Mám 24 rokov a som sama
Ahojte, potrebujem sa hlavne vyrozprávať. Mám 24 rokov a ide o to že už som viac ako 4 roky bez vzťahu. S posledným priateľom sme sa rozišli lebo nám to neklapalo a odvtedy nič. Ak nerátam nerátam asi 2 krátkodobé "vzťahy"založené na sexe tak nič. Viem že lásku si nevynútim ale cítim že tá samota ma zabíja. Viem že v takých prípadoch každí radí ísť von s kamarátkami, venovať sa svojim hobby, cestovať atď. To aj robím. Končím vysokú školu, chodím cvičiť, občas na bicykel alebo nejaký výlet. Všetko to mi pomáha nemyslieť na to že som sama. Ale najhoršie je to večer alebo jednoducho počas dní keď mi je najhoršie a potrebujem objatie od partnera, porozprávať sa, pritúliť sa k niekomu v posteli a zdieľať svoj život s niekym.
Počas tých 4 rokoch som skúšala aj hocijaké zoznamky, aj keď som sa s niekym stretla, buď mi nepadol do oka on alebo ja jemu. Ja som viac introvert, diskotéky ani bary ma veľmi neberú. Nemám práve najväčšie sebavedomie a zbaliť niekoho mi robí problém. A ja netuším, kde by som ešte niekoho mohla stretnúť... Skúšala som aj na to vôbec nemyslieť a hocičo iné. Viem že všetci hovoria že láska príde keď to budem najmenej čakať alebo keď ju nebudem hľadať, ale čo mám robiť keď jednoducho ma ta samota už zabíja? Najhoršie na tom je že si všetci myslia že nechcem chlapa alebo že ich nemám rada alebo že ma vzťahy nezaujímajú. Alebo že možno nejaký môj kamarát má o mňa záujem a ja ho odmietam, ale vtip je v tom že mám len dvoch kamarátov a tí sú už ženatí, zvyšok sú kamarátky. Nechcem to siliť ale jednoducho viem že mi niečo v živote chýba... Ďakujem za každú radu 🙂
@jesienka_zelena to čo si ostatný o Tebe myslia,nech ti je ukradnuté. Keď sa budeš hrnúť do vzťahu len kvoli tomu,tak ťa to možno neskor bude boliť 9x toľko. Je to tvoj život,ty ho žiješ,nie tý druhý. A kamaratky a kamaráti,priatelia to pochopia. Nie je múdre sa hrnúť do vzťahu len kvoli tomu,že si osamelá,a že si tvoje okolie o tebe čosi myslí.