Málo miesta v izbe
Dievčata ahojte. Prosím poraďte , akoby ste riešili našu situáciu. Byvame u svokry , mame tu našu spálňu , mame dvojročnu dcérku a čo chvíľa pribudne k nej sestrička. Manžel je väčšinou v zahraničí , doma je málo cca týždeň za 5-6týždňov. Ale aj tak mame manželsku posteľ. Dcérka ma už klasickú posteľ , ale problem je že tu nezmestím postieľku 😔 prosím , ako to mate poriešene vy čo ste v podobnej situacií?
Prosím nepísať podobne veci ako odsťahovať sa a pod., dom mame vo výstavbe a realne sťahovanie bude možne cca o 2roky...najom bytov nechceme platiť...
@milanemila ved tam da manzela
@mk1111111111 no ano aj to je moznost, ale ked po 5 tyzdnoch pride manzel domov, tak by som chcela aspon spat s nim 🙈 ale tak idealne riesenie ako vybavit byvanie v detskej izbe s celou rodinou neexistuje, takze urcite je takato postel alternativa.
Pripadne takato pre deti neskor https://www.novynabytok.sk/detska-poschodova-po...
@milanemila to bolo myslene ako zart 💜
Akože kritizuje sa tu názor, že jedna izba, malo miesta a ďalšie dieťa. Nechápem prečo si ju nazvala primitivna - je to diskusia a každý má iný názor…. Z môjho pohladu má ta žena pravdu, ja by som s ďalším dieťaťom počkala. Neviem si predstaviť takto fungovať, s 2ročnou OK, ale s miminom. V tej izbe sa nik neporiadne nevyspí prvé mesiace.
Povedz svokre nech vam uvolni dalsiu miestnost, ved aj ona musi vidiet ze sa tam budete tlacit ako sardinky.
Roztahovacia posteľ. My máme taku posteľ, dole šuflíky a dá sa stiahnuť na jednolozko alebo dvoj. Ja som mala deti v postieľke nech majú svoj priestor.
Ešte ma napadlo, keď sme hľadali deťom poschodovu, mali takú, že dolné lôžko bolo široké možno 1,5 lôžka a potom schody a hore klasické lôžko. Nebolo to ani moc vysoké, keby ste dali sieť, možno by mohla už aj mala byť hore. Nám išla dcéra na poschodovu v 3 rokoch a nikdy nepadla a to cestuje po celej dĺžke.

@nominativ neviem si predstavit na takuto vysoku postel dat spat 2 rocne dieta 🤷🏼♀️