi kontrolovat kto je a kto nieje napisany na stuzke.