Mám 40 a páčia sa mi mladší
Mám 40 a páčia sa mladší a kamošky má pre to odcurzuju
@desore ale vsak som napisala,ako jednorazovka ok, ale na trvaly vztah je to tazsie,musi najst chlapa,ktory nechce deti atd.....energia...nie je to vzdy o energii a nemusi si najst 40...ale napr 35r...lebo casto 25r chalan ani nevie co od zivota chce....a mne by to ublizilo,keby mi chalan povie,ze nechce deti a o 8r ked si s nim vybudujem nieco on zisti,ze ich chce alebo ma bude podvadzat s mladsou....mamina kamoska si nasla v 40 20r ciciaka a opustila aj muza atd...dopadla super....zasran sa na nu vykaslal po 2 rokoch,je rozvedena, deti na nu zanevreli....nie vzdy je to len o uzivani.....
@desore Nemyslim si, ze mlady muz mozexdat zrelej zene cistu lasku. Skor si myslim, ze starsie zeny, ktore vyzeraju k svetu su pre nich dostupnejsou "koristou", nez rovesnicky. Rovesnicky su mlade, krasne, sexy, ale vyzaduju...pozornost, lasku, vztah, zavazok...toto si mladi myslia, ze starsie zeny nechcu...ze chcu len ich "energiu". Mne to pride velmi podobny princip, ako v dokumente V sieti. 90% tych predatorov nie su pedofili, len frustrovani heterosexuali. Ani "zajacikovia" nie su gerontofili. Ja osobne si spajam sex s laskou, necitila by som sa v takom nerovnicennom vztahu dobre. Asi ani keby tam bolo zalubenie.
Páčiť sa ti môžu, len očakávaš od nich aj niečo viac? Niečo hlbšie a vážny vzťah? Lebo to potom neviem no, ale zase pozrime sa na to, koľko starších žien má mladšieho a funguje to. Treba byť asi nastavení na rovnakej vlne 🙂
@madeline1 ja mám deti
@desore 😂😂😂😂 to su take somariny. Vo vacsine pripadov ten mladsi ani nevie, co ta laska a vztah je. Nepozna ani svoje hodnotu, kde to aby poznal hodnotu partnerky, v tom veku kamaratky. Spravidla na vsetko ziarli, je urazlivy, obcas privelmi vulgarny, s komplexami a nesamostatny, idealne ak sa postaras a napr. do divadla s nim veru nepojdes a o aktivitach by sa este dalo pisat. Pisem o vacsine, ano aj opak existuje...ale i tak by to bol chlapec zivotom neskuseny a na zivot, ak clovek chce by si mal hladat rovnu, rovneho zivotnymi skusenostami. Preto je vekovy rozdiel irelevantny a kludne si mozu aj rozumiet.
Je jedno ako vyzeráš respektíve nevyzeras na svoj vek,vždy budeš pri takom mäse vyzerať ako mama 🤭😉ale na zábavku keď sa nebudete prechádzať po meste prečo nie?aspoň bude mať mladý na čo spomínať🤭😂
Moc riešiš čo si myslia ostatní. Každý žijeme svoju unikátnu story a sme tu len dočasne, krátko. Si si istá, že chceš žiť podľa predstáv niekoho iného a premarnit svoje šance na to ako by si chcela prežiť svoj príbeh?
Keď tu napíše žena, že ma o 15 rokov staršieho chlapa tak prídu tony komentárov ako je to v poriadku a ako im podobné vzťahy fungujú. Keď ma byt o 15 rokov staršia žena, zrazu funguje dvojaký meter a niektoré sa tu budu predháňať v tom ktorá napíše originalnejsiu urážku. Moc riešiš okolie
Na také "užitie si" prečo nie? Keby som bola slobodná a nikomu by to neuškodilo... Aspoň by som mala na čo v starobe spomínať. Ale nečakala by som od 20 ročného nič viac. Ako ja osobne by som takého ani nechcela, ja som bola vzdy na chlapov, nie na chlapcov
Nerieš nejako čo si myslia iní a riaď sa tým, čo cítiš. Tiež to tak robím a žije sa mi oveľa ľahšie 🙂
ja mam taku kamosku, hodne cez 40, skor k 50 a bezne 27 a podobne zbiera. Ale tak ona si len uziva. Ma rada sex a je nezadana, oni tiez. No tak co je koho do toho? Akurat posrandujeme, kolko jej vzdy trva zaucit co ma vsetko rada :D.
Nerieš kamošky. Ak sa chalanom páčiš aj Ty, nie je o com. Držím palce!
@madeline1 25 rocny nevie, co je laska? 40 rocny uz vie?
Preco by nemal ist do divadla, kina, na vystavu, hodiny spolocenskeho tanca?
Zalezi aku dostal vychovu, k comu bol vedeny, ake ma vzdelanie, zaujmy... Atd
Nechce sa mi to riesit. Su muzi inteligentni, vzdelani a galantni, atd... Su muzi jednoduchi nevzdelani a bez spolocenskeho vystupovania, atd... Na veku nezalezi a povahy sa nemenia.
@adriannasvk Ale to je dotycnej damy problem, ze sa rozviedla. Evidentne sa zalubila a podviedla manzela. S tymto absolutne nesuhlasim a chapem, preco jej deti ukazali chrbat.
Ja nevidim problem, ak slobodna/rozvedena 40cka si najde mladsieho muza. Vydate zeny maju manzelov, tak maju byt s nimi a nie vymyslat.
@desore vsak ano je to jej problem ale podstata ostava, 40 a 20r chalan, perspektiva do buducna slaba....ved je to na autorke, neviem co hlada,ci vztah,ci len uzivat.....u mna stale plati to iste....prisla by som si ako matka 😅
Ja som tu pred vyše rokom uverejňovala príspevok, keď som začínala vzťah o 12r. mladším partnerom a to mám tiež 41r. a teraz s odstupom času, môžem napísať, že je to najlepší, najkvalitnejší vzťah aký som kedy mala. Partner je zrelý, starostlivý, láskavý a zodpovedný a to nehovorím o tom sexuálnom výkone🙂😉 len naozaj neviem, či to je o veku, alebo o tom, že sa stretnú dvaja ľudia, ktorí si rozumejú a ľúbia sa. Takže smelo do toho👍
Ze to vôbec v tejto dobe niekto rieši.....
@littlefiona ja som to ukončila,chce mať raz deti a ja už mám a ďalšie ne.ozem,tak radšej preč z krátkej cesty
@littlefiona ale držím palce🙏
Môj už dieťa má, práveže ja som bezdetná a jeho dieťa ľúbim ako vlastné🙂