icon

Mám dosť rokov a neviem sa rozhodnúť

14. dec 2020

Mam takú primitívnu dilemu, uznávam,no začína ma to celkom štvať,takže poprosím len normálne odpovede k téme. Mám už celkom dosť rokov,vzťah nehľadám,už si len užívam život.

nerya
•
14. dec 2020

Ok 😉

petamich
•
14. dec 2020

a ta dilema je kde? ci to bol oznam 🤷‍♀️ no tak gratulujem, uzivaj 😃

autor
•
14. dec 2020

Nedávno som obnovila kontakt s milencom z minulosti,vždy to medzi nami fungovalo a funguje to aj teraz. No bola som mladšia a užívala som vtedy hak a tak sme nemali nijaké zábrany. Teraz som už bez HAK a tým,že nechceme veľmi riskovať,tak sa niekedy nevidíme aj niekoľko týždňov a vadí mi tento stav. Neviem či mám ísť znovu do HAK alebo sa proste zmieriť s tým,že ten nás sex už nebude úplne taký odviazany a nie vždy sa bude dať lebo plodné dni a pod. Ako by ste sa rozhodli? Kondóm je síce ok,ale moja psychika si to už nedokáže tak užiť a ešte by som si nejaký čas rada užila.

denden77
•
14. dec 2020

ak by som si chcela len uzivat, tak jedine s tabletkami.. nie je nic "lepsie", nez otehotniet s "uzivacim kamosom"..
ak je toto dilema, tak ja uz neviem 🤷‍♀️😁

autor
•
14. dec 2020

@petamich nedalo sa mi písať do jednej správy...až teraz dovetok

jarmila2010
•
14. dec 2020

za mna HAK...

barbora01
•
14. dec 2020

tu mi nieco nevychadza, nevidite sa niekolko tyzdnov kvoli plodnym dnom? Niekolko tyzdnov?! A ked chces ten povodny odviazany sex, tak si daj HAK. Tiez neviem v com je dilema

petamich
•
14. dec 2020

za mna by som ani v najmensom neriskovala, ze by som pri takomto type "vztahu" otehotnela, takze tiez by som volila nejaky typ ochrany (aky to uz je na vas)

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
barbora01
•
14. dec 2020

aha, jasne, mne to prislo ze sa nevidite ovela viac tyzdnov, moja chyba. a preco si teda nedas hak?

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
blondiee83
•
14. dec 2020

A co tak antikoncepcia vo forme kremu (ci gelu - neviem konzistenciu) pred stykom?

autor
•
14. dec 2020

@blondiee83 v čase ovulacie a tých rizikových dňoch by som nešla ani s krémom.strach velí vtedy úplnú absenciu.

martinkatinka
•
14. dec 2020

Porad sa s gynekologom, tabletky nie su jedina forma antikoncepcie

miadi
•
14. dec 2020

A co tak si dat podviazat vajecniky mozes si uzivat kolko chces kazdy den .

taskataska
•
Odpoveď bola odstránená
•
viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
blondiee83
•
14. dec 2020

tak neviem, co by si chcela od nas pocut 😀 😀

goodidea
•
15. dec 2020

Oka ale kondóm má výhodu aj ako zábrana prenosu pohlavných chorôb...ako ..keď si tak navzájom dôverujete tak je to len pekné....

katkami123
•
15. dec 2020

A ty si myslíš, ze on zatiaľ okrem teba s nikým nespáva? 😀🤦🏽‍♀️ Veď ťa môže ešte niečim nakaziť

autor
•
15. dec 2020

@katkami123 vrátili sme sa kvôli tomu,že ani jeden z nás nikoho na ten sex aktuálne nemá....a keby aj mal,je mi to jedno