icon

Mám 3 deti a ani neviem ako som k nim prišla

16. aug 2022

Som len ako debil
Deti mám 3 ani neviem ako som k nim prišla. Manžel má jednoducho znásilní a nepýta sa či stým súhlasim alebo nie.Peniaze mi do centa berie nedroguje nehrá automaty nepije len fajčí cigarety Proste šetrí. Deťom všetko kupuje aj mne .
Keď som sa konečne odhodlala povedať matke čo sa deje vravela že nemusím jej všetko vešať na nos.ze či chcem deťom zničiť život školu mám len výučný list chcela som si dokončiť ale môj manžel nechce kontroluje všetko ako sa obliekam bez neho sa nemôže nič diať v mojom živote...
Keď sa občas sťažujem že už nevládzem niekomu v rodine tak mi povedia načo si si robila toľko detí veď sú tvoje nestazuj sa
A pri Tom ja som ich ani nechcela ale musím sa o nich starať
Raz som chcela ujsť ale deti nechceli ísť somnou že tatik má peniaze že kde budeme bývať chcela som ujsť do nejakého centra všetci v rodine si myslia aký je on skvelú muž ako zariadil dom záhradu upravil stará sa o detí ale ja vnútri kričím neviem ako dlho to vydržím

Strana
z4
lalenka33
16. aug 2022

Ja ti dám inú radu, takú akú ti tu ešte nedali až máš schizofréniu, tak začni užívať lieky. Očividne ich neberieš. Vďaka svojej práci som stretla viac psychicky chorých ľudí. Mama sa starala o pani so schizofreniou a niekedy, keď pani nebrala lieky jej išlo doslova o život( mojej mame).
Tie deti sú cele dni s tebou zavreté doma?
Máš muža pakistanca sorry, ale o mentalite týchto mužov vedia všetci. Každý vie, že väčšina z nich sú tyranskí psychopati a ženy sú nič. U nich to je bežné. Pre nich to nieje týranie, ale postavenie ženy v domácnosti. Nad tým si mala rozmýšlať, keď si s ním začala chodiť. Keby si už davno zavolala políciu a všetko im povedala už dávno si mohla mať pokoj. A ešte keď je pakistanec!
Pochybujem, že by ti nechal doma prístup na net, keď ti nedovolí pozerať z okna. Odporúčam po rozvode hľadať araba.

sissy27
16. aug 2022

@nafka0483 tak Natascha bola dieťa keď ju uniesol, nemala mobil ani internet a teda určite sa to nedá porovnať. Tu autorka vie ako založiť anonymnú diskusiu na mk, vie pol dňa splietať výhovorky, ale zavolať na políciu alebo napísať kde býva a ako sa volá, nech jej niekto pošle pomoc, to sa zdráha…

maca1984
16. aug 2022

Myslím si, že autorka už zdúchla.

janduska
16. aug 2022

Tiež si myslím, že ide o vymyslenú diskusiu, keď sa dotyčná v pohode dostane na net a na verejné fóra. Toto by jej ten Pakistanec určite nedovolil.

dardanella
16. aug 2022

Zavolajte na linku pre ženy zažívajúce násilie, tam Vám poradia najlepšie ako postupovať: https://www.employment.gov.sk/sk/linka/.

jaskolka
16. aug 2022

Človek so schizofréniou v ataku choroby vie vymyslieť také veci a konštrukcie, že skutočne len veľmi ťažko nezaintrresovany človek rozlíši, čo je pravda a čo blud.
Mali sme jednu pacientku na oddeleni co detailné opisovala, ako jej muž ju týra, bije, aj modriny ukazovala, že jej nedá najesť, skrýva jedlo, zamyká chladničku, aj ju v záchode a neviem už ani co všetko.
Potom prišla jej dcéra (už dospelá) ktorá sa o ňu starala a vysvetlila, ako to je. Matka prestala brat lieky, a bolo.. Dcéra s nou bola doma, to ze matka lieky hádže do WC, zistila náhodou, keď videla ze správanie sa mení. No a čo sa týka modrin, pani jednoducho bola schopná ublížiť sama sebe, zazili sme to aj priamo my. Z ničoho nič vstala, treskla rukou po stolíku, alebo buchla hlavou o stenu.
Takže aj tu sa bohužiaľ nedá zistiť, či autorka skutočne je tyrana žena, alebo ide len o prejav psychickej choroby.

nafka0483
16. aug 2022

@jaskolka Och :(((

nwnw
16. aug 2022

Autorka asi nezije na Slovensku ze? Ako policia by ani na SK nic nerobila, ale centra vedia pomoct. No a nenechala by som sa obtlkat a ...
Baby co na tych chlapoch z inych kultur vidite? To nepochopim 🤷

mladena
17. aug 2022

No myslím si takto- sú jedinci,ktorí si vynucujú záujem akože ich dokonalými životmi, výzorom a neviem čím všetkým a sú aj takí, ktorí teda ani na toto nemajú a takisto si vynucujú záujem aspoň opakom teda súcitom s ich problémami, chorobami a hrozným životom......... opačná strana tej istej mince.

Strana
z4