Hľadám nádejnú partnerku/priateľku pre kamaráta

14. sep 2023

Ahojte baby ,viem ,možno blbá diskusia ,možno nie ,možno osud ? Hľadám partnerku môjmu blízkemu kamosovi,má 38 rokov ,bezdetný ,slobodný .Jeho problém nebol on sám ,skôr je to ten typ dobráka ,čo sa preplieta životom a má smolu na ženské ...okolie Nitry ,Hlohovca , Leopoldov no nebráni sa ani diaľke ,nevadia mu deti ,nezáleží mu na vzhľade.
Ak je tu taká napíš ,ozvem sa do Ip ,keďže ja sama chcem zatiaľ ostať v anonymite 😊🙏
Nikdy nieje na lásku neskoro 🌹

veronika_sk000
14. sep 2023

preco si ju nehlada sam?

autor
14. sep 2023

@veronika_sk000 stránku modrykonik ani nepozná a nieje to typ človeka čo miluje úplne sociálne siete a rôzne zoznamky preto to skúšam týmto smerom ja ,byť aspoň troška nápomocná a možno tým Amorkom čo mu pomôže 🙂 takže tak 👍🏻

vilma7
14. sep 2023

Ja mám zas kamarátku, čo má smolu na chlapa...tak mi napíš sa. Ja tebe neviem

veronika_sk000
14. sep 2023

to je ake mile 😊 drzim palce

autor
14. sep 2023

@veronika_sk000 ďakujem 🙏

tanyag
14. sep 2023

Držím palce, aby si tentokrát našiel tú pravú. Nech neberie prvú, ktorá sa mu ponúkne 😉

autor
14. sep 2023

@tanyag určite chcem preňho len to najlepšie ,lebo by ma mrzelo keby sa opäť popáli a každý vieme ,že také rany zanechávajú na človeku hlboké jazvy 🙂
Za skúšku,nápad ,pomoc zatiaľ nič nedám ,ja nič nestratim ale naopak on môže získať .Ďakujem za povzbudenie.Bala som sa skôr reakcie ,ktoré aj čakám že na čo to je dobre atď ..

tanyag
14. sep 2023

@autor
Tie reakcie ešte možno prídu, noc je dlhá 😉 ale ak si to nebudeš všímať a nebudeš reagovať, tak to bude OK.

autor
14. sep 2023

@tanyag určite nebudem prikladať do ohňa takým čo radi pália 🙂 mám chválabohu dar ignoracie 😁

tanyag
14. sep 2023

Kľudne mi napíš ak chceš, som síce z opačného konca, ale ak by chcel s niekým popísať a zabiť nudu, kľudne môžeme.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
14. sep 2023

@omg1992 Veď bežne tu ženy hľadajú kamarátky na kočikovanie, spoločné výlety, kávičky atď. To je tiež istý druh "zoznamky". V tvojom prípade to asi bude o niečom inom, čo som si všimla, ležíš dosť veľa ľuďom na MK v žalúdku 😁

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
14. sep 2023

Zvláštne, že žiadnu nemá, keď je taký nenáročný. Veď v podstate berie všetko, nič mu nevadí... Tak kde je problém?

autor
14. sep 2023

@h2 neberie všetko ,všade sú hranice ;) zas taký zúfalec nieje 😏

h2
14. sep 2023

Nevadí mu vzdialenosť, deti, ani vzhľad. To je podľa mňa mega nenáročný. Lebo každý chlap predsa chce mať kočku, ktorá sa mu páči.

autor
14. sep 2023

@h2 ale áno možno,že je problém v Tom ,že je nenáročný,krása preňho vonkajšia nieje prvoradá ako vnútorná,má vek ,nemá deti ,rád by ich mal aj keby nie svoje ak by to nebolo možné ale niektoré ľúbil ako svoje a súdim podľa dnešných niektorých žien ,že bohužiaľ radšej sa držia chlapa čo ich mláti ,ponižuje podvadza miesto aby dali šancu človeku s dobrým srdcom,predsa drsňák a samec je pre nich atraktívnejší 🙂

tanyag
14. sep 2023

@h2
V tomto s tebou nesúhlasím. Ja tiež nehľadím na vonkajšiu krásu, diaľku alebo to, či má muž deti alebo nie a aj tak som sama 3.5 roka a vieš prečo? Lebo som síce nenáročna, ale nie zúfala a neberiem prvého, ktorý príde. Pre mňa sú dôležitejšie názory človeka, spoločné záľuby, komunikačné schopnosti človeka. Čiže ak niekto povie, že mu nezáleži na kráse, to neznamená, že chémia tam nemusí byť a u mňa chémiu podmieňuje charakter človeka.

h2
14. sep 2023

@tanyag Máš pravdu. Ale povedzme si otvorene, chlapi to majú predsa len trochu ináč, sú oveľa viac zameraní na vzhľad partnerky, než ženy na vzhľad partnera.

tanyag
14. sep 2023

@h2 To určite áno 😉

hugger
15. sep 2023

Neviem pomoct, ken ta podporim v tvojej snahe. Je velmi mile ze to pre kamosa robis. S pribudajucim vekom najst niekoho single ne tazsie a zoznamky su velmi povrchny sposob. Sam budem takuto pomoc potrebovat takze viem ze kamos to oceni😊

autor
15. sep 2023

@hugger Ďakujem za podporu ,prajem veľa šťastia a nech sa ti taktiež splní po čom túžiš 🙂

chvostik1
15. sep 2023

Prečo mu nevyšli predchádzajúce vzťahy?
Ono je to od teba milé, že sa mu snažíš pomôcť ako dobrá kamoška, ale uvedom si jednu vec. Si len kamarátka, takže o tom aký je v partnerskom vzťahu nemáš ani tušenie. Veľakrát sa stáva, že navonok ako kamarát by pre teba spravil prvé-posledné, ale ako partner môže byť veľmi komplikovaný a spolužitie s ním veľmi náročné. Mám z okolia osobnú skúsenosť, že keď sme sa dozvedeli ako náš kamarát funguje ako partner, tak nám išli oči z jamiek vypadnúť lebo sme nechceli veriť vlastným očiam a ušiam. Ako keby išlo o dvoch rozdielnych ľudí. Ako partner bol totiž diametrálne odlišný. V tom negatívnom smere.

Druhý prípad môže byť ten, že áno. Môže to byť nenáročný dobrák so srdcom na dlani, ale je taký ako to povedať...ťažko použiteľný do života lebo je ťuťko. Nič proti takým. Na lásku máme predsa právo všetci a takéto typy sú snom každej prehnane dominantnej ženy.

Ak nie je ani jedno z toho, tak tvoju snahu pomôcť mu nemusí oceniť pretože sa nepovažuje za tak zúfalého aby mu musel niekto dohadzovať potencionálne frajerky. Vie si to ošetriť sám.

Za ďalšie, možno chce byť sám aj z vlastnej vôle.

autor
15. sep 2023

@chvostik1 ďakujem za nazor ale každý ho má iný a taktiež môže každý o Tom len polemizovať 🙂
Nikde nepíšem ,že to musí vyjsť ,alebo ,že je tutko ( to teda zas nieje ) 😀 ale mala som možnosť poznať jeho bývalú priateľku a poviem ti ,to bola iná liga ( nie moc v dobrom ) a tutko žiadny nebol a vedel sa chovať veľmi pokojne na to čo mu urobila ;)
Možno že to príde ako klišé,že fu zrazu nejaký chlap čo nezapadá medzi tieto generácie a mohol by byť v pohode,viem že medzi toľkými čo tu aj čítam čo len podvádzajú atď to vyzerá ako sci-fi 😀 ale tak snáď ..ja som len spojka ,to čo bude ďalej je len a len na ňom a dotyčnej osobe ;)

lnocka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lnocka
15. sep 2023

@autor kľudne napíš 🙂

marseillefan
15. sep 2023

@h2 problém bude podľa mňa v tom, že je to typ chlapa, čo sa s ním ženy chcú kamarátiť, ale nechcú s ním mať vzťah... taký muňko...

tanyag
15. sep 2023

@marseillefan Nemusí. Ja napr. som tiež sama už 3.5 roka a skoro každý chlap, s ktorým som sa za ten čas stretla chcel vzťah ale z mojej strany som to tak necítila. To ešte napr. zo mňa nerobí ženu, ktorá je ako "ťuťko, muňko" a neviem čo. Len viem, čo hľadám, čo chcem a čo nechcem 😉 A jednoznačne nechcem strácať čas s niekym, kto má napr. rozdielne názory, zaľuby, hodnoty atď.

autor
15. sep 2023

@marseillefan dik za názor ale nepoznáš ,nesúd,ďakujem 😊 ;)

toskanka
15. sep 2023

Tiež mám jedného kamaráta, ako ty píšeš, typ dobráka. Lenze on je tak dobrý a chce každému pomôcť, ze to každej jeho nádejnej partnerke lezie na nervy. Kedykoľvek mu ludia zavolajú, že niečo potrebujú a on ide, partnerka sa u neho nikdy necíti na prvom mieste. Nemusí to byť prípad tvojho kamaráta, ale aj toto býva u dobrakov problém vo vzťahoch.