Mám dosť rokov a neviem sa rozhodnúť
Mam takú primitívnu dilemu, uznávam,no začína ma to celkom štvať,takže poprosím len normálne odpovede k téme. Mám už celkom dosť rokov,vzťah nehľadám,už si len užívam život.
Nedávno som obnovila kontakt s milencom z minulosti,vždy to medzi nami fungovalo a funguje to aj teraz. No bola som mladšia a užívala som vtedy hak a tak sme nemali nijaké zábrany. Teraz som už bez HAK a tým,že nechceme veľmi riskovať,tak sa niekedy nevidíme aj niekoľko týždňov a vadí mi tento stav. Neviem či mám ísť znovu do HAK alebo sa proste zmieriť s tým,že ten nás sex už nebude úplne taký odviazany a nie vždy sa bude dať lebo plodné dni a pod. Ako by ste sa rozhodli? Kondóm je síce ok,ale moja psychika si to už nedokáže tak užiť a ešte by som si nejaký čas rada užila.
ak by som si chcela len uzivat, tak jedine s tabletkami.. nie je nic "lepsie", nez otehotniet s "uzivacim kamosom"..
ak je toto dilema, tak ja uz neviem 🤷♀️😁
tu mi nieco nevychadza, nevidite sa niekolko tyzdnov kvoli plodnym dnom? Niekolko tyzdnov?! A ked chces ten povodny odviazany sex, tak si daj HAK. Tiez neviem v com je dilema
za mna by som ani v najmensom neriskovala, ze by som pri takomto type "vztahu" otehotnela, takze tiez by som volila nejaky typ ochrany (aky to uz je na vas)
aha, jasne, mne to prislo ze sa nevidite ovela viac tyzdnov, moja chyba. a preco si teda nedas hak?
A co tak antikoncepcia vo forme kremu (ci gelu - neviem konzistenciu) pred stykom?
@blondiee83 v čase ovulacie a tých rizikových dňoch by som nešla ani s krémom.strach velí vtedy úplnú absenciu.
Oka ale kondóm má výhodu aj ako zábrana prenosu pohlavných chorôb...ako ..keď si tak navzájom dôverujete tak je to len pekné....
A ty si myslíš, ze on zatiaľ okrem teba s nikým nespáva? 😀🤦🏽♀️ Veď ťa môže ešte niečim nakaziť
@katkami123 vrátili sme sa kvôli tomu,že ani jeden z nás nikoho na ten sex aktuálne nemá....a keby aj mal,je mi to jedno

Ok 😉