icon

Mám 20 rokov, som tehotná a priateľ ma už neľúbi

diana20
2. aug 2015

Ahojte..
Mám 20 rokov a neviem ako ďalej. V šiestom mesiaci tehotenstva mi priateľ povedal, že už ma neľúbi a teda nechce, aby som sa k nemu nasťahovala.. Neviem sa z toho spamätať.. Ostávajú mi dva mesiace než porodím a nedokážem sa stále s tým zmieriť, že ma nechal, stále sa zaujíma o mňa aj o malé a ja by som veľmi chcela, aby si to rozmyslel a chcel by žiť s nami.. So mnou a s malým.. Navyše bývam teda u rodičov.. Poráža ma z nich.. Nemajú sa radi, nedokážu spolu žiť, momentálne sú obaja v zahraničí pracovne a nie spolu.. Ocino dostáva dovolenky a tak je po mesiaci vždy doma.. Vždy má depresie, strašne sa trápi, on totiž chce, aby sa s mamou dali ešte dokopy, ale moja mama to už nechce, ja chápem oboch a neviem ani jednému pomôcť, keby sa k sebe vrátili, mamine je zle a keď ostanú takto, tak to nezvládne otec no a ja som medzi nimi, obaja sa rozprávajú so mnou o všetkom, čo ich trápi a ja nevidím žiadnu cestu ako im pomôcť.. Strašne ma to trápi, neviem ako ďalej s mojim životom a neviem pomôcť ani svojim rodičom aj keď veľmi chcem.. Obaja sa trápia aj tým, že trápia mňa a nechcú mi to hovoriť, no nemajú komu inému a ja som rada, že mám s nimi taký vzťah, že mi všetko povedia.. Len naozaj už neviem ako sa vysporiadať s tým, že moji rodičia budú stále smutní a že otec môjho dieťatka s nami nechce žiť kvôli mne, lebo neľúbi mňa a ani neviem, či zvládnem moje malé urobiť šťastným, keď nebude často s otcom a nebude mať kompletnú rodinu a povedzte mi.. Počítam s tým, že keď sa môj malý narodí, tak zabudnem na jeho otca a nebudem ho už tak ľúbiť, ale bojím sa, že to tak nie je.. Povedzte mi, zabudnem už naňho, keď budem mať dieťa?

Strana
z3
ladkaemka
27. nov 2018

Mna by zaujimalo ako to dopadlo 😉

diana20
autor
27. nov 2018

@ladkaemka Ahoj. Nakoniec som sa ja stihla spamätať do pôrodu a keď prišiel malý som bola šťastná a vyrovnaná s tým, že to zvládnem sama.. Mesiac po pôrode sa spamätal aj priateľ, prišiel nás pozrieť, potom zaplatil nám letenky, aby sme prišli pozrieť jeho a jeho rodinu... A dali sme sa znovu dokopy a dnes už máme ja druhého syna 😊 a mame sa super..

diana20
autor
27. nov 2018

@ladkaemka à naši sa rozvadzaju, keďže aj o tom som písala ☺️

balaskovae
27. nov 2018

som rada, ze vam to takto dobre dopadlo. To co sa na prvykrat zda ako tazke, s odstupom casu nemusi byt az taka katastrofa. Drzim vam palce, nech vam to vydrzi co najdlhsie

Strana
z3