Mám alergiu na mužove sestry
Neviem asi mám alergiu na mužove sestry ale prídu mi ako herečky. Vôbec sa nestretávame a keď musíme to je čistá faloš . Ako to predýchať .
Choď alergologičke.
Chudak tvoj muz...skor sa zamysli, ci nie je chyba v tebe...keby aj boli herecky, no a co ? Pokial ti neublizuju, tak aky problem s nimi aspon prilezitostne vychadzat ? ...pravdepodobne su krajsie, sikovnejsie a mudrejsie nez ty, a to je kamen urazu..aspon tak to nejak citit z tvojho prispevku...
Málo informácií. Napíš viac.
Sle baby, to aj vy ste take protivne svagrine, ked niektore tak reagujete ? Ani ju nepoznate a iz je za hluu a skaredsiu od svagrinej? To vazne? Nokdy ste sa nestretli s falosou alebo ste nie schopne ju spozorovat?
Ved netreba ju tu hned zahnat do kuta, su tu predsa ine temy o krorych radsej pomlcim.
Autorka,
napis nejaky priklad a budeme mudrejsie. Napisala si to velmi strucne, viem sice ako to myslis ale viac info pomoze 🙂
Povzniesť sa nad to. Sú tvoje príbuzenstvo, dostala si ich do rodiny v jednom balení so svokrovcami a jeho súrodencami ako prilohu k muzovi. Nie je podmienka šťastného života s každým vychádzat, stačí ak sa budete navzájom akceptovať takí akí ste.
stretávate sa málo, ako píšeš, takže len vydržať tie nevyhnutné občasné stretnutia.
Velmi zaujimava veta: "Vôbec sa nestretávame a keď musíme to je čistá faloš ." Jednak si odporujes v jednej vete a navyse mi nie je jasne, odkial ta falos ide? od Teba, ci od nich? Alebo to bude tak, ze z oboch stran?
Tak keďže píšeš sestry vaši budú 2 alebo tri zaujímavé že ani s jednou si si nesadla možno bude problém práve v tom že sa nestretávame alebo skôr v tebe inak ako vieš keď sa stretnete raz za rok že sú falošné?? Keď sa nestretávame tak to ich asi moc nepiznas
Ak mas na ne alergiu, pravdepodobne problem je v tebe - mas v sebe nieco nedoriesene. Napr. su krasne, mudre, vedia vynikajuco vystupovat, predat sa... ty si seda mysla a to ta trapi a preto ich teraz neznasas.
Mozno skus si to prejst s odbornikom, z coho vyplyvaju tvoje emocie

Normálne, nemať predsudky a nemyslieť si o druhých že majú len zle stránky.. neviem si predstaviť niekoho vyslovene neznášať, každého beriem ako človeka čo má dobré aj zle vlastnosti.. pokiaľ mňa osobne nejako neuráža, neútočí namna nemám dôvod ho nevedieť vystáť.. takže aby som to zhrnula, keď človek chce vychádzať s inými ľuďmi musí začať od seba..