icon

Mám dieťa so ženatým mužom a chcem, aby sa s ním stretával

mell23
6. aug 2015

Ahojte. Ja viem že mnoho z Vás ma bude odsudzovať. A posledné čo potrebujem sú kazne preto prosím také ženy čo to nevedia pochopiť radšej ani nech nekomentujú. Vieem že som spravla chybu ale zaľúbila som sa do ženatého muža. Máme spolu dieťa. Od začiatku viem že od svojej rodiny neodíde ani to od neho nežiadam. Ide tu o to že chcem aby sa s naším dieťaťom stretával ale on je zvlášny. Jeden deň je to jeho babatko a ďalsí deň ho už nezaájima. DOkáže sa dva týždne neozvať a potom zase otočí a vyvoláva aj 10x za deň . Keď zavolá nedokážem ho odbiť. Poradte mi ako na neho aby sa rozhodol a uvedomil si že......ďakujem

maciatkolulu
16. aug 2015

@tanapeta ono, ale predstav si, ze sa moze stat aj to, ze odide od zeny napr. Necha vsetko detom a byvalej, vybuduje si novu rodinu, novy majetok s novou zenou a novym dietatom a po otcovi budu deti dedit vsetky t.j aj z prveho manzelstva. Takze to je furt iba o chlapoch a vselijakych kolotocov rodinnych. Tam je a vzdy bude vela vycitiek a problemov na obidvoch stranach... hold otec sa musi postarat o vsetkych potomkov, aspon by mal....
mudre zeny si vedia zariadit to, ze majetok je pisany iba na ne, alebo na deti. A uz sa moze muz rozmonozovat kolko chce, ked na to ma ;-D

magduska2
16. aug 2015

@odm3 Ja do nikoho kamenom nehadzem! Ale aj "sme si strojcami sami svojho štastia"..a "na štastí ineho svoje štastie nepostavíš" !
Myslim že ona nepotrebuje s toho von..jedne čo opisuje ako problem ktorý ju trapi je že chce aby sa otec stretaval s dietatom...už len toto by som v jej situacii riesila!Chce chce-nechce nechce!Peniaze jej posiela ,vraj,a zvyšok už nemusí riesit..zbytočne sa zasekne niekde v časovej diere..lebo on pride len ked mu to vyhovuje,čím si možno ona dava šance,ale pritom vie že on od rodiny neodide.tak načo potom taky chlap..račej nech je sama,ked o nu a ani dieta nestoji..a možno natrafí na muža čo sa zalubi do nej a do dietatka a bude ho mat za vlastné!a nemusí riesit trulina ktorý evidentne ani nema vo veciach jasno,nie to este že co je to za chuja ked jej spravil dieta a teraz neche niest nasledky..ked už zahýba ma davat aspon pozor!Na čo nutit chlapa aby bol otcom ked to sam nechce..to je horší vztah ako ked to dieta bio otca ai nepozná..lásku mu može dat aj iny!

nela1916
16. aug 2015

@tranquillo Jaj máš ty pravdu. Ale napriek mojím rýchlostným hrubiciam by som povedala, že ak niekto chce vynadať ľudstvu do múdrych a pod, aspoň by sa mal pokúsiť o inteligentný prejav a tá bezčiarkovosť pôsobí, um, mierne nedôverihodne? Detinsky? A tomu zodpovedala aj moja reakcia hm, moja smola, aj s hrubicou. Veď ale ešte niečo nájdi, rada sa poučím.

INak to "nesúdenie" sa tu na koňovi omieľa sťa detská riekanka, a hoci si teda myslím, že toto je takmer nevhodná téma na podobne seriózne konštatovanie, predsa si tu kopa ľudí podľa mňa pletie súdenie a kritiku. A ono čo takto "nesúdiť kritiku"? Lebo nikdy nevieš, kedy to príde na teba, Ak by sa ti nebodaj takáto zblúdená dušička (a to ti ani omylom neprajem) priplietla k tvojmu manželovi, to by sa ti teda ľahko nesúdilo / nekritizovalo / neponosovalo. ALe inak som mienila vyjadriť čistý nesúhlas, ak to niekto chápe ako odsudzovanie, tak s tým ja už nič nenarobím.

tranquillo
16. aug 2015

@nela1916 nuž, keď teda chceš, aby som niečo našla, tak "nedôveryhodne" sa píše s ypsilonom 😉
Ale vôbec nie o tom som chcela. Prepáč, ak som sa ťa dotkla, nemala som v úmysle ani súdiť tvoju kritiku, ani nič podobné. Neviem, ako by som reagovala v situácii, ktorá sa mi nestala (dúfam, že sa ani nestane). A myslím, že to nevie nikto. Môžme len predpokladať, ale realita býva často iná.

sissmiss
16. aug 2015

@odm3 lenze ona nechce pomocnu ruku z tej jamy plnej sraciek a v tom je problem. Lebo ak niekto spravi chybu, stane sa, sice spavat so zenatym chlapom je trosku viac ako len mala chybicka, je to teda riadna snura chyb a preslapov, ale teda dajme tomu ze ok, pochybila. Ale ona sa chce tym hovnom teraz natriet a vmasirovat. Lebo poriadit si dieta so zenatym...no ok, ale nutit milenca aby sa stretaval s dietatom ked nechce a ona sa chce odrazu hrat na spravodlivu a ziada prava pre svoje mimomanzelske dieta...no neviem neviem. To nie je spravila som chybu a uz chcem dalej zit slusne. To je spravila som hovadinu, trpiet za to odmietam, ale chcem vyhody a pobijem sa o ne.

maciatkolulu
16. aug 2015

@sissmiss to dieta prava ma, minimalne financne....

maciatkolulu
16. aug 2015

@sissmiss samozrejme donutit ho nemoze sa s dietatom stretavat, ale ako som uz pisala, vela ocinkov aj po rozvode zahadne zabudne kde mu deti s byvalou zenou byvaju a ze vobec existuju, chodia do skoly, maju potreby. Takze to nerobia len pofiderni zabludili manzelia, ale aj oficialni oteckovia

maciatkolulu
16. aug 2015

@sissmiss no a to nedonutis nikoho sa s niekym, ci uz aj vlastnym dietatom stretavat. Chce to cas a uvidi sa ako sa vsetko vyvinie.

sissmiss
16. aug 2015

@maciatkolulu ale pan milenec podla slov tuna mamicky financie neodmieta. A ku kontaktu ho nikto neprinuti. Ja ju sudit neplanujem, posrala to, z mojho pohladu, slusne. Ale, ok, stalo sa, nesudim ju ze preco to urobila, ako mohla, teraz sa jej to vracia atd....nie. Ale situacia je taka aka je, treba z toho rychlo von ked uz, nenatahovat to. Chlap plati, nech teda plati dalej. A ona ako slobodna mamicka nech si najde niekoho, dobreho muza a dobreho otca pre svoje dieta. Preco to silit a trapit to decko? Ze toto je ocko, ocko nepride, ocko pride, neprisiel, prisiel, nezaujima sa.

nela1916
16. aug 2015

@sissmiss No toto bolo nááádherné, sto like. 🙂

luciferkax
16. aug 2015

Ahoj. Tazka situacia... a tiez blba... musim uznat ze si v tej situacii zrejme vlastnouvinou..alr to asi vies..a z polivice chapem lebo viem ze LASKA HORY PRENASA. neviem aky vztah mas s otcom tvojho doetata." Ci str symtale "spolu"..ale asi by som sa nesnazila ak nema taky extra zaujem...dietato to bude znasat zle..ze dva tyzdne ocka ma a potom sa mesiac neukazr...a zasa tyzden bude..a dieta to ani nepochopi...radsrj zavri dvere..nenut ho... a najdi si chlapa bez zavazkov ktoreho budes milovat a ktory bude milovat teba aj s tvojim dietatkom. Zelam vela stastia

nela1916
16. aug 2015

@tranquillo Jeeeeeeej, no teda ďakujem, kľudne takto môžeš aj nabudúce, kľudne aj do pm. 🙂 Teda toť stať o gramatike. 🙂

NO a som rada, že sme sa nakoniec pochopili, Každopádne @sissmiss to povedala úplne výstižne tak akosi, ako som to myslela aj ja, myslím, že tým pádom k tejto téme už nemusím nič dodať. Tu naozaj nehovoríme o jednej "chybičke", ktorú treba / netreba potrestať.

sissmiss
16. aug 2015

@maciatkolulu ja len vravim ze za a)nevyjadrila sa jasne o co ide (ci s nim spava dalej, za akych okolnosti on pride, ci ona chce aj jeho este k sebe, alebo ako si to vobec predstavuje, ci o tom manzelka vie atd atd atd, ci ho chce zlaakat a dostat) a za b)ked uz spravim hovadinu snazim sa to rychlo vyriesit spravnym sposobom, a ak je tam dieta, tak tak aby ono netrpelo, to je priorita. A teda nutit biootca k stykaniu sa, a to on ma oficko rodinu...Z toho nic dobre nebude podla mna. Keby bol slobodny bez zavazkov, akurat by sa nezaujimal o dieta s nou, mam pocit ze by ho mozno az tak nenutila. Tu je to ako krivda, jeho deti s inou zenou su privilegovane, tuna dieta s nou je nieco menej, a to je to, co ona chce dorovnat, aby aj toto dieta malo uroven tych z ofic.zvazku. Ale podla mna tato snaha v konecnom dosledku dietatu uskodi

maciatkolulu
16. aug 2015

@sissmiss tak silit urcite nie. Neviem kolko ma dieta rokov. Ale zase pokial otec chodi, plati, tak ho zese nemoze vyskrtnut a dat mu noveho. Opat priklad rozvedenych. Vela otcov nejavi ani minimalny zaujem a nevymazunich matky hned z rodneho listu. Ma to fakt dost posrate, ale nech nic neriesi, pride, pride, nepride ok. Plati jej. Ok. A ak sa nahodou vyskytne niekto novy v zivote ok. Ale hned novy otec a na bio otca, kt.plati a stretava sa castejsie ako niektori rozvedeni mi nepripada ten najlepsi napad. Ale to je len moj nazor.

sissmiss
16. aug 2015

@maciatkolulu ano, chyba tu velka cast informacii. Ale podla mna v tejto splocnosti na sk to dieta splodene mimo manzelstva (ak je on zenaty a ma rodinu, deti, ktore neplanuje opustit), tak ma jednoducho menejcenne postavenie. Druhe manzelstvo ok, deti z druheho manzelstva ok, to uz spolocnost prijima ako normal. Ale toto proste nie. Ja nehovorim ze ja by som toto a toto by som nikdy...neviem. Ale z toho co popisala citim ze stale hraju druhe husle a mne tam rezonuje ta energia ktoru ona vklada do akejsi rehabilitacie svojho dietata. Proste chce prenho titul dieta ktore ma otca a nie dieta splodene neplanovane v mileneckom vztahu a otcovi na pritaz. Ale neviem ci je toto dobra cesta, ci to nie je zbytocna snaha, ci sama seba nedrzi v sachu, tym ze sa snazi dosiahnut nieco co sa nepodari, ale ona by to kludne mohla pustit a mala by o velky problem menej

maciatkolulu
16. aug 2015

@sissmiss hej, urcite to je pocit "druhych huslí" , myslim, ze pisala, ze o dietati zena vie, neviem, ci je to pravda. Len je to vsetko smutne pre to dieta. Ale nakoniec tie druhe husle vo vacsine (opat priklad) rozvedenych rodin zacinaju hrat deti z prveho manzelstva a deti z novych vztahov su "na koni",sice spolocnost deti z rozvedenych rodin vnima, uznava, ale myslim, ze v dnesnej spolocnosti je uplne jedno ,ako, kto,koho vnima. Suma sumarom, vzdy si to odser... deti. Takze je to akurat tak smutne.

katka1968
16. aug 2015

nechcem ti radiť ani odsudzovať ťa. Moja kamarátka mala 12 vzťah so ženatým chlapom. Nesľúbil jej,že sa rozvedie ,aj tak bola s ním a v kútiku duše dúfala,že to spraví. Teraz keď má 45 rokov ju vymenil za mladší model a ona je z toho hotová. Keď som jej predtým povedala, aby sa naňho vykašlala a našla si niekoho kto jej bude stať zato tak sa na mňa hnevala. Teraz si vraví to isté a ľutuje,že bola taká hlúpa a verila jeho sladkým rečiam. Možno ti tu nevidíš podobnosť príbehu, ale je tu.
Je tu možnosť dať si upraviť styk dieťaťa s otcom pomocou súdu, Ty si nájdi niekoho kto bude mať rád teba aj tvoje dieťaťa a bude pri tebe stále, nie len keď sa mu to bude hodiť. Jeho nezmeníš, zmeniť môžeš len seba.
@mell23

mimina00
16. aug 2015

@mihula to si robis srandu mne cez hubu?ja som zastancom rodiny a nie k*riev ktore nerespektuju ze zenaty /zenata sa nemaju riesit.zrejme nemas problem tiez si zacat so zenacom.

mk22
16. aug 2015

ked som precitala nazov temy, vedela som ze 1/3 sa priblizi k niecomu ako poradit ti, a 2/3 sa budu pohorsovat, ako si mohla, a je to tvoja chyba a co teraz akoze chces..lenze..srdcu nerozkazes, niekedy to nejde, laska je slepa a na zaciatku je vsetko ruzove a krasne, mozno si to brala cele ako flirt, ulet, mozno aj on..unikal z ritualu, ktory ma doma..a nejak sa tam dostala zamilovanost, laska..city..ja neodcudzujem, lebo neviem, co sa mi stane o rok..mozno budem riesit ten samy problem 😀 dufam ze nie..
Musis si uvedomit, ze je sice otcom, ma povinnosti voci nemu, ale ty ho neprinutis..myslim, ze tie stavy nalad, ktore ma, co sa tyka navstev, telefonatov, tak tie su od situacie, ktoru ma doma..ak sa doma so zakonitou pohada, hlada utechu v tebe, v dietati, ak mu to doma klape, je vsetko ok..ty neexistujes..je to tak,nezmenis to. Necakaj, dohodni sa na tom najlepsom pre dietatko..ale ja by som nedufala v zmenu..nechala to plynut, stretavala sa s dalsimi ludmi, mozno stretnes niekoho, kto ta bude lubit aj s dietatkom. Nikdy nevies. Drzim palce, MK je stranka mamiciek milujucich, dokonalych, vernych, ktore sa nepozru ani na suseda, ktore varia dokonale, ich deticky su dokonale vo vsetkom, proste ani jednej sa nemoze nieco take stat a uz vobec nie ich manzelovi. Dnes sa odhadzuju zabrany, dnes je svet divoky, prekruteny cely..
Pre mna si v uplne beznej situacii na dnesnu dobu, len si s tym vysla von, za co mas palec hore 😉

sense
16. aug 2015

@mimina00 keby nebolo manzelov ch..ov tak by nebolo ako ty vravis K..iev, mozno to zo zaciatku ani nevedela ze je zenaty a zial potom uz bolo neskoro...ked si takym zastancom rodiny zvlastne ze ju titulujes tak ako titulujes ale sama si to dieta asi nespravila a takisto aj na sex treba dvoch... a dufam ze spinas kazdu nedelu ruky v kostole...

peneloppe
16. aug 2015

Kvoli dietatu by bolo najlepsie aby si to otecko vyjasnil, bud ho chce vidavat alebo nie. Platit ti musi, tomu sa nevyhne ale city sa vynutit nedaju takze tak. Navrhujem normalny rozhovor a dohodu. Pre dieta je dobre ked vida svojho otca aj ked vzhladom na jeho situaciu a fakt ze je zenaty a ma vlastnu rodinu, to moze byt velmi komplikovane. No mozno to nebude az take hrozne ked ho vidat nebude a ty casom stretnes niekoho kto si maleho rad adoptuje. Nikdy nevies co ta caka a preto netlac zbytocne na pilu.

mk22
16. aug 2015

@sense ved to, ze za vsetko mozeme iba my zeny, a muzi co, su bezchybne tvory, este aj ta milenka sa im vtre do zadku uplne sama, on ani prstom nepohne 🙂 myslim ze mozno na zaciatku ani nevedela ze ma zenu a rodinu..muzi su herci, kazdy jeden si zasluzi minimalne jedneho oskara a ti co maju milenku tak aspon dvoch, za to, ze ta milenka im pocarovala a oni za to ani nemozu 😵

marionmarion
16. aug 2015

@mell23 pozri sa na to z pohladu vasho spolocneho dietata. Ocko za nim obcas pride...ale potom sa zas vrati k rodine, koru milue viac. Tvoje dieta bude vzdy iba druhe v poradi, bude s tym vyrastat ze pre svojho otca nie je dost dobre, lebo otec s vami zit nechce, on miluje ine dieta, inu zenu. To su fakty, tvoj milenec si uz vybral a nevybral si teba a vase dieta, ale vybral si svoju zenu a deti, ktore mu ona porodila. Asi to boli citat, ale je to tak. Na tvojom mieste by som netrvala na tom aby sa stretavali. Na tvojom mieste by som sa od neho odstahovala poriadne daleko a zacala odznova, lebo takto len pokazis zivot sebe aj vasmu dietatu. To, ked sa o dieta nezaujima, to je realita. To, ked vola aj desatkrat denne, to su vycitky svedomia ktore ho ovladaju a pocit zodpovednosti. Ale nie laska. S laskou to nema nic spolocne. Ver mi, zazila som to iste. Tiez som chcela aby sa stratavali. Otec a syn...a potom som pochopila ze to nema zmysel, ze to nikdy nebude to, co si to dieta skutocne zasluzi. Odstrihla som ho a veru odvtedy sa neozval, ulavilo sa mu, zbavil sa zodpovednosti. Nelutujem, veim ze raz stretnem muza, ktory bude skutocnym otcom pre moje dieta. A myslim ze ine spravne riesenie ani neexistuje. Treba ist dalej...

mihula
16. aug 2015

@mimina00 mila dama,ja keby som bola autorka prispevku,tak toto by som si za klobuk nedala.Podala by som na teba tresne oznamenie za urazku.

maciatkolulu
16. aug 2015

@marionmarion uz som to sem pisala. A co v pripade, ze by sa rozhodol pre milenku a druhe dieta? Tie opustene ostanu na druhej kolaji a to neznamena, ze maju prerusit kontakty s otcom snad. Deti maju pravo na otca. Vacsinou sa deti s rozvedených rodin stretavaju s otcom raz za dva tyzdne, tak toto nie je az tak tragicke a nejako sa to utrasie. A ak si aj casom najde nového partnera, tak to neznamena, ze dieta ma automaticky nového otca. Biologicky plati, zaujima sa ako tak. Vôbec to neznamena, ze by miloval viac alebo menej jedno,druhe, albo tretie dieta. Je to zjavne nevyrovnany clovek, co nevie kudy kam. A odsier... si to deti. A fakt, ked muz opusti rodinu a ide za druhou a zalozi si novu, tak to automaticky neznamena, ze prestal milovat deti z predchadzajuceho vztahu. Aj ked vela tatikov zabuda, takze nemozeme pausalizovat, ci miluje viac rodiny, ci prve deti, ci to toto, ked ani nevieme, preco podvadzal, preco sa to stalo, co mal doma. Stalo sa ma dieta, prevzal zodpovednost, co mi z tohto vychadza, ze jej lahostajni nebudu, ani zena a ani dieta. A ja len verim, ze sa to da nejako do poriadku, aby trpeli co najmenej deti z obidvoch stran.

marionmarion
16. aug 2015

@maciatkolulu pozri, mysli si co hcces a ani suhlasit nemusis, ale ja som podobnu situaciu uz zazila a viem velmi dobre k comu dokaze muza dohnat pocit viny. Ak otec svoje dieta miluje, nikdy sa neodmlci na dva tyzdne bez toho aby sa aspon spytal ako sa dieta ma...
tvrdenie "dieta ma pravo na otca u mna neobstoji, u mna zalezi o akého otca ide, ci je to skutocny otec, ci sa aj tak sprava alebo iba hra divadlo a systematicky tym nici psychiku dietata. Som dieta rozvedených rodicov, aj o tom viem svoje. Ak nesuhlasis, ok mas na to pravo, ale nepresviedcaj ma tu o svojom postoji, nestojim o to. Vdaka

maciatkolulu
16. aug 2015

@marionmarion nepresviedcam, iba poukazujem na to, ze napríklad moj ex bol schopny sa odmlcat aj na dva tyzdne a aj viac a dokonca aj na Vianoce a svoje deti miluje, ale ked nevedel kam skocit, tak usiel a to nie je ziaden asocial, alkoholik, ani nic. Teraz mam ja novu rodinu, nového manzela a mame spolu aj dieta a naozaj nevidim ako dovod toto je strestene spravanie za odpisanie ho ako otca, deti vedia aky je, co mozu od neho cakat a tiez ho miluju a maju radi aj môjho muza a paradoxne, akonahle som sa vydala sa zacal starat viac a sme spokojni vsetci a branit mu stretavaniu sa, lebo sa dva tyzdne neozval, no neviem, inak potom to bude moct dat aj on na sud a budu natahovacky a opletacky. nikoho nepresviedcam o svojom nazore, len som popisala situaciu z mojej strany. Urobili chybu dospeli a dieta nema trpiet, ona nepise, ze nema otec vôbec zaujem

marionmarion
16. aug 2015

@maciatkolulu precitaj si prosim ta este raz uvodny príspevok, lebo mam pocit ze tu pises o nicom uplne inom. Autorka temy je ta, ktora chce aby sa otec s dietatom stretavali a nie otec dietata. Pise tu ona, ze by chcela aby si on uvedomil...Zasadny rozdiel. Mozno si sa mala spytat svojho ex, preco od vasho dietata uteka, ked sa to dialo. Mozno by ta jeho odpoved sokovala. Vtedy. To ze u vas to dopadlo dobre a veci s zmenili neznamena ze sa to stane aj v iných pripadoch. Tato situacia v tejto tme je o niecom uplne inom...

maciatkolulu
17. aug 2015

@marionmarion čítala som, poradila som. A u nas sa honvsetci na to pytali, jeho rodina, moja rodina a odpoved. Ja neviem, som debil. Takze tak. Moja rada je, nech vydrzi a veci sa vyvrbia... pisala predsa, ze by chcela, aby sa vidali castejsie, ale nepisala, ze nema absolutny zaujem a to je obrovsky rozdiel. Urobili chybu a teraz to musia riesit obaja. Su totiz rodicia. OBAJA. Ci vo zvazku mamzelskom, ci mileneckom, ci akom. Majú dieťa. On nezapiera a ona je teraz v blbej situacii, lebo by chcela otca pre svoje dieta. To chceme asi vsetky matky pre svoje deti. Zial pokaslala to, takze teraz sa musianiba oni navzajom dohodnúť. Nasilu tonurcite nepojde. Lebo donútiť sa neda. Takze jansom citala, poradila....

marionmarion
17. aug 2015

@maciatkolulu ok, poradila si...nechapem ale preco to musis pisat aj mne. Vadi ti ze mam iny nazor, ine stanovisko? mas potrebu mi dat najavo, ze ja sa mylim a tvoj postoj je spravny? Uz som ti pisala ze o to nestojim, je to take tazke pre teba akceptovat a prestat mi tu vypisovat. Ja nemam potrebu pred tebou obhajovat svoj nazor, tiez som prisla poradit. Autorke temy a nie tebe. Pekny den