icon

Aké typy žien sa páčia mužom?

13. aug 2026

Aké typy žien sa páčia mužom? Vzhľadovo?

anonym_dcba6d
13. aug 2026

boze, to su otazky, asi kazdemu nieco ine... ale vseobecne napr. morbidne obezne a bez zubov maju asi slabsie publikum...

anonym_ddaf20
13. aug 2026

@anonym_autor každému iné...podľa mňa je základ hygiena, aby človek nebol spotený, mastné vlasy, neumyte zuby...

jblheart
13. aug 2026

Mne osobne sa páčia pekné typy žien. 😂😂

anonym_11ac4d
13. aug 2026

Poviem aký typ žien sa páčil môjmu mužovi = keďže si ma vybral. Dlhé zlatohnedé vlasy, zelené oči, plné prsia veľkosti D, úzky pás, primerané boky, vytrénovaný zadok, výška 170 cm, 58 kg, plné pery, normálny nos, VŠ, samostatná akčná žena. Ale na čo ti to pomôže, to neviem.

anonym_01c6be
13. aug 2026

@anonym_autor poobzeraj sa po meste, obchodoch atď
a budeš vedieť. Mužom sa páčia tučné, štíhle, upravené, zanedbané....každý má iné preferencie predsa.

mogaa
13. aug 2026

@anonym_autor no niekotrému stačí, ak žena dá🙂 inému nie je dosť ani krásna upravená inteligentná žena so zmyslom pre humor....sympatie a iskra nie sú o kráse ako takej....

anonym_6b26f4
13. aug 2026
@anonym_dcba6d

boze, to su otazky, asi kazdemu nieco ine... ale vseobecne napr. morbidne obezne a bez zubov maju asi slabsie publikum...

@anonym_dcba6d no ja som niekedy prekvapená, že tie morbídne obézne ženy majú koľkokrát viac chlapov, než štíhle. Ale možno si len naháňajú sebavedomie, že dajú každému, aby sa cítili žiadané a vela chlapom stačí aj len to, keď mu žena otrčí, nech už vyzerá hocijako 🤷🏻‍♀️

anonym_0a67d1
13. aug 2026

Muzom sa pacia tie, s ktorymi chcu mat a aj mozu mat sex ...

anonym_be845c
13. aug 2026

@anonym_autor mojmu muzovi sa pacili vzdy obycajne.Aj jeho ex boli prirodzene babi,ziaden make up,plastiky,nechty gelove,nic,ani len farby na vlasoch.Normalne taka aka bola,taka ho pritahovala.V mikine,ostrihane nechty,vlasy prirodzene bud rozpustene,alebo v drdole,proste sami sebou.A taka som bola aj ja,nevymykala som sa z tejto kategorie.To bola prvotna chemia.No to najdolezitejsie,bola charizma,vyzarovanie,spravanie a rozumenie si.Takze aj tie ex,sa mu pacili,splnalo to jeho prototip,no nevydrzalo to,lebo jedna pila,chcela sa vkuse bavit,on bol skor domased.Dalsia ho zas podviedla,presne preto,ze bol domased.Cize tym chcem povedat,ze ano,na zaciatku vnimame ten obal,co nas pritahuje,ake mame predstavy,no uz ked rozvijame vztah,uz ten vzhlad nestaci,ze ano....Potom mam kamarata,ktory je zatazeny na prsia,obrie prsia,make up,nechty,skratka vsetko tip top,naturalne babi mu "smrdia" a take presne vyhladaval.Bud nasiel,splnala ten vzhlad,no bola teliatko,ked otvorila pusu,alebo natrafil na vyhru,aj vzhlad parada podla jeho predstav,aj si rozumeli.Su dodnes spolu.Toto je taka tema.Kazdy mame nejake preferencie,kazdeho nieco pritahuje,ale ak to aj najdeme,je to len zovnajsok,chemia,pritazlivost,no budeme si aj rozumiet?bude vztah fungovat?Ked ti tu napriklad chlap napise,ze miluje blondiny,dlhovlase,sexy,plne pery a po takych ide.Dalsi ti napise,ze miluje zenske,co su total natural,vo vytahanych mikinach,dalsi,ze elegantne atd atd.Co si z toho vezmes?aj tak je zakladom ta charizma a aby si dvaja "sadli".V prvotnom dojme,mozes byt presne vizualne to,co hlada,ale ked sa zacnete bavit,zisti,ze si nic pre neho.Mozes vizualne splnat aj na 100% to co chce,ale ak je on na turistiky a ty nie,ak je on introvert a ty nie,ak on chce cestovat a ty nie,on chce rodinu do buducna a ty nie,skratka,ak si nebudete rozumiet,mozes byt vyzualne aj jeho vysnena,vztah z toho nebude.

feri0852
14. aug 2026

@anonym_autor tmavovlásky, najlepšie čierne s dlhými vlasmi, ideálne s väčšími prsiami, mierne osmahnute, žiadna bleducha. Jednu takú mam doma 😘

anonym_53d17d
14. aug 2026

@anonym_autor muz, ktory povie, ze na vzhlade nezalezi, je za mna klamar a automaticky takemu uz ani neodpisem.
Co som ale tak podchytila na roznych zoznamkach tak je to tak 50 na 50 co sa tyka postavy. Mnohym sa pacia baculky a mnohym štíhle. Vacsinou su preferovane modre oci, potom hnede a dlhsie vlasy. Zvysok je uz asi velmi individualny.

rak59
14. aug 2026

@anonym_autor na každú dierku existuje kľúč. Každému niečo iné, neexistuje univerzálny typ, ktorý sa páči všetkým. Niekto je na anorektičky, niekto na štíhle a mnohým sa páčia fakt veľké ženy. Rovnako je to s chlapmi.

sevrin
14. aug 2026
@anonym_53d17d

@anonym_autor muz, ktory povie, ze na vzhlade nezalezi, je za mna klamar a automaticky takemu uz ani neodpisem.
Co som ale tak podchytila na roznych zoznamkach tak je to tak 50 na 50 co sa tyka postavy. Mnohym sa pacia baculky a mnohym štíhle. Vacsinou su preferovane modre oci, potom hnede a dlhsie vlasy. Zvysok je uz asi velmi individualny.

@anonym_53d17d presne tak, zvyknú to písať aj ženy, že im na vzhľade nezáleží, to už viem, že klame 😅