Mám 20 rokov, som tehotná a priateľ ma už neľúbi
Ahojte..
Mám 20 rokov a neviem ako ďalej. V šiestom mesiaci tehotenstva mi priateľ povedal, že už ma neľúbi a teda nechce, aby som sa k nemu nasťahovala.. Neviem sa z toho spamätať.. Ostávajú mi dva mesiace než porodím a nedokážem sa stále s tým zmieriť, že ma nechal, stále sa zaujíma o mňa aj o malé a ja by som veľmi chcela, aby si to rozmyslel a chcel by žiť s nami.. So mnou a s malým.. Navyše bývam teda u rodičov.. Poráža ma z nich.. Nemajú sa radi, nedokážu spolu žiť, momentálne sú obaja v zahraničí pracovne a nie spolu.. Ocino dostáva dovolenky a tak je po mesiaci vždy doma.. Vždy má depresie, strašne sa trápi, on totiž chce, aby sa s mamou dali ešte dokopy, ale moja mama to už nechce, ja chápem oboch a neviem ani jednému pomôcť, keby sa k sebe vrátili, mamine je zle a keď ostanú takto, tak to nezvládne otec no a ja som medzi nimi, obaja sa rozprávajú so mnou o všetkom, čo ich trápi a ja nevidím žiadnu cestu ako im pomôcť.. Strašne ma to trápi, neviem ako ďalej s mojim životom a neviem pomôcť ani svojim rodičom aj keď veľmi chcem.. Obaja sa trápia aj tým, že trápia mňa a nechcú mi to hovoriť, no nemajú komu inému a ja som rada, že mám s nimi taký vzťah, že mi všetko povedia.. Len naozaj už neviem ako sa vysporiadať s tým, že moji rodičia budú stále smutní a že otec môjho dieťatka s nami nechce žiť kvôli mne, lebo neľúbi mňa a ani neviem, či zvládnem moje malé urobiť šťastným, keď nebude často s otcom a nebude mať kompletnú rodinu a povedzte mi.. Počítam s tým, že keď sa môj malý narodí, tak zabudnem na jeho otca a nebudem ho už tak ľúbiť, ale bojím sa, že to tak nie je.. Povedzte mi, zabudnem už naňho, keď budem mať dieťa?
@ladkaemka Ahoj. Nakoniec som sa ja stihla spamätať do pôrodu a keď prišiel malý som bola šťastná a vyrovnaná s tým, že to zvládnem sama.. Mesiac po pôrode sa spamätal aj priateľ, prišiel nás pozrieť, potom zaplatil nám letenky, aby sme prišli pozrieť jeho a jeho rodinu... A dali sme sa znovu dokopy a dnes už máme ja druhého syna 😊 a mame sa super..
som rada, ze vam to takto dobre dopadlo. To co sa na prvykrat zda ako tazke, s odstupom casu nemusi byt az taka katastrofa. Drzim vam palce, nech vam to vydrzi co najdlhsie

Mna by zaujimalo ako to dopadlo 😉