Mám 175 cm a vážim 79 kg. Podľa svokry som tučná
Zdravim vopred sa ospravedlnujem ze zakladam tuto diskusiu lebo viem ze je tu takych asi milion ale ide mi o vas nazor ci podla vas je clovek ktory meria 175 cm a vazi 79 kg tucny..lebo podla mojej svokry ano a uz by som mala zo sebou nieco robit ( som 10 mesiacov po porode) ze by som mala aspon takych 8 kil zhodit..uz mi vytipovala aj programy na cvicenie kde by som sa podla nej mala prihlasit u nas v meste...ale to ze jej dcera vazi o 5 kil viac ako ja a ma o 10 cm menej to jej neprekaza..lebo ona ma vraj z akychsi liekov..( nie z toho ze zje celu bonboneriu na posedenie a iny napoj ako colu alebo radler ju piť neuvidite)..proste nemam slov uz
Určite to nie je taká nadváha, aby to svokra v kuse komentovala.Vidis, chlapom sa to nezdá veľa, tak tie kilá máš asi správne rozložené.Ja by som Max trochu upravila jedálniček, viac ovocia a zeleniny, ide leto to je ideálny čas.Chodit cvičiť pri tak malom dieťati mi nepríde nutné , veď ho stále nosis , kocikujes ...pohybu by si mala mať dosť.
Ja mám 172cm a o nejaké kilo menej,som tiež presne 10mes po pôrode,snažím sa chudnúť,rátať kalórie,cvičiť,ide to pomaly,počas tehotenstva som pribrala vyše 20kg🙈 chvalabohu celkom rovnomerne,vždy som mala napr väčší zadok čo sa mi aj celkom páči😁ide to pomaly,ale ide,chcela by som sa dostať na cca 65kg,toľko som zhruba mala predtým,najmenej som vážila asi 4 roky dozdu 58kg a to bolo otrasne keď si pozerám staré fotky ,aj okolie mi to hovori keď to vidí,len hlava a ruky a nohy paličky,nehovorím že je lepšie mat nadváhu, ale asi do tých cca 70kg by bolo fajn 🙂 moja problémová je partia je brucho,všetko ostatne by mi aj mohlo ostat 🤪 a mimochodom nie každá žena schudne po pôrode rýchlo ,pôjde to 🙂
Podla tych udajov si plnostihla 🙂
tvojím problémom nie je váha, ale to, že nedokážeš pri poznámkach a neustálom riešení tvojej váhy svokrou je umlčať tak, že už v živote nebude komentovať tvoju váhu. To by som urobila ako prvé, potom by som začala riešiť tých pár kg dať dolu. A je pravdou, že 79 kg, keď sa jedná o ženu pravidelne športujúcu vyzerá celkom inak, ako 79 kg keď je telo mľandravé a nie sú to svaly, ale tuk. Určite by som nedávala nejakú tvrdú diétu, dbala by som na zdravú stravu a tri krát týždenne išla do fitka, plávať, alebo behať a vtedy by som svokre strčila kočík s dieťaťom a môže môže mudrovať.
Ja som 6 mesiacov po pôrode a mam 61 kíl a cítim sa zle je to všetko od človeka ako sa cíti predtým som mala 56kg
A 175cm
Napíšem to najkrajšie ako viem 🙂 ľudia majú vygumované mozgy , sú ovlpyvnení veľmi lacnou propagáciou krásy , ktorá je podsúvaná ako dokonalosť ( dokonalé neexistuje , každý vidí dokonalé inak ) , tohoto je plný instagram ,lacné pózy , kreatúrky 40 kilové čo riešia svoju nadváhu , iné vyzerajú štíhlo aj bez diéty a cvičenia , pritom v reštike do seba tlačia vyhladovené detské menu , dokonalá ( vyretušovaná ) pleť atď, ale srdcia majú prázdne . Hlavne vyzerajú všetky rovnako , rovnako namaľované , rovnaké vlasy, všetky sú oblečené rovnako , majú rovnaké problémy a rovnako (ne)myslia ....
Ak chceš vážiť 79 kíl , tak váž , ale aj svokre povedz . No hlavne sebe to povedz .... nepýtaj sa v diskusii kde ťa nikto nevidel. Maj sa rada .....
Ano, si tlsta.. Ja mam vysku 175cm a ked som vazila 77kg nech som sa z akehokolvek uhla na seba pozrela nevyzeralo to nijak inak ako nadvaha.. ale uz davno mam 59kg a som spokojna..strava je zaklad..pohyb som pridala az ked som mala pod 70kg..ak si sama zo sebou spokojna a chces tak vyzerat aj nadalej tak bud...a ked nie tak pre svokru ani pre nikoho ineho sa nemen, jedine pre seba.
Ja mam 176 a 80kg po porode 8 mesiacov. Citom sa ako totalna bomba.
Ja pri tvojej výške 74kg a som ak lata...nie tučná
@lenocka12345 to si napísala veľmi pekne 👍 ja našťastie bulvár nesledujem, TV minimálne, ale viem, že to tak je
@arivederda rozdiel výška váha má byť 100 u mužov, u žien 110. Ja mám presne 181cm a 71kg a som postavou priemer, ešte tak 5kg dole by to chcelo. Keby som mala 81kg, bola by som tlstá jak 🐷
nezachytila som, či kojíš alebo nie, ale ja som bola počas kojenia rozčarovaná z toho, že nejde ani jedno jediné kilo dolu, mala som navyše osem. Jedla som zdravo, chodila som na dlhé prechádzky, plávala, počúvala dookola, ako sa kojením chudne a mňa sa furt kg držali, po odstavení zleteli ani neviem ako bez nejakej zvláštnej námahy, možno si tiež ten prípad.
Aspon 10 kg dole a budes kocka😜
tlsta, tucna, vyzrata a neviem, co este som ja!!! mam vysku 178 cm a vazim 112 kg, ano - mam zdravotne, psychicke problemy a kedysi som vazila okolo 65-68 kg a boli casy, ked som mala 58-62 kg.... chcela som mat velke prsia a splnilo sa mi to!!!! no ale ake ich mam?! ..... zivot je nevyspytatelny..... ked si predstavim a spomeniem na to, ako mi vtedy moja celulitida vadila, tak mi je do placu teraz zo seba.....no aj tak sa neviem dostat pod 100 kg .... proste psychika ma nepusti a zeriem....... ano v idealnom svete je to pekne mat idealne BMI k svojmu veku, vyske, vahe ....... svagrina pri tej svojej mamine necudo, ze zje celu bonbonieru! .... ono neexistuje vhodny slovnik niekomu povedat, ze rob nieco so sebou?! .... cim viac to iny riesia, tym je to cudnejsie.... mozno to myslia dobre, ale neziju tvoj zivot..... takze sa riad tym, co ti muz povie..... ano je pekne a zdraviu prospesne zit zdravo a mat pohyb, sportovat v ramci svojich moznosti........ ono kedysi bolo, ze muzi minus 100 z vysky cca a zeny minus 110, ale tak, ked to mas dobre rozlozene, tak ktovie, tucna nie si, tucni su ini ludia...... to ze ma clovek nadvahu, neznamena, ze je tucny, tlsty atd!!!!! sa niektori spamatajte! a zalezi asi aj od veku!!! pre mladu 20, 25 je asi kazdy a vsetko tucne!!! ja som bola aj chuda, teraz som tucna ..... jasne, ze by som chcela schudnut, no to by som musela odist aspon na 3 mesiace do teplych krajin, bez deti a bez muza a mat full service a nie sa tu na SK nervacit!!! drzim palce
@ghelena mam muza,dieta a za 6 mesicov som dola dole bez problemov 10 kg.staci zmenit jedalnicek a hybat sa.myslite na deti aby za 10 rokov nahodou nebolu siroty a zacnite nieco so sebou robit
Ja mam 173 cm a 52 kg,cize podla mna vazis ozaj vela. Ale zase keby si mala napr aj o 5 kg len menej ale viac svalov tak je to zase ine. Ako pisu baby,svaly su tazsie. Cize neries vahu ale skor cm. Nejedz nic tazke a sladke a ked ti to cas dovoli tak sa pohyb trosku😉 aby si nechudla len dietou a stracala svaly ale aby svaly ostali😊mozes napr zvolit rychlu chodzu na hodku 3-4x za tyzden. Keby si stretla babu co cvici s tvojou vyskou,ver,ze jej vaha by nebola ina ako tvoja ale inak by vyzerala. Svaly su ozaj tazke a ked naberies svaly spalis tuk. Takze znova,nevaz sa ale meraj sa metrom 😉
@lenuliatko84 toto si ja hovorim kazdy den a aj tak prejde a nic neurobim, dakujem za rady, no tych je okolo mna a na nete tooooolko, ze az..........za 10 rokov siroty?! to fakt? ...... ked ma porazi z Modreho konika, tak asi ano!!!

este napisem tolko, ze kto nema viac ako 175 cm, nech ani nepise, byt vysoka baba je DES!!! ked chodim vyrovnana, citim sa ako stoziar medzi mravcami!
Záleží ako sa cítis ty,ale tak 10 kilo dole by bolo v pohode dať pri tej výške, ja meriam 177 a mám 60 kíl a veru sama si poviem, že dve kilá zo zadku a bokov by som chcela dole ale nedokážem si odpustiť sladkosti viackrát za den slabá stránka :D keby mám 70 kilo tak som ako veľký slon
stoziar, skor godzilla v mojom pripade!!!
Je uplne jedno ci si chuda, plnsia, alebo tucna. Problem je, ze tvoja svokra je drza ako opica! Absolutne nema pravo ti diktovať nieco do tvojej vahy a ja by som ju teda odpalkovala! Normalne jej nabuduce povedz ' viete co, môjmu muzovi to nevadi, ani v posteli nemame problem, dieta je zdrave a spokojne a moju vahu nechajte na mna'. Ty jej hovoris nieco do toho ako sa stravuje alebo kolko vazi?? Asi nie...
@zazvorka87 kedze mam psychicke problemy, tak je to so mnou tazke, v podobnej skupine som, ja som dobra moralna podpora pre inych, no na seba som makka!!! uz v jednej skupine som asi aj 5 rokov, dufam, ze nie viac ..... kedze moji chalani, dvojicky budu mat 7, takze mozno uz aj 7!
@lenocka12345 vyjadrenie "40 kilove kreatúry" je rovnako výplod mozgu, aký ty označuješ slovom chorý.
Aky je rozdiel vyjadriť sa dehonestujúco o nadváhe a spraviť to isté na adresu chudej ženy ???

Podla mna vazis urcite vela na svoku vysku.. ale si 10m po porode tak sa to da pochopit. Otazne ci si ti spokojna a ti to vyhuje/ ak nie tak zacni nieco so sebou robit alw nie pre svokru ale pre seba.