icon

Mám 14 rokov a moja mama mi ubližuje

karel1200
3. júl 2025

Ahojte,
mám 14 rokov a bývam s mamou. Posledné roky to mám fakt ťažké. Mama na mňa často kričí, nadáva mi a vyhráža sa, že ak nebudem počúvať, dá ma do polepšovne. Hovorí mi veci ako „si zmrd drzý“ a podobné urážky, ktoré ma dosť ničia.

Navyše ma furt do všetkého núti – čo mám robiť, kam mám ísť, s kým sa môžem alebo nemôžem baviť... a hlavne ma stále núti zoznamovať sa s jej novými priateľmi, aj keď ja na to nemám chuť a necítim sa pri tom dobre. Každý chvíľu bývame niekde inde, často sa sťahujeme, musel som viackrát zmeniť školu a nemám skoro žiadnych kamarátov. Pripadám si ako nejaký kufor, čo len prenáša z miesta na miesto.

Nechcem ísť do „deckeho“ alebo polepšovne, bojím sa toho. A pritom nie som žiadny feťák, bitkár ani kriminálnik. Len niekedy odvrknem, keď som pod tlakom. Kto by v takej situácii nebol nervózny?

Má mama vôbec právo ma niekam poslať len kvôli tomu, že nie som ideálny syn podľa jej predstáv? Prosím o normálne názory, bez hejtu. Fakt už neviem, čo mám robiť

Strana
z2
karel1200
autor
11. júl 2025
@abbey1

@sisska96 Pokiaľ si nespoznala iróniu, tak ti zmysel nedáva. 🙂
Kľudne môžeš ďalej radiť zabávajúcemu sa trollovi.

@abbey1 Ahoj, úplne som nepochopil aký máš so mnou problém, tento účet je tak starý preto lebo kedysi ho používala moja mama...

karel1200
autor
11. júl 2025
@rozculena

nejako ti neverím,nepíšeš ako 14ročný a ako tu niekto spomenul,zaregistroval si sa tu ako 10 ročný??
taaak určiteeeee

@rozculena Chcel som iba radu, tento účet je bývali mojej mamy...

alica110
11. júl 2025

Co stale mate s tou registraciou? Odo mna nikto obciansky neziadal, od vas snad ano? Moze sa zaregistrovat uplne kazdy, ano, aj dieta. Dnes uz 11 - 12 rocne deti maju "to", zaregistrovat sa na mk je to najmenej.

Strana
z2