Mám ešte dať manželovi šancu?
Zdravim vsetkych. S manzelom sme spolu 10 rokov, z toho manzelia 7 rokov, mama 6 rocne dieta. V januari sme sa rozisli, zacal byvat inde, vraj v tom nebola ina zena vtedy. Pocas tych 4 mesiacov si niekoho nasiel - detaily neviem. Pred dvoma tyzdnami sme sa bavili, ze to spolu este skusime, podnajom ma zaplateny do konca maja, takze buduci tyzden sa mal k nam (ku mne a synovi) vratit, tvrdil, ze ten novy vztah bez problemov ukonci, ze na 1000 percent sme my prenho dolezitejsi a ma nas rad -aj mna, nielen syna. Bohuzial, dnes rano som zistila, ze to tak nie je, este stale to neukoncil, dnes zase nespal u seba ale u nej, vraj je to tazke ukoncit, ona chudatko sa rozvadza, ma to tazke blablabla.
Neviem, co robit-dat mu este sancu ?? Vynadala som, ze 2 tyzdne je dost casu na ukoncenie partyzdnoveho vztahu(uz su to pomaly hadam aj 3 tyzdne), ze ved ona ma predsa tiez deti (dve pokial viem), takze ma nejaku radost zo zivota, ma ju co "drzat nad vodou" - podobne ako mna drzal nad vodou moj syn. A on, ze- ved prave, chudatko, este ma aj dve deti, akokeby to bola este pritaz a nie opora pre rozvadzajucu sa zenu.
Vraj mu mam dat este jeden den, aby to ukoncil, ze dnes uz to ukonci. Mam silne sklony mu neverit (aj vcera to isiel ukoncit, po peknom vikende, ktory sme my ako rodina stravili spolu..ale stale to neukoncil). Co robit ??
@tomaas TV takmer nepozerám, neviem, čo je Kredenc, ale viem, čo je to vážiš si sama seba. Ja by som neveru neodpustila nikdy, ale chápem, že sú ženy, ktoré dajú druhú šancu človeku, ktorý sa raz pozabudol, nie je to vzťah, išlo čiste o sex, ľutuje to. Ale tu ide o vypočítavého tĺka, ktorý očakáva otvorenú náruč u manželky, keď mu to u inej až tak nevyjde.
Nech bojuje on, prečo má bojovať ona? On sa chce vrátiť však bez boja, ešte si kladie podmienky. Ja by som mu ten jeden deň dala, ale na to, aby vypadol z môjho života.
Inak sorry za odvahu, ale nenašiel si sa ty tak trochu v ňom? Rovnaké miesto, rovnaký dátum registrácie sú aj mne nanajvýš podozrivé, ale možno sa mýlim.
@mamesteskusit nie je podstatné čo on a ona....podstatné je čo ty a on, ako sa správa k tebe. Nie je dôležité ako sa správa k nej a čo jej nakecal alebo nenakecal. To je mimo tvoj život. Pre teba je dôležité, opkaujem, ako sa správa k tebe. Na to sa zameraj a podľa toho konaj.
@timea7 pozri nieco sa musi zmenit, to vie aj pisatelka, bud bude radikalna a rozide sa alebo pocka na velke gesto a uisti sa ze je nadej... mozeme diskutovat a spekulovat ci to bude trvale abo nie, co je za tym... kazdy je iny ako som pisal, kazdy sa inak vyrovnaha so zivotnymi okolnostami, niekto neveru pretrpi, preboli iny ju odmieta a su pary ktore si zakladaju na tom striedat partnerov.. ludia su rozni
Ja by som rada vedela ako sa vola manzel, syn, svokor, alebo naj kamos...ci nie nahodou tomas... 😀 Cim dalej tym viac som presvedcena, ze v tejto diskusii cosi nesedi. Autorka obhajuje manzelovu neveru a neschopnost rozist sa a zahadny tomas prihlaseny v ten isty den ako autorka a tiez z BA tiez radi pockat ten den a obhajuje ktovie co...
a že ťa zrovna táto téma zaujala, pri tom tu myslím dnes alebo včera vznikla iná, kde vyslovene autorka žiada o vyjadrenie mužov....
@mamesteskusit ??? ty čo riešiš? on ešte chodí k frajerke a ty o tom vieš a čakáš na jeho rozídenie? Čooo? neviem či vidím.... však prečo si ho neposlala do riti, ked sa ešte len s tebou chcel dať dokopy a povedal ti, že s niekým žije.. ved ťa raz opustil a ty teraz toleruješ že chodí ešte aj za druhou?
by som neotvorila dvere, kým by už nebol dávno rozídený a ešte by som mu povedala, že ma musí vôôôbec presvedčiť, či s ním znovu niečo začať, ked sa na teba už raz vykašlal. Maj svoju hrdosť a pošli ho do riti. Nemysli si, že je jediný chlap na svete. Sú omnoho lepší, len netreba hned nariekať, že chvílku trvá, kým takého stretneš. 😉
Baby a teraz uplne sialena teoria.... nastala schiza, autorka a tomas je ta ista osoba .... ak nie, autorka prepac.
na nu v podstate kaslem, je mi jedno co ona (to teraz asi odpovedam @aninenka)... manzel sice povedal okrem ineho, ze to neni len tak lahko sa rozist, lebo aj jej deti maju k nemu vybudovany vztah (zase, divne, pre mna, po 2-3 nesiacoch, ale co uz). Ale jej deti ma nezaujimaju, nie je to ich otec, skor by mi prislo smutne, ak by povedzme nemali dobry vzrath so svojim otcom, a nie s otcom mojho syna. Tu hlasku od manzela pokladam za detinsku blbost.
Inak, ked uz sa takto zverujem, tak sa este priznam k jednej veci. Rano som mala rozpisanu SMS, nej, cca nieco take ze "ci ju bavi rozvracat rodinu, ktora sa snazi uz 2 tyzdne dat dokopy... a balit a kradnut otca malemu chlapcovi"... ale neposlala som to nastastie, bolo by to trochu odveci, kedze ona o tom nevie, ze uz 2tyzdne sme s manzelom zase spolu, lepsie povedane boli sme "na ceste byt zase spolu"
Mesiace? Nie tyzdne?
@mamesteskusit ja naozaj niesom nik koho poznas, ak mozem tykat skutocne , to by som ani neodpisal a riesili veci v rodine a nie na "verejnosti"
@mamesteskusit ta sms by bola totalne trapnost, esteze si ju neposlala...ako prosim ta vies, ze on sa snazi davat rodinu 2 tyzdne dokopy? to, ze s vami travi cas? podla mna to 2 tyzdne akurat hra na 2 strany...a vyckava, ako sa to vyvinie...pripadne dufa, ze sa to poriesi samo alebo to chce hrat tak aj dalej
@mamesteskusit prosím ťa neponižuj sa ešte viac, ako sa ponižuješ. Úplne stačí, že to robíš pred manželom, netreba aj pred jeho milenkou. Ty máš naozaj klapky na očiach? Jej deti majú k nemu vytvorený vzťah? To ako ich bude chodiť navštevovať v budúcnosti, či? A čo váš syn? Naozaj chceš mať toto doma?
Inak dostal ťa presne tam, kam potreboval, aby si mu bola ešte vďačná, že ukončí vzťah a vráti sa z jej postele do tvojej....
@timea7 hej, pisala som, ten akoze vztah k jej detom neberie, blbost, detinskost z jeho ust.
čo tak ho prestať riešiť a urobiť si program so synom, len vy dvaja. Nerátať s ním na chvíľu...ísť sa prejsť, ísť do cukrárne....bez otca, bez toho aby on o tom vedel...proste....zamerať myšlienky inde?....mne to pomohlo... 😕
@mamesteskusit no inak, všetko, čo si doposiaľ napísala, teda, čo vyšlo z jeho úst bola detinskosť. Detinskosť, klamstvo, vypočítavosť 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@mamesteskusit Dievča zlaté...prestaň sa riadiť srdcom a začni používať rozum. U takýchto typov chlapov sa história VŽDY opakuje. Okamžite to ukonči a začni žiť iný život!
@mamesteskusit Nie, nemas. Mal moznost, mala by si sa na neho vykaslat. Keby naozaj chce, tak sa na nu vybodne hned ako ste zacali riesit, ze budete zase spolu.

@mircalla ja viem ze najlepsie rozhodnutie by bolo nechat ho nech si spytuje svedomie a nech casom pochopi aky stastny mohol byt, len som mozno vytiahol jednu vetu a moznost radikalneho kroku v snahe naposldy zabojovat