Môže partnerovo fajčenie marihuany ovplyvniť vaše zdravie?
Ahojte, môj partner fajčí marihuanu 3 krát do mesiaca... Nepije, nefajčí cigarety ani vape len tú marihuanu..... (Samozrejme že mi to dosť vadí, snažím sa odhovárať ale i tak ho milujem) myslíte si že to môže mať aj nejaký ten vplyv na mňa keďže to dýcham??? Niesom fajčiarka a dokonca som ani nikdy v živote nepila alkohol.. dosť sa bojím že či to môže ovplyvňovať aj moje zdravie a môj rozum. Čo si o tom myslíte???
Keby napíšeš ze 3x do týždňa okej...ale 3x do mesiaca? To nie je žiadna zavislost
Toto by som prave za zavislot asi nepovazovala. Isto je to mensie zlo, ako ked niekto pravidelne vysedava v krcme 🙄
Ja som tiez niekedy si dala, raz-2krat do mesiaca s manzelom. A nie sme zavislaci, a nikdy sme neboli. A uz su to roky co sme nemali.
Problem je ked nastane nejaky problem (hocico, robota, rodina, nuda) a z 3x za mesiac bude zrazu 3x denne ani nevies ako
Dieťa s takým by som nechcela ktorý fajči marihuanu teraz je to 3 krát do mesiaca.Píšeš že nemáš to rada a ON aj napriek tomu to robí tak to by som ho nechcela už vôbec.
neskodi ti to nijak... neboj sa... aj keby si si dala s nim, tak ti to neuskodi...
@valandra26 Ale kdežeeee by to škodilo, zdravucke to je
https://lekar.sk/clanok/ako-marihuana-posobi-na...
@prosteclovek teba to neovplyvní.Mne by to vadilo a ak by nepomohla debata tak by som chlapcovi zakývala.Závislosť to nie je, ale môže sa stať. Poznám ľudí čo si sem tam dajú a závislí nie sú. A poznám ľudí čo bez toho nevydržia deň, tam to ale už aj vidieť na správaní.
@martinmmartin a keby si da aj 3x denne tak co? ved na tom je schopny robit vsetky bezne cinnosti
Myslím si, že tri krát do mesiaca nie je žiadna katastrofa. A ani to nejak neničí zdravie. Keby si tri krát za mesiac vypije, s nikým by to ani nehlo, ale táto zlá zlá marihuana tu všetkým trhá žily. Pozri, keď ti to vadí tak si nájdi iného, je to tvoj život ty vieš najlepšie ako ho chceš žiť. Ale mne sa to ako nejaká tragédia nezdá
No keď čítam ten úvodný príspevok, musím skonštatovať, že to asi na teba vplyv má. :D
No ja sa s tym neviem zmieriť. Namocil ho do toho sused, kazdy piatocek rum, travicka. Minulý rok mu zomrela mama a to bol spúšťač na otupenie mozgu, kde raz týždenne sa stalo tak 3-4 týždenne. Nepomáha nic, pre neho som hystericka manželka. Dlhodob trpí na depresie a namiesto AD huli travu. Dnes ráno som mu skoro hlavu odkrutila. Nechal tričko v spálni, smrad ako v drogovom brholu, dal si ho este na moje tričko, ktoré total napachlo. Som mu povedala nech ho opovazi dat do pradla lebo skonci v kosi a ma si ho oprat samostatné v práčke bez iných veci. Ja neviem ci ma krízu stredného veku alebo co. Do toho kombinuje travu v pohode za hodku do seba nahadze lieky na cholesterol, lagosu a cukor, kedze mu 2krat hrozila hospitalizácia lebo cukor nad 20. Váhu ma v rozmedzí 120 -130 kil. Mne hlava neberie da si travu, k tomu zje vsetko napr 2 balíky arasidovych chrumiek, minule cely balík lepených keksov podotýkam po 20 vecer, k tomu 2 piva a pred spaním si supne denne lieky. Na noc ma dychaci prístroj kvôli spankocemu apnoe. A on huli travu lebo svet gombicka a jemu sa dobre spinka. Mne sa dviha zaludok ked vidím vo fo seba nahadze, doslova žerie jedno cez druhe a ked nie je co tak kludne konzervu kukurice. Ale on žiaden problem nema. Decka su uz velke, uz rozmyslam aj nad rozvodom lebo ist len fo obchodu, na túru jemu je hned zle, musí mať pri sebe litre vody, potom mu klesne cukor, fuci, potí sa ako kon. Nic nepomáha hluchý, slepý. On na jeho diagnózy by nemal ani alkohol, striedmo sa stravovať. Nie radšej si da lieky na cukor, cholesterol a vybavene. Z toho uz ma nález na peceni, ale vsak papka lagosu tak pohoda. On nema psychiku ani volu nic zmeniť a ide si svoje.

😁😁😁