Mala som sen o bývalom
Ahojte baby, ja viem, uz som tu pridávali taky podobný príspevok, ale nedalo mi to a musím sa podeliť znova. Mam partnera s ktorým mam babo. Mam bývalého, ktorý ma taktiež svoju rodinu. Chodili sme spolu na strednej skole, boli sme mladí, veľmi zložitý vzťah to bol. Bola som na neho naviazaná, priam zavisla. Bol o 3 roky starší, takže samozrejme mladý chalan začal na mňa tlačiť s istou vecou čoho som sa lakla keďže som mala necelých 16 rokov. Začalo to veľmi skripat, začal sa vyhovárať, ze nepríde za mnou preto lebo, zistila som ze chodi za inou... v konečnom dôsledku mi stačilo obyčajné ľúbim ta alebo jeho príchod a bola som na mäkko... nastal koniec... mam ale pocit ze u mňa nenastal dotrz... mam neskutočne výčitky svedomia voči nasej dcérke aj priateľovi...veľmi naozaj veľmi často sa mi s nim sníva, sledujem ho na FB, mam chuť mu napísať ale neda mi to, bojim sa ze si to niekto precota a bude problém, no tuto noc to uz zišlo do reálneho sna, stretli sme sa on uz mal syna a ja dcérku takze reálny stav, opili sme sa, vob3c som si v sne nepamätal co sa stalo no o 2 mesiace dom zistila ze som s nim tehotná... neviem prečo vobec som sa nebala ale bola som veľmi šťastná no ked som mu to oznámila, povedal mi ze to dieta nechce, pretože jedno uz ma a poslala ma na potrat, nemala som na vyber, moj priateľ sa odmietal starať o cudzie dieta, strasne som plakala, vrieskala, naživo som videla NR nemocnicu, a ked uz bolo po doslova som sa zbláznila a kričala nech mi vrátia to dieta spat ze ja chcem mat jeho dieta.... ceky deň som z toho mimo az tak ze som si pustila pesničku ktorú sme spolu počúvali a plakala som, brutálne ked priateľ odišiel do prace ja neviem co to je :(
@unicornlady prvé čo keď vstane jasné, že sa opýta ako dievčence, ako ste sa vyspinkali, zalepené oči ešte, cigaretka mobil v ruke, potom sa ide pohrajkať s malou, ja si ľahnem na gauč sledujem ich ako sa hrajú, samozrejme mne už sa z toho začne driemať, no a môže ísť do práce, no nie je to nuda ? či toto je bežný deň u každého? ja normálne keď ho vidím aký je prispatý ešte ďalšie 2 hodiny tak ja zaspávam pri pohľade na neho, ale skôr než o 3 on spať proste nepôjde to už hádky boli tiež takže kde mi on vstane o 10, ale ja som toho svedkom keď si aj ľahne ku mne všetko vypnuté ja otvorím oči o 2 ráno či je pri mne a on ešte stále pozerá do plafónu nasratý, že ostal v posteli, kvôli tomu aby som mala dôkaz že jednoducho sa mu skôr zaspať nedá
@unicornlady musím to skúsiť .... inak to asi pôjde naozaj dole vodou, žiadne zážitky nič nové proste to isté dokola
Nevyzrety clovek,nedospela zena. Ty si este ani dieta nemala mat. Rozmyslanie ako 15 rocna. Smutne...
@stanulienkat v čom myslíš? nieže by som sa urazila alebo niečo také... len v čom presne myslíš že rozmýšľam nevyzreto... presne toto ma zaujíma a neustále sa pýtam samej seba, či to naozaj v každej rodine funguje takto, že keď majú 2 mladí ľudia dieťa, či mi skončil život a ostanem zavretá medzi 4 stenami? ja som nikdy nebola na alkohol, disco, tanečky, flámovačky, vôbec ale rada chodím do prírody ale toto je už akosi veľa aj na mňa, že zrazu okrem prechádzky po meste čo už viem ísť aj po slepiačky, a do obchodu nechodíme vôbec nikam
Naznačuje to tvoje zmýšľanie. Po prvé- rozoberás sen ako pubertáčka- nerieš . Po druhé-bývalého si mala mať tiež už dávno poriešeného, je to za tebou. Po tretie- keď máš s niekým dieťa, nemal by to byť partner, ale manžel a po štvrté -keď si s niekým idem urobiť dieťa, viem aký je to človek, aké má priority, aký má životný štýl. Keď mi to nevyhovuje, tak s ním do dieťaťa nejdem.
@anonymnamamina koľko máš rokov? Pripadáš mi ako rozmaznané, hysterické dieťa, unudené, pretože partner nepanáčkuje tak ako ty chceš... O tvojich snoch o bývalom škoda hovoriť, to je proste hovadina, ktorá je už minulosť (aspoň preňho určite), nemá zmysel sa tým vôbec zaoberať. Na druhej strane - teraz máš partnera, ktorý ťa nudí, v podstate si rada, keď ho nevidíš, sex tiež nič moc (nehovor mi, že si toto všetko nevedela predtým, než ste si urobili dieťa), a ty s ním chceš mať druhé dieťa? Prečo, načo? Aby sme si tu o nejaký čas prečítali "muž ma k smrti nudí, ale mám s ním 2 deti, odísť nemôžem, lebo nemám peniaze"?
@stanulienkat všetko čo si napísala, je pravdivé... naozaj že áno, jedine to, že nie sme ešte manželia, to je pravda.... priateľ nemá zatiaľ nejako extra financie nazvyš, nieže by sme nemali z čoho žiť alebo nemali nejaké zásoby to áno, len považujeme iné veci za dôležitejšie, ktoré treba nakúpiť poplatiť a nechať si stále tú rezervu hlavne v tomto čase, ako riešiť svadbu, aj keď právo pred týždňom sa ma nenápadne pýtal aký prsteň by sa mi páčil.... no a to po 4. aj to je pravda, boli hádky už aj predtým kvôli PC aj vyspávaniu jeho, ale proste som si hovorila, veď bude tu plakať dieťa, bude to zodpovednosť, to spanie sa zmení aj PC, PC mi vyšiel, nesedí tam pol dňa iba večer, keď spí malá, a to spanie do poobedia mi vychádzalo tak 3 mesiace po pôrode keď bol tiež nebudený, namotivovaný, vstával, pomáhal, nechal pospať mňa, striedali sme sa, to sa stane aj trz nehovorím že nie, že s ňou je poobedie a ja si môžem oddýchnuť, no väčšinou doobedia trávim proste s malou iba ja sama, zatiaľ čo on spí, lebo do 3 jednoducho zaspať nemohol...
@danica2711 máš pravdu a nebudem to tajiť, som naozaj mladá mamička, veľmi mladá mamička, budem mať o polroka 24, priateľ bude mať 33, 9 ročný rozdiel, ja som mala doposiaľ vždy priateľov ktorí panáčkovali ako som chcela a tak to aj dopadlo, že som ich nechala, pretože to boli naozaj pajáci, áno tento presne taký nie je... a opäť mám problém, priznávam možno ešte nie som naozaj natoľko dospelá aby som si niektoré veci uvedomovala, jediné čo viem povedať, som dobrá mama, nemyslím si to iba ja a pevne v to verím, mám šťastie, máme kľudné, zlaté dievčatko ktoré od narodenia ani neviem poriadne plakať, neskutočne nenáročné bábo usmievavé.... to je pohľad ako matka no ako partnerka to je asi 0 bodov, to je pravda, cítim sa neskutočne nespokojná, pospĺňam si všetko čo treba ohľadne domácnosti, strávim pekný deň s malou no už keď nadíde čas príchodu partnera nálada všetká a dobrý pocit pominie behom 10 minút, príde útlm, priateľ chce mať trochu kľud od práce, ja po celom dni chcem rozprávať, on už zadumaný do hry, vyfukuje od ľudí z práce, odpovedá ale 1/2 ani nevníma podľa mňa lebo na druhý deň mi povie že také si mi nikdy nehovorila... neviem celé je to proste asi o stereotype ja neviem asi sama čo chcem.... ako som písala máme dokonalé dieťa, samostatné, usmievavé, nenáročné, ja sa moc nenamakám skôr nanudím, mám kopec času rozmýšľať a vymýšľať až nadíde čas keď príde priateľ a všetko si vylejem na neho a je to tam, hádka jak hrom....
Sny sú sny, proste mozog prehodnocuje a spracúva denne dojmy, pracuje v inom režime. Sníva sa ti, ze lietas, že si miss republiky, zrazí ta vlak a podobne. Sú to len sny, nič viac. Ty máš plnú hlavu bývalého, z nostalgie si nahovaras a predstavuješ, ako by vám bolo sveta žiť. Preto to tvoj mozog takto spracoval. Ale predovšetkým je to iba a len sen. Výhod si to z hlavy, a pripomína sú, že je to ex. Je z nejakého dôvodu bývalý, takže to asi ideálne nebolo. Alebo mu napíš, kontaktuj ho, možno ma on viac zdravého rozumu a slušne ta "preplieska do reality" pripadne nemá zdravý rozum, takte si obaja pokazte dnešné vzťahy, zatiahnite do toho deti, a potom plačte, ako ste si to dokafrali.Ludia sa nemenia, čiže inak povedané, nie, nezmenil sa, ak to predtým na ňom vadili veci, aj ti vadiť budú...
@anonymnamamina napis IP v tomto si isto budeme rozumieť 😉 keď napíšeš dozvieš sa prečo 😉
@anonymnamamina no, veď ty to sama vidíš vcelku jasne. Verím, že si dobrá mama, ale tak či tak to dieťa prišlo príliš skoro a asi s nesprávnym partnerom. Mala si sa ešte trošku vyblbnúť, užiť si neviazanú mladosť, no ale už sa stalo. Teraz máš v podstate 2 možnosti: buď popracovať na sebe (upratať si v hlave, dospieť, ukľudniť sa) a na vzťahu, ktorý máš - ale nie hysterickými výstupmi, večným vyrývaním a hádkami, ale dospelo, kľudne a empaticky. Ak to nepôjde, resp. ak si ujasníš, že ti ten vzťah za to nestojí, ukončiť ho a ísť ďalej. V žiadnom prípade si to však neskomplikuj ďalším dieťaťom, na to máš vo svojom veku času dosť! A toho bývalého si už definitívne vyhoď z hlavy, to je o ničom, radšej si nájdi nejakú zmysluplnú činnosť, nech sa nenudíš.
@anonymnamamina To, co citis k tvojemu byvalemu je pravdepodobne dosledok neuspokojenych tuzieb v sucasnom zivote, a tiez obsesia predstavou inej osoby. Ty nemilujes svojeho ex. ale svoju vysnenu predstavu o nom. Tu si si vytvorila z kuskov informacii jeho facebookovskeho profilu (kde nebude pisat o svojich nedokonalostiach) a zo skreslenych spomienok minulosti). Keby si zacala so svojim ex. vztah, po par mediacoch ci rokoch by ti zrazu pripadal pravdepodobne nemozny). Neustalym premyslanim o nom bude tento pocit v tebe rast.
Mozes si s nim dohodnut stretnutie a zdoverit sa mu, ze si do neho zamilovana a spytat sa, co citi on. Pokial to neciti a je to spravny chalan, odmietne ta a budes sa moct podunut dalej. Vymaz vsetky kontakty a fotky na neho, odstran Facebook, najdi si konicky a dostanes sa z toho. Najdi si nejaku kamosku, s ktorou o tom budes moct hovorit. Pokial ti povie ze to citi tiez, rozhodnes sa, co je pre teba najlepsia volba.
@alas20 uplny suhlas. V rutine na materskej si autorka príspevku sniva, ake super by to MOHLO byt keby....ale problem je len v jej hlave (tiez sa mi to občas stava, všetko preanalyzujem, chcem to a este aj to a nakoniec zistim, ze mi uz lepsie byt nemoze...chce to zamestnat mysel niecim zmysluplnym, vazne najst kamosky v okoli..netreba za zážitkami cestovat daleko... staci dobra spolocnost, kniha, dobry seriál, prakticke hobby a je po probléme
@anonymnamamina Čím nudnejší život, tým pestrejšie sny. Proste sa ti v noci kompenzuje vzrušenie, ktoré ti v reálnom živote chýba a to v podobe chlapca do ktorého si zrejme ešte stále zamilovaná.
@anonymnamamina za prvé si totálne nezrelá. Za druhé asi by si potrebovala dieťa čo reve dnom nocou aby si nemala čas na sprostosti. Vieš vôbec čo chceš so svojim životom robiť? Čo tá baví? Vieš, že si chceš spraviť dieťa s muzom a pritom snívaš o inom🤦🏽♀️ Dvihni zadok z gauca a rob niečo prospešné . Nie len fantazírovanie o bývalom. Keď sa priateľ hra s dcérou prečo sa neprídas k ním ale len sedíš a cumis? Ja tieto chvíle využívam na to čo nestíha urobiť alebo na to aby som si oddýchla.

Ja som zvyknutá, že aj v rodine som zvykla ja plánovať a vyhľadávať. Na druhej strane, aspoň dám návrhy, kam by som naozaj chcela ísť a kam by sa mi to páčilo. Ponúknem možnosti a druhá strana si môže vybrať, čo z toho najviac vyhovuje.