icon

Mám 28 a som sama

sookie1
23. mar 2016

Ahojte prisla som si po radu alebo nazory,,opisem vam svoj pribeh v skratke v roku 2008 som prisla do Anglicka spoznala som sa zo slovakom zacali sme spolu zit boli sme tu spolu 4 roky potom sme sa vratili na sr ja som zacala podnikat celkom mi to aj islo,,mala som eshop on za zviezol zacal hulit sedel len na psp nezaujimal sa o mna nemali sme spolu sex,,Kedze sa mi darilo v podnikani vzala som uver 5000€ na otvorenie obchodu mala som len eshop no to ma polozilo,,ale uver ostal tak on zacal chodit robit do holandska a zivil on mna do vtedy aom zivila ja jeho,,Nasla som si pracu vsetko ok ale s nas sa stali viac kamarati ako partneri po tom co mi povedal ze si mozem najst milenca ale s ineho mesta mi zlomil srdce zacala som chodit na pokec a tam som nasla lasku ,,,Fakt ako som ho prvy krat uvidela vedela som ze je pre mna stvoreny,,Tak som sarozisla s tym mojim po 6 rokoch on mi na to ze to odomna necakal a ze ma necha utopit sa v dlhoch narazal na ten uver ,,S novym sme zacali spolu zit vsetko bolo krasne chodila som s nim k jeho rodine jeden cas som u nich aj zila,,no ale nezvladala som splacat uver tak po mne zacali ist exekutori tak som sa rozhodla ist do anglicka zarobit a splatit to bol januar 2015 moj novy ostal doma mal tazko choreho otca tak sme mali vztah na dialku,,asi 8 mes v auguste sme sa videli naposledy ,,Este ked sme boli apolu slubili sms si ze budeme apolu ze sa v januari vratim na trvalo,na slovensko,,Mala som ist aj v novembri na sr koli nemu a on mi povedal ze nech koli nemu nechodim,,Potom sme sa tyzden nebavili potom zase ze je mu luto potom zase hadka no proste zaciatok konca,,,V skrtake mi tereazvo februari priznal ze niekoho ma mna to zlomilo,,lebo som a nim mozno bola len par mes ale citila som k nemu nieco co som necitila k nikomu pred tym,,,Tak som v anglicku sama mam dobru pracu aj peniaze nasetrene,,,Len som sama,,Stale ho lubim a ja budem ale po tom co mi napisasal chcem aby mal vlastne stastie ked sa tak rozhodol,,Ja som sa tento tyzden prestahovala koli praci blizsie k londynu ,ale aj koli tomu ze je tu viac alovakov ako tam kde som bola pred tym,,Neviem co dalej,som na pokeci komunikujem so slovakmi ale to kazdy chce len sex! A som s toho znechutena,,Aj by aom sa rada s nielym stretla pokecala a tak ale to sa neda hned sa mi chlap zhnusi ked zacne mat dvojzmyselne reci!! A mam pocit ze stale cakam ze sa mi ozve lebo ho lubim,,Viem nemala by som,,A co sa tyka rodiny nemam ziadnu nemam vztah dcera matka s mamou otca nemam tiez ani surodencov,,Starka ta mi obcas zavola to vsi,,Ospravedlnujem sa za gramaticke chyby.

Strana
z2
mamickajanka
24. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

vies kolko takych dievcat je v tvojom veku ako ty a su este same? v dnesnej dobe to je asi uplna normalka

sookie1
autor
24. mar 2016

@adel222 ahoj dakujem tvoja sprava ma rozosmiala a potesila no tak nikto nebol na to aby mi pomohol a kedze som pracovita tak som isla,,hm vzdy som chcela ist do Stockhoolmu a Amsterdamu Osla no proste cestovat ja som taka ze sa nebojim nicoho hehe,ale asi to spravym s tym listom ako si pisala to je fajn napad;)

sookie1
autor
24. mar 2016

Dakujem Vam vsetkym za sprav a ospravedlnujem sa za svoju gramatiku este raz.Snazim sa nevidiet veci tak tragicky dostala som od Vas vela dobrych rad ktorych sa pokusim drzat neviem mala som depku koli veku napr aj ale s casti mate pravdu 28 nie je az tak vela a ludia mi aj tak tipuju menej hm🙂 dakujem este raz,,,,a chcem dat odkaz kazdemu kto sa boji ist do zahranicia nemusi sa bat ak sa neboji roboty ja som sa nebala v 2008 som zacinala v masokombinate kde bolo -5 robili sa 12ky a prezila som naucila som sa jazyk.

micpav
27. mar 2016

Ja sa Ti divím čo riešiš? Bývam blízko Londýna aj ja, mám 27 som sám. Mám peniaze, cez leto každú chvílu v Londýne na káve alebo v parku na prechádzke pri jazierku v Hyde parku alebo len tak v Ealing Brodway na lavičke vysmiaty a ženy samé si nejako prisadajú ku mne :D sakra a teraz ktorú si mám vybrať :D chcem ísť na Gibraltar na Island a všade možne. Teraz máš najlepšie roky svojho života a navyše máš peniaze a si sebestačná bože môj.. Veď to je sen 🙂 Bookni letenku s kamoškami do Karibiku a otráviš sa hormónmi šťastia ktoré sa Ti vyplavia do tela. Nevyrábaj si sama starosti. Také nepotrebné starosti hoď za hlavu a ži

monikaparson
27. mar 2016

Päť rokov som žila s chlapom, o ktorom som bola presvedčená, že je to muž môjho života, že si ma vezme a budeme mať deti. Potom som ho načapala ako si vypisuje kde si s akýmisi ženskými a do očí mi tvrdil, že nič také nerobí. Jasné, rozchod, facka ako hrom, späť k rodičom, no des. A teraz mám muža, mám dieťa, mám to čo som vždy chcela, len to nemám s ním. Cítim sa šťastná, ozaj šťastná. Cítim, že môj život je naplnený alebo ako by som napísala. Ono toto všetko, čo ty píšeš, to prežíva skoro každý alebo to prežil. Všetko zlé je na niečo dobré. Ver, že ťa čaká niečo lepšie, možno nie hneď teraz a tú bolesť si musíš pretrpieť, ale čaká. Tieto pocity sú príšerné, ničí to človeka, všetko, ale musia tu byť. Ako prišli, tak odídu a bude zasa dobre. Ver.

sookie1
autor
1. apr 2016

@micpav no asi len preto ze sa citim osamela hm nemam to zase na skok ako ty sice ze hodinu do Euston vlakom tak pohoda,,,ale depka pride na kazdeho raz hlavne na nas zeny.
@monikaparson verim a dakujem za to co si napisala beriem to ako lekciu od zivota a ako pises vsetko zle je na nieco dobre

micpav
1. apr 2016

osamelá.. a ja sa necítim osamelý? Ja som ešte v živote ani poriadne ženu nedržal v náručí. A to mám skoro 27. Ako sa mám ja cítiť. Je pravda, že neriešim ženy ale keď ja sa už nedokážem ani poriadne zamilovať. Nebudem chodiť s nejakou len preto aby som niekoho mal. Zrejme by každá bola pri mne nešťastná. Z mojich skúseností je to so ženami ťažké. Mnohé ženy chcú byť žiadané a mi máme neustále doliezať mne je to nepríjemné..

laura1804
1. apr 2016

V takom stadiu, ako si, radsej si daj chvilku od vztahov pauzu, vycisti si hlavu, uzavri minulost, uzivaj si slobodu a az ked budes mat pocit, ze si takto stastna, potom si hladaj vztah,..lebo ked budes pesimisticka, kazdeho len odradis...

sookie1
autor
2. apr 2016

@micpav no aj s muzmi je to tazke s mojich skusenosti ver mi,hm ale podla mna zalezi od toho aka je clovek povaha,,
@laura1804 znazim sa byt pozitivna a myslim si ze uz som na tom lepsie ako pred par mes co sa tyka psychiky tak uz len prezit a ist dalej,ale zacinam byt v stadiu ked to ze som sama mi zacina aj vyhovovat;)

micpav
2. apr 2016

@sookie1 ja mám dosť komplikovaný charakter. Stáva sa mi, že ludia ma nepochopia pretože ma nepoznajú. Ani nechcú spoznať..

sookie1
autor
2. apr 2016

@micpav hm mozno je to tim ze si drzis od ludi odstup posobis chladne,ja som taka ista v tom malo koho si pustim k telu drzim si odstup

micpav
2. apr 2016

@sookie1 tak trochu si ma odhadla. Mierny odstup si držím od ľudí ktorích nepoznám a neverím im. Ľudí ktorích poznám a dôverujem im naprosto si vážim. Dokážem sa na nich spoľahnúť a nie je problém im nechať aj vlastné kľúče od bytu (ktorý ešte nemám :D ).. Neviem či je správne pôsobiť chladne ale určite to je lepšie pôsobiť teplejšie. Snáď mi odpustíte tento žart

lauricka
2. apr 2016

@sookie1 ja si myslim, ze zasa pride nejaky partner, treba niekedy len cas

micpav
2. apr 2016

...lepšie *ako pôsobiť...

zetorka
2. apr 2016

Ja mam skoro 26 a 6 rocny nefungujuci vztah,radsej byt sama ako s d.....

majkeel
2. apr 2016

To je tak, clovek asi nikdy nebude spokojny, ale moze pre to aspon urobit maximum...
Ten kto ma deti a je v kolotoci starosti, povie si mlada, si v zahranici, mas dobru pracu, co by som za to dala. Ta mlada si hovori, ok, som mlada, mam z coho zit, ale sama a chcem mat deti, rodinu, vztah,... Idealne je oba stavy prezit naplno. Ked sa da robit, pracuj, odkladaj a uzivaj si, co najviac. Ked budes mat deti, venuj sa im potom co najviac.
Zatial si na vlastnej kozi zistila dve pravdy. 1) Ak sa s niekym poznas kratko, vztah na dialku nevydrzi (Ty si daleko, druhy stretne ineho a povie si, mam uz dost rokov, radsej budem zit tu a dnes, ako cakat 8 mesiacov na neistu buducnost). 2)Zivot bez prace a uspor na horsie casy nie je prechadzka ruzovou zahradou.
Dalsia pravda je, ze 28 je v pohode vek. Ale nejaky cas bude trvat, kym najdes niekoho kompatibilneho, aj na viac pokus-omyl (1-2 roky). A nejaky cas bude trvat ho spoznat, kym spolu zalozite rodinu (1-2 roky). Takze "v klude" cakat na zazrak, kym Ta niekto objavi, nemusi byt najstastnejsie rozhodnutie.
Zostat v zahranici min.do 32-33, pracovat, odkladat, robit nadcasy a co najviac volna travit na sk. Tam cez znamych, sport,... sa snazit stretavat ludi. Mozes skusit sa pridat k niekomu na poznavacku na www.dobrodruh.sk a podobne. Pokec a pod. nemusi byt zly. Treba si dat jasny status, ktory odradi tych jednoduchsich trtkov, co proste skusaju stastie. Byt otvoreny druhym, vediet sa prihovorit, aktivne spoznavat ... Prihovorit sa, vyjst si s niekym neznamena este ziaden zavazok, ale kto to neskusi, ten sa nezoznami.
Kym je baba mlada, tak si vybera ona. Neskor si uz coraz viac vybera chlap ... A po 30tke uz pozera viac ako na len vzhlad. Ako si ona vedie v zivote, ci stoji na vlastnych nohach, ci ma vzdelanie, alebo iba sedi na zadku a caka od neho dobry zivot. Dnes krasa je, zajtra nie je, s tym druhym treba zit a fungovat dalej. V 20tke malokto riesi, co bude za par rokov. je lahsie sa zoznamit, rozist, skusat, casu je dost. Neskor je uz toho casu tak nejak vzdy primalo ...

sookie1
autor
3. apr 2016

@micpav no ja robim za barom uz dost dlho mam odhad na ludi hm,,podla mna si treba najst niekoho komu veris a otvoris sa ale ja si davam bacha tiez,,

sookie1
autor
3. apr 2016

@majkeel no tak tvoj priapevok ma dost zmiatol s jednej stranky pises ze som mlada casu dost s tej druhej ze uz moc nie.Ale dakujem vezmem si tvoje slova k srdcu ja sa teraz bojim toho aby som nezatrpkla,voci chlapom celkovo.Som samostatna a aj vzdy som m bola.Zacinam si aj uvedomovat ze mi je takto lepsie slobodna sama volna ,,Ale ak by som niekoho stretla nebranila by som sa ;) vztahu a spolocnoati

majkeel
3. apr 2016

@sookie1 Myslene je to ze 28 r je v poho na hladanie trvaleho vztahu (ovela lepsie ako v 35-40). Ale ak si povies, mam cas, idem pasivne cakat na super cuper kona na bielom princovi 😉, tak sa par krat vyspis a par rokov je zase prec. 🙂 ... a kon stale nikde. 😉
Slobodna a sama. Ako by som to povedal. Zena ma najlepsie sance na hladanie si partnera, kym je mlada. Byt sam(a) je pravo kazdeho cloveka, ale kazdy by si mal byt vedom(y)a aj toho, ze ak mu je v najlepsich rokoch dobrovolne lepsie samemu/ej, neskor sa moze stat, ze bude sam aj neskor, ale uz nedobrovolne. Ze uz by si hadam aj chcel(a), ale partneri sa minu. Muzi ktori deti chceli, uz ich maju a nechcu dalsie. Ti ktori ich nemaju, sa budu pozerat po mladsich a s lepsou historiou. Co si pomyslis o zene/muzovi, ktori poslednych 5-10 rokov zili single. Ako a budu vobec schopni fungovat vo dvojici? 🙂
Zacni si hovorit, ze na najdenie partnera nikdy nebude lepsi cas ako dnes. Bude to uz len horsie. 🙂 Zvysok uz bolo povedane. Aktivne zi, sportuj, zoznamuj sa, rozpravaj s ludmi,...
Vsetci chlapi nie su zli, zenske vedia liezt muzom tiez pekne na nervy ... 😉 Good luck.

micpav
4. apr 2016

@sookie1 Dávať bacha. Ľudia nie sú takí nebezpeční aby som si dával tak bacha.

andreja13
4. apr 2016

@sookie1 nie je potrebne si davat bacha, len snazit sa odhadnut ludi a selektovat tych ktorym clovek moze verit a tym ktorym ani nahodou ;)

sladkasue83
5. apr 2016

mozno jedno z reseni pre nezadanych: www.minutove-stretnutia.sk/

bestester
5. apr 2016

vela stastia aby si nasla tu svoju spriaznenu dusu 😉

jahodka11
5. apr 2016

@sookie1 jezis, mne sa chce napisat len jedine, si to uziiii a poriadne a ani nevies ako, niekoho stretnes a budes sa vydavat a mat deti....vsetko ber tak ako to je, tak to ma byt, uzivaj si zivot v anglicku, cestuj a sama uvidis....co ta caka 🙂

smudlinka3
5. apr 2016

pokial si este sama tak naozaj si to uzivaj 🙂 uvidis ze raz budes na tieto casy este spominat

sookie1
autor
17. jún 2016

Tak pisem len aby som dala mali upgrate mojmu pribehu ktory,som tu rozpisala pred casom.O tom ako som sama smutna po case som sa zacala sama seba davat do poriadku...Kupila som auto zacala cestovat po mestach,v okoli mala vsetko fajn.No a co sa nestalo pred par dnami ozval sa mi byvali,ze ako sa mi dari...No ja ked som videla ze mi pise,mna skoro mrtvica s porazkou naraz chytili :D :D Neviem cim to je ked som zacinala byt stastna,s tym co tu mam,ze som sama,ze mam dobru pracu on sa musi ozvat po 5 mesiacoch ako by nechumelilo,,len tak ach

juliet86
19. jún 2016

@sookie1 no lebo aj takto na dialku citi ze si ok a nechce sa len tak vzdat vplyvu co na teba ma. Testuje si ci ti este na nom zalezi. Mozno mu nevysiel tamten vztah tak patra dalej bohvie. Kazdopadne druhykrat by som mu uz neverila..

sookie1
autor
19. jún 2016

@juliet86 no ťažko povedať,,bol to pre mňa šok po 5 mesiacoch,,nebudem klamať stále ho ľúbim ale začalo mi byť dobre samej tak ako som...

j.a.n.e.7
19. jún 2016

Mno, ja som tiež medzi 23-27rokmi bola sama, práve vo veku, keď sa mi najlepšie kamošky vydávali... ale nemienila som sa vzdať svojich ideálov, tým narážam na to, že nehľadáš len nejaké chvíľkové rozptýlenie. Buď otvorená novým kontaktom, ale netlač na pílu, určite sa nájde ten správny chlapec aj pre Teba. Možno ho aj poznáš, len o sebe ešte neviete. Chápem, že Ti chýba spriaznená duša, ale aj toto "čakanie" má zmysel a pomáha nám dozrieť.

Strana
z2