icon

Mám 25 rokov a asi nechcem deti

3. jan 2023

Ahojte. Mam 25 rokov. Moje kamaradky rodia jedna za druhou. Keď vidia malé deti tak na ne začnú šušlať. Ja neviem ci je so mnou niečo zlé ale ja to tak vôbec necítim. Dokonca mi deti ani neprídu nejaké roztomilé. Tým nehovorím ze by som im ublížila...to nikdy. Len proste sa z nich nejdem posrat. Som jediná co to takto cíti?

Strana
z2
lenkakravcova
4. jan 2023

Normálne vezmi dieťa, chvíľku pokyvaj na rukách a vráť mamičke. Pri fotkách stačí keď povieš ze zlaté a vybavene. 😀 Zase netreba z toho robiť drámu.

pikachu999
4. jan 2023

Ahoj som sice o niečo mladšia od teba ale tiež to tak mám.., tiez sa nejdem z detí posrat a vôbec ma nezaujímaju takže nie si jediná kľud

blondtana
4. jan 2023

V tvojom veku som tiež bola o tom presvedčená, že nechcem deti, nevedela som si k nim nájsť cestu, nevedela som čo s nimi robiť, keď sa ku mne nejaké malo, navyše ma kamarátky vystrašili rečami o pôrode, ale zrazu prišiel chlap a vek a ja som mala pocit, že nič za nami neostane, mali sme dobrý život, dovolenky, koncerty, plesy, akcie, videli sme kus sveta, ale niečo stále chýbalo, čo z toho všetkého čo máme, keď nie je nik komu by sme to zanechali?, čo z vedomostí a skúseností, ktoré nie je komu posunúť?, tak sme v 40tke začali riešiť dieťa a podarilo sa, teraz ľutujeme, že nie skôr, vlastné dieťa je naozaj niečo úplne iné a predstav si, nešušleme na neho 😉

morgane1975
4. jan 2023

Nie je na tom nic divne. Dnes je vela moznosti ako kvalitne a zaujimavo prezit zivot aj bez deti. Ano, ludom, ktori deti maju sa to tazko akceptuje, ale nezijeme v stredoveku aby zena bola bezcenna ak nie je matka. Ja mam jedno dieta a popravde tiez nemusim ine deti, Iba to svoje. Aj ked uz je velke.😀 babatka mi smrdia, dokonca aj deti z rodiny som brala na ruky az ked nenosili plienky 🤪

autor
4. jan 2023

@morgane1975 ďakujem..ja už som si začala myslieť ze som bezcitny človek za to ze nemusím deti . Ale zisťujem tu ze asi každá mama ma najradšej to svoje. Je to prirodzené.

silvike
4. jan 2023

A keby vam dali do ruk male steniatko tak by ste ako reagovala ?

autor
4. jan 2023

@silvike pohladkala by som si ho ..ale najviac ma to tiahne k tým zvieratam co potrebujú pomoc. K tým co nemajú domov alebo boli týrané

kiwi3
4. jan 2023

minule tu bola 23-rocna, co nechce deti, teraz 25-rocna. baby, kde vy na to chodite? to zacni vyhlasovat, ked budes mat pred 40tkou, ze deti nechces... takto mi to pride skor vtipne a nezrele od takeho mladata. ved urcite nevies, ani co bude za rok. je uplne normalne ako dvadsiatnik nevediet/ nemat nazor/ necitit nic k detom. nie si na to proste pripravena. doba sa v tomto trosku zmenila - dnes uz pravdepodobne v 50tke neumries, ze by si mala mat odrodene v 18tke

zadarmo1
4. jan 2023

Tiež som nikdy nemala vzťah k deťom 🤷🏼‍♀️ a tvrdila že mám čas hoci som bola dlhodobo zadaná a chlap to s deťmi teda vedel. Skoro po 10r vzťahu máme bábo ale ostatné deti sú mi stále "cudzie. Moje je moje a nedá sa to porovnať tam to ide všetko automaticky ale akonáhle by som mala držať na rukách trebárs sesternicine bábo ja netuším "čo by som snim mala robiť".

silvike
4. jan 2023

Tak ono, ked mi da niekto do ruk dieta, tak ja sa tesim skor tak vseobecne, ze vlastne ake je to male stvorenie dokonale aj ked je take malinke, ja sa tesim skor zo samotneho zazraku zivota, ked to mam tak napisat. Lebo tie deticky su pre inych vsetky viac menej "na jedno kopyto". Napriek tomu su kazde ine a dokonale 🙂 Je to proste take uzasne, ze to tak je. Tak ono nad tym sa da jasat a byt uneseny.

teleskop
4. jan 2023

vitaj v klube, je nas velmi vela, len nemame svoje forum...

daniela2202
4. jan 2023

Možno si LGBT

pikachu999
4. jan 2023

@daniela2202 ťa asi prekvapim ale aj dve ženy môžu mať spoločné dieťa 😂

Strana
z2