icon

Mala som sen o bývalom

anonymnamamina
27. dec 2020

Ahojte baby, ja viem, uz som tu pridávali taky podobný príspevok, ale nedalo mi to a musím sa podeliť znova. Mam partnera s ktorým mam babo. Mam bývalého, ktorý ma taktiež svoju rodinu. Chodili sme spolu na strednej skole, boli sme mladí, veľmi zložitý vzťah to bol. Bola som na neho naviazaná, priam zavisla. Bol o 3 roky starší, takže samozrejme mladý chalan začal na mňa tlačiť s istou vecou čoho som sa lakla keďže som mala necelých 16 rokov. Začalo to veľmi skripat, začal sa vyhovárať, ze nepríde za mnou preto lebo, zistila som ze chodi za inou... v konečnom dôsledku mi stačilo obyčajné ľúbim ta alebo jeho príchod a bola som na mäkko... nastal koniec... mam ale pocit ze u mňa nenastal dotrz... mam neskutočne výčitky svedomia voči nasej dcérke aj priateľovi...veľmi naozaj veľmi často sa mi s nim sníva, sledujem ho na FB, mam chuť mu napísať ale neda mi to, bojim sa ze si to niekto precota a bude problém, no tuto noc to uz zišlo do reálneho sna, stretli sme sa on uz mal syna a ja dcérku takze reálny stav, opili sme sa, vob3c som si v sne nepamätal co sa stalo no o 2 mesiace dom zistila ze som s nim tehotná... neviem prečo vobec som sa nebala ale bola som veľmi šťastná no ked som mu to oznámila, povedal mi ze to dieta nechce, pretože jedno uz ma a poslala ma na potrat, nemala som na vyber, moj priateľ sa odmietal starať o cudzie dieta, strasne som plakala, vrieskala, naživo som videla NR nemocnicu, a ked uz bolo po doslova som sa zbláznila a kričala nech mi vrátia to dieta spat ze ja chcem mat jeho dieta.... ceky deň som z toho mimo az tak ze som si pustila pesničku ktorú sme spolu počúvali a plakala som, brutálne ked priateľ odišiel do prace ja neviem co to je :(

Strana
z2
kitycat
27. dec 2020

Napis svojmu ex. Mozno ta to privedie do reality. Toto je zase raz problem zeny, ktora problem nema. Zdrave dieta a asi v pohode manzel... Pri sexe s manzelom si predstavujes ex? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

unicornlady
27. dec 2020

vtedy ťa podvádzal, teraz sa ti sníva s ním zlý sen, asi tak, že preber sa

sapetka
27. dec 2020

@anonymnamamina niektore zeny si proste tych hajzlikov zasluzia. A ty si jedna z nich/ napis mu stretni sa s nim, vyspi sa s nim alebo si daj facku a preber sa!vymaz su ho z fb a sup do realneho sveta

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@kitycat po pravde, napísala som mu keď naša dcérka mala 9 mesiacov, bol úplne iný, vyspelý, s iným pohľadom na vec, že je šťastný, že má syna, že ja mám krásnu dcérku, že už sme rodičia, že keď prechádza cez moje mesto vždy si spomenie, prišlo mi to také zvláštne, zároveň ako som písala s výčitkami, samozrejme o tom môj priateľ nevie, pretože ja sama mám problém sa baviť o jeho bývalých alebo niečo také, a ani on to nemá rád, keďže on je v tom vysporiadaný, on má všetko uzavreté, len ja nie.... pohode partner áno, on je skvelý otec, pomáha, miluje našu dcérku, chodí prakticky len do práce a za nami domov, ale má aj on svoje hefty, jeho záľúba je PC, čo samozrejme obmedzil a ide tam len večer keď malá spinká, alebo ja len tak vedľa neho sledujem ako hrá a padne mi to tiež dobre, ale čo sa týka romantiky, intimity, je jeden z tých čo jemu úplne stačí sex 1 za týždeň, ale mávame tak každý 3 deň, pretože sme sa neustále hádali, že mne to nestačí, mal s tým obrovský problém, no aj to sa akosi dalo do normálu, no aj tak som nespokojná, debata o sexe nehrozí, nejaké také nažhavenie sa na to cez slová, nechodíme nijak moc extra nikde, je to s malou ťažšie ale on je skôr taký domáci typ, čo aj ja ale rada by som aj nejakú zmenu, niekde ísť, hovorila som mu to, vždy sa hnevá že teda nech mu poviem skôr že niekde chcem ísť a nech niečo naplánujem.... skončí to tak že to nechám aj ja aj on... takže trošku nuda, no samozrejme z toho vzniká moje špekulovanie, keďže sa nudím neustále rýpem s niečím do neho, z čoho sú hádky.... a ja frustrovaná, on nasratý..... no a posledná vec... naša dcérka má 18 mesiacov a ja ako mama sa cítim na druhé, on nie.... nechce o tom zatiaľ ani počuť, lebo ho vraj ešte viac odrádzam.... neustále sledujem foto tehotných, spomínam na časy keď som bola aj ja, je to čoraz väčia túžba, no neustále mi hovorí, neviem čo bude o polroka, určite že chce druhé ale nie trz ja neviem, asi mi šibe z nudy alebo ja neviem som akási frustrovaná zo stereotypu, teším sa keď ma prísť z roboty, no akonáhle ho uvidím, všetká radosť pominie a chcem byť opäť sama

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@sapetka vždy akoby som po tých snoch spomínala na to, že to mohlo byť inak, keby som mu dala, aj keď som bola mladá, že to mohlo byť úplne inak, ale nech je to akokoľvek hlava ma nepustí a donemoty sa pýtam či ma vôbec ľúbil, či ma nechcel len na sex, my sme sa stretli pred 4 rokmi a akoby stál predomnou iný muž, bolo cítiť že sme si stále akosi blízko nevedela som sa ovládnuť, neskutočne som ho chcela pobozkať bolo vidieť že aj on chce ale už spomínal, že má nejakú priateľku, ja som bola ešte sama, napokon som povedala, že bude lepšie keď pôjde domov, mala som slzy v očiach a cítila, že ho chcem okamžite objať, pobozkať a povedať mu že ho mám ešte strašne rada, no odišiel napokon a odvtedy sa mi snívajú takéto sny a pritom mám priateľa, ktorý má miluje, viem to, chce ma požiadať o ruku, dáva mi to najavo, len ja mám neustále s ním problém, rýpem, žiarlim, všetko mi na ňom vadí, už sa teším keď ide do roboty, ja neviem čo to je

jenny257
27. dec 2020

@anonymnamamina z vlastnej skusenosti s niecim takym , vyhod si ho z hlavy a urob hrubu ciaru

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@kitycat pri sexe myslím len na nás dvoch ja a môj priateľ nikto iný a dúfam že sa v tom momente rozhodne pre druhé.... to je v poslednom čase len tak... preto mi nejde do hlavy ten sen že som otehotnela s bývalým a tešila sa z toho a paradox že ma poslal na potrat a ja pritom tak to dieťa chcem

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@jenny257 ale ako? ja bežne fungujem nič sa nedeje aj ako je mesiac dlhý nepomyslím, príde takýto sen a ja mám deň hore nohami... ja si neviem už pol dňa dať rady, zapínam naše pesničky, spomienky neustále víria v hlave, ako to mohlo byť... pritom bol to naozaj bolestivý vzťah, čo to môže byť ? ja ani neviem prečo som viac tak nespokojná v tomto vzťahu, napriek tomu že tento vzťah je pravý opak vzťahu s bývalým, ako som spomínala samozrejme aj môj súčasný viem pokričať a byť tvrdý ale to už naozaj keď ma má plné zuby s výmyslami a napriek tomu všetkému si ma chce vziať, je chyba vo mne, ale skončiť s ním nedokážem.... myslím so súčasným, je otec nášho dieťaťa a neviem to proste urobiť, viem že malú miluje aj mňa a nechcem aby obaja trpeli kvôli mne len za to že ja som buď s niečím nespokojná, znudená alebo jednoducho ma niečo v tom vzťahu irituje jedno viem, stereotyp ma zabíja a to je proste tak

jenny257
27. dec 2020

@anonymnamamina pises , ze sa nudis ... tak zamestnaj hlavu niecim inym , cvic , behaj , tvor , vyrazte s dcerou niekam vramci moznosti....zapracuj na aktualnom vztahu , dopraj si aj cas len pre seba . A komunikacia je zaklad , byt spokojna a vyrovnana

ninusa221
27. dec 2020

Asi ti chyba nieco na zaujatie aby si nemusela taketo chujoviny riesit

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@jenny257 skúšam čítať knihu v inej izbe ako je partner, alebo pozerať len tak TV hrať hry taktiež keď malá spinká, alebo len tak sedím vedľa priateľ a sledujem jeho ako hrá a vtedy to proste na mňa príde tie myšlienky, že bože furt je to o tom istom, príde z roboty, ideme na chvíľu so psíkom pri dom, samozrejme malá už spinká, vrátime sa ide sa najesť a sadne k PC alebo max si ľahne ku mne pozrieme film popri ktorému mi idú myšlienky už len na taký sex, ten môj salám párka, jednoducho si povie nemám chuť no čo vznikne hádka? tak ho radšej pošlem preč, on nechápe nasratý že zase chcem len sex, urazený ide zase na PC ale už sa so mnou celý večer nerozpráva proste nuda čistá nuda pre mňa....

jenny257
27. dec 2020

@anonymnamamina ako vravim , zmen ten stereotyp.... alebo odid ked ta to nenaplna ...inak to nevidim ak na tom nezapracujete obaja , ja som si zvolila odchod

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@jenny257 on je taký čistý vegeťák, pohoďák, salám párka, kým má aj on pokoj (inak vie byť aj pekný cholerik) on porobí o čo ho poprosím, ale proste už keď sadne za PC už taký ten svoj kľud chce mať, samozrejme môžem tam byť, on sa bude so mnou aj rozprávať, no už akonáhle chcem niečo iné už je buď nasratý a ostane aj tak tam, alebo ide nasratý a mňa už pri pohľade na neho nadšenie prejde takže.... no neviem ako otec je skvelý, partner starostlivý je, ale akonáhle nie je niečo podľa neho že niečo chcem trošku zmeniť už je nervózny....

unicornlady
27. dec 2020

tak ale keď do neho zabŕdaš, jasne, že je radšej za pc

veď keď sa moc nudíš, popozeraj pekné miesta, kam by sa dalo ísť aj s dieťaťom. veď do prírody sa dá ísť. prípadne pozri nejakú vyhliadkovňu atd..

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@jenny257 ostala si na detičky sama? zatiaľ som stále nedospela až k takému záveru, na jednej strane si hovorím bože dievča veď čo chceš, máš takú slobodu lebo naozaj mám, dovolí a môžem robiť čo len chcem samozrejme odtiaľ potiaľ.... viete ako to myslím.... nič nerieši, na nič nehundre či tu je bordel, či nie je, či som strapatá, či nie som.... proste flegmoš... ale práve potom moja motivácia, snaha proste načo hovorím si načo, veď aj tak partnerovi je to jedno.... šak sadnem si s ním k PC a mám pokoj, lenže osoh žiadny

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@unicornlady veď toto mi práve hovoril, že keď ja chcem niekde ísť tak nech nájdem niečo, ja samozrejme výbuch že presne toto ma sere všetko vždy musím ja hľadať a plánovať, čo keby dačo raz podnikne on, a on vieš čo ja nikam nemusím ísť, ty si chcela tak neviem s čím máš problém,.... lenže natoľko má ľúbi že začne aj s nervami hľadať, nedajbože napokon naozaj niekam ideme no a 3 mesiace opäť nič.... ja nešoférujem to sa priznám, proste sa bojím, s malou to už ani nehovorím, takže viac než 5 km od domu sa s ňou moc nepohnem bez dopravného prostriedku čo je tiež ťažko keď to dieťa má ešte režim.... asi je problém vo mne že mám srať na chlapa a ísť jednoducho sama autobusom a možno mu to dopne ale tak komu sa chce ísť samému s dieťaťom o to mi práve ide nech ideme niekde spolu....

elizabet173
27. dec 2020

@anonymnamamina ani som necitala vsetky prispevky, stacili prve dva. Spravas sa ako pubetiacka, spomienkovy optimizmus s tebou dobre kmase. Zacni studovat, ked sa nudis, alebo si zbuduj dalsie dieta, najlepsie dve po sebe, aby si nemala cas na kraviny

jenny257
27. dec 2020

@anonymnamamina a kde je chyba ísť sama busom ? 😉 bežne som tak chodila . A hej som zostala sama a lepšie tak 😉 keď ta to nenapĺňa a vadí ti to bude to len horšie a horšie , bud sa s tým zmieriť alebo nechať tak a ísť si za tým čo chceš . Ale návrat k bývalému to nie je 😉 je to len úlet a nič viac , lebo sa nudíš a vzťah ta nenapĺňa

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@elizabet173 no a to je presne vec prečo cítim, že to druhé dieťa chcem, problém nastáva, že partner sa zatiaľ na to necíti

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@jenny257 ďakujem pekne, páči sa mi naozaj tvoja správa, ja to ešte skúsim do konca materskej čo už nie je tak dlhá doba a uvidíme čo sa stane keď nastúpim do zamestnania... no a nie je problém ísť sama busom to je pravda, ale mne práve o to ide, že som vlastne celú dobu sama keď priateľ pracuje tak by som rada, nejaký spoločný rodinný výlet, niekde vypadnúť spolu niečo zažiť, pretože ísť niekde sama, ešte v čase keď on je doma tak to mi teda naozaj ako rodina nepripadá

unicornlady
27. dec 2020

Tak mne zase vôbec nevadí vyhľadávať rôzne miesta, výlety, prírodné pamiatky atd... Môj priateľ je do neskorého večera v práci, takže by na to ani nemal čas vyhľadávať. Ale keď má čas a ja vymyslím, tak bez problémov ide.

unicornlady
27. dec 2020

http://www.vypadni.sk/
https://www.sdetmi.com/sr/vylety/
https://www.kamnavylet.sk/sk/atrakcie/

Viem, že teraz je to trošku obmedzenejšie, ale aj tak sa dá ísť von. My sme neterky vzali blízko do lesa, tam sú akurát popílené stromy, tak ich bavilo po nich chodiť. Večer svetielka pozerať...

Fakt, keď máš moc času, pozeraj, vyhľadávaj, zapisuj si, aj trebárs už na jar, keď sa toho viac uvoľní atď..

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@unicornlady skúsim to ešte tak, že to nebudem hrať na urazenú, aj keď ten môj má kopec času na hľadanie takýchto vecí, pracuje len od 17.30 do 22 každý deň, čize je skoro celý deň doma, v noci je ešte na PC kde má čas tiež, ale skúsim teda ja hľadať keďže asi ja jediná som tu čo chce niekde vypadnúť a uvidíme čo sa udeje

kitycat
27. dec 2020

Tvoj ex ma doma s najvacsou pravdepodobnostou ten isty stsreotyp, ale chapem ze tvoja fantazia ide naplno

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@unicornlady on mi tiež vždy povie šak nájdi ja s vami veľmi rád pôjdem... no neviem prečo keď má toľko času aj on, to necháva vždy len na mne a neprekvapí ma s niečím keď vie že ma serie tá nuda už doma

unicornlady
27. dec 2020

No, môj priateľ hovoril, že ako je fajn, keď ja vyhľadávam. Lebo jeho kolegovia sa sťažovali, že ich ženy aj chcú niekam ísť, ale nič sa im nechce popozerať.

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@kitycat prečo myslíš že aj môj ex ma stereotyp? ja o ňom prakticky nič neviem trz, jedine to že si spomenie na mňa, že je vďačný za syna, z písania cítim že už dospel a rozmýšľa inak ale inak nič, no a samozrejme že už ju požiadal o ruku, či je s ňou šťastný alebo nie to neviem

unicornlady
27. dec 2020

Možno ho to nebaví. Ani mňa nie vždy baví vyhľadávať, hlavne, ak je toho veľa a stratím sa v tom 🙂 Dobré je mať možno aspoň trošku predstavu a podľa toho pozerať.

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@unicornlady asi to je proste tak, že sú chlapi väčšinou leniví.... no čo už ja a mapa alebo niečo takéto kamarátky nie sme ale asi my nič iné neostáva, inak umriem od nudy

anonymnamamina
autor
27. dec 2020

@unicornlady ja som len zvedavá či vôbec pôjde alebo bude hundrošiť, on je leňoch hrozný, ako aj ja rada poleňoším, pospím, je to jasné no už každý deň spať do 12.30 čo dokáže úplne v pohode aj do 14, ja s malou v iných izbách on nech proste spinká aj som rada, že ho kus nevidím po pravde, jak sa motká tiež znudený prispatý, no a keď vstane za 2 hodiny môže ísť do práce a takéto sú naše dni

Strana
z2