icon

Mám 18 rokov a rodičia mi nedajú pokoj, prečo nie som ako moji rovesníci

mariobenky123
23. jún 2019

dopredu ma prosím ospravedlnte za môj pravopis som dysgrafik.
a vec je taká- som obyčajný 18 ročný chalan , nič zvláštne
ale mám však dlhodobý problém zo svojimi rodičmi
ja a moji rovesníci sme už vo veku tých 18-19 rokov,
vedšina chalanov a báb majú partnerov a podaktorí už aj deti...
len však ja som iný, baby ma absolutne nezaujmajú / nie gay niesom/
a problém je taký že v poslednej dobe na mňa rodičia tlačia z otázkami typu-
kedy budeš mať konečne babu? kedy budeš mať deti? a podobne...
len že problém je v tom že ja svoju mentalitu poznám až príliš dobre,
viem čo som za človeka a viem prečo nechcem mať nikdy deti a dokonca ani babu.
len toto zrejme nevedia ani po 100X vysvetlených drámach pochopiť že je to tak ako to je...
moji rodičia si furt melú na mňa svoje- kukni sa na ostatných šak chalani v tvojom veku už viac krát ŠUKALI , ako ty bol opitý /ani raz , nepijem/ a narážky podobného charakteru sú na dennej báze, a PRETO SA Pýtam- je nejaká rozumná možnosť ako svojim zaslepeným rodičom vysvetliť to že ja mam na to svoje dôvody prečo nikdy nebudú mať vnúčatá?
dakujem vopred.

0silvia0
24. jún 2019

@mariobenky123 dorob školu, keď doštuduješ, ži si po svojom a môže ti byť jedno či ťa niekto vydedí alebo nevydedí...

queen_mary
24. jún 2019

@mariobenky123 aha, a z internatu ta na vikend vyhanaju, ci?

beky1813
24. jún 2019

@mariobenky123 na súd ich mozes dat aj ty o vyzivne 😃😃😃 lebo studujes. Tak si vymysli priatelku v BB, jednoduché

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@queen_mary ano , od kedy sa tam partia bab opila, tak mame zakazane byvat po vykendoch na intraku...

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@beky1813 rodicia vedia kedy klamem, a na pravnika nemam peniaze, a tahanice po slovenskych sudoch nie dakujem

beky1813
24. jún 2019

@mariobenky123 tak si len zvykni 😃

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@beky1813 ano je veľmi ľahké si zvyknut na to ze clovek je rad ze zarobí necelych 160e na intrak, a ma dvoch hadam už psychopatickych rodicov co jedine co ich zaujma, aby ich syn mal deti...

beky1813
24. jún 2019

@mariobenky123 tak ine rady nechces, na vsetko mas odpoved "neda sa, nemozem"

timetotime
24. jún 2019

tak pokial studujes a dotuju ta, ako prepac, no asi to budes musiet vydrzat . inak @beky1813 ako to nie je mozno zly napad, len isto by to chceli mat aj nejak podlozene od lekara

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@0silvia0 ano, sice mi to môže byt jedno, ale jedno uz nebude keby som odisiel z domu( a môj psychopaticky tatko co je schopny hadam vsetkeho) ma udá za to že som ho okradol, sice nic neukradnem, ale on si to vybavý....

beky1813
24. jún 2019

@timetotime isto ma spoluziacky 😃 urobi par fotiek a hotovo. Dokaz je na svete

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@beky1813 ja deti mať môžem, skusal som aj tuto možnost ze mozno som neplodný, bohužial som, ale sam deti a ani partnerku mat nechcem

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@timetotime ano, pokial sa berie ako dotacia to ze sa doma 1x vyspim, najem, a na druhý den idem prec, s tym ze si zoberiem max vlastne veci, tak ano da sa to pokladat za dotaciu

beky1813
24. jún 2019

@mariobenky123 nikto netvrdi, ze si mas robit deti 🤣🤣🤣 a ani, ze si mas najst priatelku

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@cickamon ano, je to môj probelm, nie som ich ideal, a ano poznam svojho otca tak dokonale ze viem coho je on schopny, a mama je snim na jedno kopyto

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@beky1813 ano to mi je jasné, ale moji rodicia si myslia ze ideal je,niekde inde

cickamon
24. jún 2019

@mariobenky123 ale ty nechapes ze udat bez dokazov ta nemoze...alebo moze ale je mu to prd platne....to ja po kazdej navsteve rodiny ci susedov mozem zajst na policiu a udat ich ze mi zmyzli peniaze 😀 to by sa na slovensku zarabalo....myslis ze preco tolko varuju v telke ludi nech si nedrzia doma hotovost...lebo ked zmyznu peniaze neda sa to lahko dokazat a skoro vzdy to zlodejom prejde....naviac ako pises od rodicov uz zavysly skoro niesi....pravnik z uradu je zadarmo a sudne trovy na vyzivne na seba ta vyjdu asi jeden kolok (niesom si ista ale do 60 eur sa mi zda) aspon tak to bolo ked to riesil bratranec...ked sa chce otec vytahovat co on moze, oponuj co mozes ty, a ze ked sa mu nepaci tvoj zivot tak ze pojdes svojou cestou a sa donho nebude musiet viac starat ani ta uz vidiet....

akecheta
24. jún 2019

@ktochytavzite Pokiaľ by si poriadne čítala, tak by si videla čierne na bielom, že píše poniektorí....

bsp39
Autor odpoveď zmazal
eliska13
24. jún 2019

@mariobenky123 tvoji rodicia su chori a vybijaju si na tebe vlastnu frustraciu.mas mat dieta, aby Ti vykrikovali, ze Vas zivia?ved studujes...mas cas ....ani by ma take nieco nenapadlo.chlapi sa vacsinou usadia zalaskuju beru to vazne omnoho neskor.ty tiez never nejakemu psychologickemu posudku, ze mas nejake predispozicie ci povahove crty a preto nechces mat dievca....len tebou opovrhuju znizuju Ti sebavedomie a preto sa tak citis a neveris si.ci by boli radsej, keby si bol opity priniesol domov nejaku tehotnu babu?kde by ste byvali v detskej izbe?mas svoj rozum chod si po svojom jednym uchom dnu druhym von...a cim skor sa odstahuj ako to bude mozne

lija22
24. jún 2019

nuz preco tak velmichcu deti od dietata, mi je divne ale vsak ok, kazdy mame ine zivotne cesty aj priority. Musis ziskat nadhlad, postav sa k tomu s humorom. Vysvetluj dokenokecna ze ked stretnes tupravu budu aj deti, Cize prejdi z retoriky nechcem a nebudem na snad raz ak boh da 🙂

0kristina0
24. jún 2019

Vydrz to este dokym dostudujes a potom sa snaz osamostatnit (aj ked to bude tazke) lebo to je jedina tvoja moznost ako sa od nich oslobodit. Vysvetlit im to nevysvetlis nikdy, takze jedine utiect a to doslova. Toho udania sa vobec neboj, nech ta udava zaco chce, aj tak ti nic nedokazu a tvoj tatko sa len strapni.

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@0kristina0 ano, môj tatko je schopný všetkeho, on je totiz kamarad z fyzlami , a ty by na mna nasili aj dôkazy co nie su pravda, ale podla nich by boli

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@lija22 lebo som jedinačik, a chcu aby som mal decko

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@eliska13 ten psychologicky posudok, som si dal vypracovat na vlastnu ziadost, aby som svojim rodicom dokazal ze ja fakt babu mat nechcem, lebo viem preco

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@cickamon môj otec je schopny všetkeho, kamarat z fyzlami...

lija22
24. jún 2019

@mariobenky123 kazdy rodic si to praje. ale nase deti nie su povinne ist podla nasich predstav. drzim ti palce, zda sa ze este krusne casy len pridu

beky1813
24. jún 2019

@mariobenky123 venuj sa poriadne skole, pravopisu, aby si mal sancu osamostatniť sa

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@lija22 no, dakujem, a bohužial , verim ze sa to da do poriadku, a môj otec raz pochopí že nebude nikdy dedkom

mariobenky123
autor
24. jún 2019

@beky1813 dakujem veľmi za,túto radu, sice mam problem z ľavou rukou ktorou som schopny písat, a aj mierny problem zo sluchom/raz ma tatko zmlatil), a v skole sa ucim na 1tky, a umna je už mizyvá sanca ze sa umna silna dysgrafia napraví