Mám 3 deti a ani neviem ako som k nim prišla
Som len ako debil
Deti mám 3 ani neviem ako som k nim prišla. Manžel má jednoducho znásilní a nepýta sa či stým súhlasim alebo nie.Peniaze mi do centa berie nedroguje nehrá automaty nepije len fajčí cigarety Proste šetrí. Deťom všetko kupuje aj mne .
Keď som sa konečne odhodlala povedať matke čo sa deje vravela že nemusím jej všetko vešať na nos.ze či chcem deťom zničiť život školu mám len výučný list chcela som si dokončiť ale môj manžel nechce kontroluje všetko ako sa obliekam bez neho sa nemôže nič diať v mojom živote...
Keď sa občas sťažujem že už nevládzem niekomu v rodine tak mi povedia načo si si robila toľko detí veď sú tvoje nestazuj sa
A pri Tom ja som ich ani nechcela ale musím sa o nich starať
Raz som chcela ujsť ale deti nechceli ísť somnou že tatik má peniaze že kde budeme bývať chcela som ujsť do nejakého centra všetci v rodine si myslia aký je on skvelú muž ako zariadil dom záhradu upravil stará sa o detí ale ja vnútri kričím neviem ako dlho to vydržím
Však peniaze ti musia chodiť na účet, poprípade musíš ísť vybrať na poštu. Po prvom nechcenom dieťati zoberiem hneď z nich € a idem na gyndu,nie čakať kým budem mať 5 detí.
Vieš čo vôbec netuším, ale len táto jediná možnosť ma napadla🤷🤷🤷. Tak pevne verím, že to pôjde❤️
Manzel je moslim?
@maca1984 Ahoj on je cudzinec ..
Iná kultúra nebol taky keby som tu písala čo všetko mi robil asi by ste mi ani neverili...
Dal deky na okná aby som nemohla pozerať von oknom...akurát v kúpeľni nedal a raz ma chytil ako nakukam von dostala som bitku...
Raz nechal odomknuté a ja som ušla bosa bola som tehotná len som utekala.....precccc...ja hlúpa mohla som sa skryť povedať nech ma skryjú ale ja proste skrat utekala som ...s plačom... samozrejme chytil ma na aute...predstav si videli ľudia ako mi dál facku na silu do auta a nič nikto nereagoval
Nemas obciansky, stale ta strazia ale mas internet 😉
Moja, neodrbavaj, a hanbi sa, ze takto trollujes... sú tisíce zien, ktore su tyrane a ty sa z nich tu takto vysmeias....
Hanbi sa!
@cocolino234 Prosím není to vymysel
@darijja je to troll, to je jasné... na nete celý deň, ale inak nemoze vyjst sama ani na ulicu
@terry2003 Pakistan
@zmrzlinka2021 Manžel není doma
@zmrzlinka2021 Som zamknutá kredit nemám keď príde budem počuť auto musím vymazať históriu
@zmrzlinka2021 Prosím prosím naozaj nie kedy mi ľudia konečne uveria keď sa niečo stane alebo kedy
Nevymyslaj si.
cez internet mozes napisat na policiu, hocikde, dat presne svoju adresu, uplne vsetko, aj v anglictine...
Vidno, ze si tu robis strandu z ludi.
Vytoc 158 (policia) ..predpokladam,ze s tvojim iq by si bez vysvetlivky asi nevedela. Povedz im ako si zamknuta , bez obcianskeho, bez penazi, deti mas z troch znasilneni a mas vyhrate :D mojaaaaaaa
mobil máš, pripojenie na internet očividne tiež - takže nie je nič ľahšie, ako kontaktovať políciu, tu máš kontakty mailové (pošli správu) alebo telefonické
https://www.minv.sk/?kontakty-26
A úplne najrýchlejšie je zavolať 158 - je to bezplatné, keby si sa chcela vyhovárať, že nemáš ani kredit.
@zmrzlinka2021 Ako môžem napísať na políciu? Veď mi porad .
A vezmú ho preč? Alebo len prídu a porozprávajú sa dňom odídu a ja dostanem bitku
@sissy27 ona si robí srandu...
pravdepodobne je to studentka vysokej skoly, ktora sa s kamoskou udrbava na tunajsich zenach...
Takto to robia - potvrdilo mi to par bab, co studuju a potom sa chechtaju nad matkami na rodicovskej, ake su to drbliny...
Zaujímavé , že to, že je cudzinec si tu nespomenula kým to tu niekto nepodhodil.
Osobne neverím že toto je pravda, ale ak je... rád si tu už dostala za mech. Či niečo urobíš alebo budeš len na nete nariekať- je na tebe.
@sissy27 Nechcem sa vyhovárať ...a polícia príde a vezme má odtiaľ? Odvezú ms niekde? Alebo povedia manželovi nech mi dá peniaze na cestu jedli mlieko plienky pre deti? Teraz sa vážne pýtam
@maca1984 Spomenula som to vyššie že je cudzinec potom sa pani opýtala či moslim a ja že nie že Pakistan
@zmrzlinka2021 Je to tak aj naozaj nikto mi neverí tak sa nečudujem že ani vy
Ja som to myslela z hľadiska vierovyznania, či je moslim.
@zmrzlinka2021 veď mne to je jasné, že toto nie je reálne 😀 bohužiaľ ani vtipné.
Ale tak ak by predsa len na tom niečo bolo pravdy, tak polícia jej pomôže. Myslím, že ďalšia výhovorka bude, že ona vlastne nevie adresu kde bývajú a tak nemôže volať políciu, lebo by im nevedela povedať kde je 😀
áno, polícia príde a zoberú ťa preč, najprv k nim na oddelenie spísať zápisnicu, spýtajú sa, či chceš podať na manžela trestné oznámenie (mala by si, ak sa chceš posunúť ďalej a naozaj to riešiť ) a potom s tebou budú zrejme riešiť nejaké krízové centrum alebo podobné zariadenie. Ale tvojmu manželovi pravdepodobne hovoriť, aby ti dal peniaze na mlieko a plienky asi nebudú - koniec koncov, veď si hovorila, že všetko kupuje...
@sissy27 Ďakujem za radu
Aj keď si odmerana chápem.
Všetko kupuje áno... Ale asi mi to nevydrží navždy nie....
A viem kde bývam vravis že si robím z vás Srandu pri Tom má ty ponizujes
No presne som vedela, ze to bude este eskalovat. 😀 Nevies sa peso dostat na policiu, ktora je na kazdom rohu? Nevies zatelefonovat - ale mas internet, manzel je pakistanec, to uz ma uplne dorazilo. A co este?
@terry2003 Aha ani chápem už....nie není
@solange7 Bývam dosť ďaleko od mestá....neviem či to tu môžem napísať kde ...vieš si to skontrolovať cca 20km mám ísť na pešo?
Dal deky na okná, aby si sa nemohla von dívať, ale internet ti nechá dostupný 🤔 prosím ťa. A samé len nedá sa, som ďaleko, nemám kredit. Predpokladám, že bývate v lese a ani susedov nemáte, ktorí by ti požičali na autobus, alebo by ťa tam zobrali.
Ja by som isla peso za svoju slobodu a slobodu svojich deti aj 10000km.
Ty ale pomoc nehladas. Napis sem svoju presnu adresu ked chces naozaj pomoc. Ja si ta pridem skontrolovat. Aj tie deky na oknach.

@reanda Ja naozaj nechcem od nikoho peniaze ani izbu v hoteli len možno dať nejakú radu ako napríklad kocka pod príspevkom že skúsit sa porozprávať o tom s gynekologickou