Mám 23 rokov, 10 mesačné bábo a hľadám muža
Ahojte, ešte nikdy som tu nič take nepísala, ale jednoducho už neviem kde hľadať. Síce tu nechodí veľa mužov, ale za pokus to stojí.
Mám 23 rokov, 10-mesačného syna (s mojim ex nie sme v kontakte), jednoducho kašle na nás (dlhy príbeh). Ide o to, že som už dosť dlho sama a chcela by som zas cítiť lásku, nehu a mat pocit, že niekomu na mne záleží.
Preto hľadám muža, s ktorým by sme si rozumeli, spolu vychovávali môjho (nášho) syna. Čiže musí túžiť po dieťati, v budúcnosti sa nebránim ani nášmu spoločnému. Na výzore nezáleží, ja sama nie som nejaká top modelka, ale zas snažím sa o seba starať. Tak nech aj môj “budúci” sa o seba stará, nech je úprimný, milý, pozorný. Nič viac nechcem. Veková hranica je od 25 do max 35 rokov. Som zo severu, čiže by mal bývať tiež niekde tu blízko.
Ak si sa tu našiel, okomentuj mi to a ja sa ti ozvem. 🙂
@ptmt1011 no tak to aj ja... veď slobodná mamička nemôže behať po baroch, diskotékach, koncertoch a pod. .. . a keby som takú aj stretol, ani by som ju nechcel. . 🙂 ale hneď ako zistím, kde ich našli, začnem tam chodiť aj ja. . cha cha
@ptmt1011 veď práve, prídu rodičovské povinnosti a je po flamovani. . 🙂 ten net je asi momentálne najschodnejsia cesta ako niekoho spoznať. . . lebo v reálnom živote nikto nemá napísané na čele, že je sám a nebránil by sa vzťahu. .
@srandujete no tak nemám možnosť chodiť niekde medzi ľudí bez malého, len s ním a popravde, každý si povie, že som asi vydatá, keď mám malé dieťa 😀 takze s malým asi nikoho nezbalim 😂 preto hľadám tu, keďže u nás sú sami **** 🤷♀️ A nikam inam nechodím 😏
Nikdy nevies dakeho mozes aj Vonku s malym stretnut. Mna jeden balil v jazere kde som bola sama snou aj obrucku na ruke. A len zo slušnosti som mu odpovedala na nejake otazky a davala ppzor na malu vo vode. A on ze ci je nejaka sanca zeby som snim sla niekde na kavu alebo tak. A ja ze nie je ziadna som stastne vydata. Tak potom konecne odisiel. A to bol neželany nechceny zaujem. Ked chces mozes aj v parku niekoho zbalit s usmevom očami proste hodiš kontaktnu happy naladu. Rozbehnes konverzaciu trebars on bude venčit psa.. a nejak medzi recou spomenieš že si sama... ak tam bude obojstranna simpatia tak to niekam povedie. Ale ozaj cez net asi tych co hladaju slobodnu mamicku najdes rychlejsie aj vyselektuješ rychlejšie . Nie je nieco lokalne na fb pre zoznamenie sa? Vies tam aspon maju ludia vacsinou foto realne meno a tak viac info,
malé dieťa ani tak nie je problém, ako to, že napr. ja neviem, či je dotyčná zadaná alebo nie. . . keď má malé dieťa skôr predpokladám, že má muža a dieťa otca a rozbíjať rodinu v žiadnom prípade. . Preto keď vidím mamičku ako trepe tri tašky nákupov v jednej ruke, dieťa v druhej ruke, pomyslím si - jeeeeej, týchto dvoch mať doma, tak som šťastný. A ona si možno pomyslí - ja sa tu nadrapujem s nákupmi a dieťaťom, neviem kde mi hlava stojí a tento sympos oproti (trochu si fandím) si tu vykracuje bezstarostne s prázdnymi rukami.. (v skutočnosti s malým ruksacikom na chrbte na plaváreň). Prejdeme vedľa seba so vzájomným povzdychom, aké je to nespravodlivé, že ten druhý má to, čo ja nemám. . 🙂
@miadi máš pravdu, dá sa aj tak, ale tu odkiaľ ja pochádzam takéto možnosti nie sú, nie je tu park (len ihrisko), kde chodia len mamičky s detmi a muži žiadny 🤷♀️ Neviem o žiadnej stránke na fb, to by bolo určite lepšie 🙂
@srandujete a preco sa neprihovoris?
@srandujete ty mas uplne zlu taktiku.Ked za zenou nejdes a neoslovis ju, ona si mysli, ze nemas zaujem.Na druhej strane, ked oslovis, mozes dostat par odpisov a " kopaciek" ale vzdy sa najde niekto, kto povie ano.Viem to podla seba, lebo mna muzi oslovovali cely zivot, tak som to brala normalne.A viem, ze oni po mojom odpise neplakali doma do vankusa, ale sli za inou takze nas to netrapilo oboch.Dokonca sused sa mi priznal, ze ked som mala 18 bol do mna zamilovany.Co sa clovek nedozvie na stare kolena.Mne sa zas sused z prizemia a vzdy som ho tajne sledovalaz poza zaclony, kam ide.Ale on vyzeral sko Enrico Iglesias vysoky pekny sladky chlapcek
@srandujete presne ako píše @karolinakr prečo sa neprihovoris? Veď nemáš čo stratiť predsa...presne ako ja 🙂 skúšam toto a keď sa nikto nenájde, tak určite si z toho nebudem robiť ťažkú hlavu 😀
@karolinakr tak prihovorit sa cudzej zene. . hmmm , na to treba aj odvahu 🙂 tak ja v podstate ani nehladam, ( aj ked to hovori sice kazdy, aj ten co hlada 🙂 ) , ja na tieto inzeraty chodim zo zvedavosti, lebo prajem kazdemu, nech si najde spriaznenu dusicku 🙂
ved ja Ti kvitujem, ze hladas aj takouto formou . .👍 aj podobny inzerat tu bol pred mesiacom ( dal virbonus ) a nasiel . . aj jemu som drzal palce, dokonca bol potom taky mily, ze mi tam potom prenechal jeho forum. . 😀 aj som si pisal s jednou mamickou z tej diskusie a odvtedy na nu myslim kazdy den . . 😉 dufam, ze aj Ty najdes toho praveho, co Vas bude mat rad 🙂
@srandujete predchadzajuca sprava bola pre autorku 🙂
@srandujete ďakujem ti veľmi pekne 🙂
Si veriaca? Daj si do katolickych novin inzerat.Tam je vacsia sanca, ze nsjdes slusneho na vazny vztah
Za vyzor nerucim, ale uz som videla inzeraty, ze dieta nie je prekazkou
@miadi si zlata, ze jej hladas z vychodu, ale autorka je zo studeneho severu. .🙂
@miadi sice pozeram, ze mas pravdu - pise, ze chlapi u nich na severe su vraj sami **** . . .😀
@srandujete to je len ilustracna foto 😂ved nech si pohlada Toto je prve čo mi vyskočilo hadam si nemyslis ze jej este aj toho konkretneho chlapa vyberiem tych zoznamiek je tam xxx sak chod a kukni Mozno nieco najdes aj pre seba 😊
@miadi ved ja viem, ze si musi hladat sama. . 😉 jedine ak by sme sa do toho vlozili my a niekoho jej nasli . . ja skusim tu na zapade 😅 ved to nie je mozne, aby 23 rocne dievca nemalo na kazdy prst desat chlapcov, ako sa dakedy hovorilo . . to uz fakt vymreli muzi, co sa boja vychovavat deti?. .😲
@srandujete ale to by musela byt ochotu prestahovat sa na zapad lebo zas chlap zo zapadu asi nepojde žit na sever. Mozno si len mysli ze su vsetci na severe rovnaki ked stretavala len urcity typ co ju pritahoval. Lebo chlapi su rozni vsade.
@miadi citujem Ta - ,,chlap zo zapadu asi nepojde zit na sever" to som si myslel pred mesiacom aj ja, ale potom som si popisal s jednou maminou tu z MK a veruze som zmenil nazor . . 😀 logicky argument- lahsie sa prestahovat jednemu kvoli trom, ako naopak 🙂 proste ked ju milujes, nie je co riesit . .😉 skor si myslim, ze problem je v mladych muzoch- boja sa zodpovednosti a straty svojho pohodlia, standardu a pod, .
@srandujete a potom si das Kit-Kat
@srandujete Tak si sa prestahoval? Podla mna nejde o to čislo ze ci sa jeden lahsie presunie ako 2-3 ale o to ze kde je viac moznosti zamestnania atd, Ten jeden ked sa prestahuje a nenajde si rovnako ohodnotenu pracu alebo ziadnu ako bude fungovat s tou single mamčou na materskej? Zit z lasky?
@karolinakr alebo skôr nejaké antidepresiva 🙂

@1gabriela13 ale virbonus písal, že našiel čo hľadal. . .