Mám 19 rokov a prišla som o prácu. Je mama povinná ma živiť?
Ahojte. Ako riešiť situáciu, mám 19 rokov a nebývam s matkou 2 roky keďže ma opustila. Niesom študentka , školu som skončila už skôr kvôli tomu že som musela pracovat. Teraz som prišla o prácu , chcela som niečo z úradu práce, príspevok, no vraj mi nemôžu nič prispieť, že to musia rodičia. Pýtala som mamu, najprv mi nedvihla mesiac telefón , potom sa ozvalala a povedala že nemá nič mi dať. Otec je mrtvy. Chcem sa spýtať, ako to riešiť aby mi mohla niečo poslať ? Ma úrade povedali že rodičia majú povinnosť ešte ale keďže niesom študentka tak neviem .. to mám ísť na súd sa opýtať alebo kde ? Ako sa to rieši ? Dakuhem
@oktobermimi v pohode 😊
@oktobermimi aspoň si dala aktuálny oznam, nie debilinu
@bykaterina no poniektoré nechápu, a to čo sa uzatvorilo na jednej strane, neguju na druhej strane. Takže potvrdenie pomôže aj menej chapavym
@oktobermimi možno nemá evri na lístok do Ba
@cacianka 😄🤌🏻eheeee a napisat jej co brani ze ci sa da od buduceho mesiaca trebars ze sa nema teraz jako dostat
@oktobermimi neriešim, aj keď názor mám.
Mohla /môže mi kľudne napísať ip, ja by som tu na ploche nič súkromné nezverejnila 300 %, iba poradila nasmerovala ju aj hocikoho iného na pracovnu ponuku a priamo na personálne oddelenie. Prípadne ozrejmila praktické veci, zákulisie a iné info.
Už som tu pred mesiacom jednu pani navigovala, všetko zostalo medzi nami v hlbokom súkromí a von nešlo ani b
@cacianka ako som písala, veľa o nej jej reakcia na tvoju ponuku, vypovie. Ja by som jej už viac neponúkala nič. Mohla ti aspoň v ip poďakovať a prípadne zdôvodniť, prečo nie. Takto sa tváriť ako mŕtva ryba na reálnu ponuku znamená, že asi až tak pracovať nechce, skôr hľadá spôsob ako prísť k peniazom a ho.no pre to urobiť.
@cacianka toto presne a viem ze ty i velmy diskrétna osoba 👌🙏

@bykaterina prepáč až neskor som si všimla ze ste to z babami doriešili 🙂