icon

Mám ešte dať manželovi šancu?

mamesteskusit
25. máj 2015

Zdravim vsetkych. S manzelom sme spolu 10 rokov, z toho manzelia 7 rokov, mama 6 rocne dieta. V januari sme sa rozisli, zacal byvat inde, vraj v tom nebola ina zena vtedy. Pocas tych 4 mesiacov si niekoho nasiel - detaily neviem. Pred dvoma tyzdnami sme sa bavili, ze to spolu este skusime, podnajom ma zaplateny do konca maja, takze buduci tyzden sa mal k nam (ku mne a synovi) vratit, tvrdil, ze ten novy vztah bez problemov ukonci, ze na 1000 percent sme my prenho dolezitejsi a ma nas rad -aj mna, nielen syna. Bohuzial, dnes rano som zistila, ze to tak nie je, este stale to neukoncil, dnes zase nespal u seba ale u nej, vraj je to tazke ukoncit, ona chudatko sa rozvadza, ma to tazke blablabla.
Neviem, co robit-dat mu este sancu ?? Vynadala som, ze 2 tyzdne je dost casu na ukoncenie partyzdnoveho vztahu(uz su to pomaly hadam aj 3 tyzdne), ze ved ona ma predsa tiez deti (dve pokial viem), takze ma nejaku radost zo zivota, ma ju co "drzat nad vodou" - podobne ako mna drzal nad vodou moj syn. A on, ze- ved prave, chudatko, este ma aj dve deti, akokeby to bola este pritaz a nie opora pre rozvadzajucu sa zenu.
Vraj mu mam dat este jeden den, aby to ukoncil, ze dnes uz to ukonci. Mam silne sklony mu neverit (aj vcera to isiel ukoncit, po peknom vikende, ktory sme my ako rodina stravili spolu..ale stale to neukoncil). Co robit ??

mamesteskusit
autor
25. máj 2015

@mircalla k prispevku o 14:05, "dufa, ze sa to poriesi samo". ano, tak asi.
dnes som vybuchla ako kotol, co sa tlakoval 5 mesiacov. Doteraz somto drzala v sebe, cely cas. Teda zverila som sa 2 kamoskam, ale nie rodine. Ale dnes - koniec, je mi fuk ze manzelovi mozno bude vadit, ze som vyniesla na svetlo nejake detaily z nasich problemov. No a a vraj ano, ze vraj asi manzel nevedel, co robit a cakal, ze to mna alebo ju prestane bavit a bude rozhodnute (ze my to rohodneme zanho).Tolko nazor od cloveka, ktory manzela pozna, a celkom dobre pozna. No ano, je to od manzela slabosske...ale tak kazdy chlap sa obcas zachova ako slaboch.. otazka, nakolko je toto vazne ze ci sa to bude opakovat. Ci sa dokaze chovat ako chlap a nereagovat, ak ho ona bude kontaktovat (to pisem za predpokladu, ze jej dnes povi ze s nou konci)

mischy00
25. máj 2015

....k tebe sa vráti, pekne full servis a k milenke si bude naďalej odskakovať. A ver tomu ,že to tak dopadne.....

tomaas
25. máj 2015

a mozno pisatelka po tychto úrispevkoch pochopi ze uz ani jeden den nevenuje trapeniu a marnym ocakavaniam...
tak jej zelam nech naberie odvahu a necaka uz ani den.. a nech je stastna, ved si to iste zasluzi

timea7
25. máj 2015

@tomaas prečo by mala žiť životom plným lásky s primitívom, ktorý si tú lásku nezaslúži?! Akú lásku dostáva od neho posledného pol roka ona? Že sa odsťahoval len tak a nemal vzťah, tak tomu tiež verí len ona. prečo by nemohla prežiť život plný lásky s mužom, ktorý je ozajstným mužom a nie nedozretým pubertiakom?

mircalla
25. máj 2015

@mamesteskusit Ak jej to dnes povie (vidim, ze stale dufas), zjem svoje papuce...seriozne

tomaas
25. máj 2015

@timea7 ja neviem, kto je bez viny nech hodi kamenom poznas? boze ved ja nikoho neubhajujem aby nevznikol dojem, kazdy ma pravo, on pravo mal a pisatelka tuzila mozno aby to pravo vyuzil a bol s nou... preto este raz... kto je bez viny?

mircalla
25. máj 2015

@tomaas boze, ty trepes...kam chodis na tieto nic nehovoriace frazy...on pravo mal a pisatelka tuzila mozno aby to pravo vyuzil a bol s nou
pomoc!!!

timea7
25. máj 2015

@mamesteskusit je to ešte väčší primitív, ako som si myslela, každým svojím ďalším príspevkom ma o tom uisťuješ. 😝 😝 😝 😝 Čakal, že to vyriešite vy dve, to sa mi hádam sníva....alebo sa tu dobre bavíš, keď vonku prší, alebo toto nemôžeš myslieť vážne - čakať, že z neho bude láskavý a milujúci manžel, ktorý bude odolávať terajšej aj ďalším milenkám 😝 😝 😝 😝

tomaas
25. máj 2015

@mircalla prepac asi sa uz nezapojim...

nuvaring
25. máj 2015

Zakladatelka, tvoje príspevky sú strašne zúfalstvo.....radím ti v dobrom, vyhľadaj psychoterapeuta, ak nepomôže tak psychiatra....ty vážne nevnimas realitu! Je mi tá fakt ľúto, ťažko sa citaju tie bludy čo tu pises, aj ked ti väčšina múdro radi, ty len to svoje melies.....je mi tá luto,toho aká si ponizena, ako ten tvoj debil ešte po tebe viac šliape a ma ta total v prdeli, čo chápem,ale aspon ako k matke jeho deti by mohol mať voči tebe štipku ucty. Smutné

mircalla
25. máj 2015

@tomaas ale kludne sa zapoj, len si este nic konstruktivne nepovedal

timea7
25. máj 2015

@tomaas bez viny nie je nikto, ide o to, že on si žiadnu vinu nepriznáva a neuvedomuje, ale krásne sa zahráva s citmi dvoch žien. Somariny v živote robíme všetci, ide o to, ako sa k nim postavíme. On sa k tomu stavia ako nedozretý pubertiak. By musel byť posledný na zemeguli, aby som uvažovala o to ešte s ním žiť.

mircalla
25. máj 2015

@mamesteskusit a prepac, zacinam suhlasim s tym, ze si uplne mimo reality

tomaas
25. máj 2015

@mircalla 🙂 OK ale už nie dnes, som na konci so silami 🙂 a zajtra to snáď bude o niecom a k niecomu 🙂

tomaas
25. máj 2015

@timea7 a na druhej strane - kazdemu sa vrati to aky je, a aj verim v spravodlivostz ako aj: bozie mlyny melu pomaly ale iste...

timea7
25. máj 2015

@mamesteskusit máš dve možnosti - dať mu jasne najavo, že o prelietavého klamára nemáš záujem, alebo ťa tu o pár mesiacov zase stretneme v téme - dala som mu druhú šancu....ver mi, že by som sa rada mýlila, ale takéto typy sa nemenia, osobne nikoho takého nepoznám, poznám iba ženy, ktoré si na to zvykli.

mircalla
25. máj 2015

@tomaas ja tvrdim, ze na kazde prasa sa vari voda

timea7
25. máj 2015

@tomaas tomu som tiež niekedy verila, ale život ma z toho vyliečil. Teraz sa už nad tým nezamýšľam.

tomaas
25. máj 2015

@mircalla 🙂) wau toto nepoznám inšpirujes ma 🙂 ale niektor prasata zamieraju na starobu 🙂

tomaas
25. máj 2015

@timea7 ja som este stale utopisticky zmyslajuci snilek 🙂

timea7
25. máj 2015

@tomaas tak snívaj ďalej, ja sa snažím vidieť život reálne, aj keď s hlavou v oblakoch, ale s nohami pevne na zemi.

tomaas
25. máj 2015

@timea7 vies timea pre mna by bol zazrak keby existoval modry konik kde si ludia vymienaju skusenosti s varenim, dovolenky a zazitky pisu si o detoch ze su vsetky zdrve a s manzelmi su stastne
namiesto toho citam kpec trapeni, o mrtvonarodenom dietati, z toho je mi smutno a je to strasne, najradsej by som bol keby uz len radost bola na svete

timea7
25. máj 2015

@tomaas tak to musíš ísť do rozprávkových kníh, neviem, prečo si na MK. Tu nebudú písať ženy, ktoré sú vo vzťahu šťastné, na čo aj. Ja osobne ani nepochopím, keď tu dávajú foto zo svojho súkromia - takto bývame, toto je detská izbička našej dcérky....nechápem dôvod, ale je to každého vec. na druhej strane je občas dobré prečítať si iný pohľad na vec, iní ľudia to vidia z iného uhla.

tomaas
25. máj 2015

@timea7 nenapisal som ze to nie je spravne ze to takto sa tu pise prave naopak.. tym ze vo svete je vela trapenia ma MK velky vyznam pre vela ludi. Je dobre ked si zeny vdia vymenit poznatky a trapenia, len som chcel napisat ze ake by to bolo krasne keby k tomu nedochadzalo, aj pisatelke som preto zelal aby nasla tu spravnu cestu von zo svojho problemu nech je akakolvek, ved nikto nemoze vediet co je uplne spravne. Dakujem ti za vela spravnych a mudrych postrehov

libka1
25. máj 2015

@mamesteskusit mal to ukoncit este predtym nez vobec pomyslel na to ze to chce dat dokopy s tebou. vzhladom na to, ze je to chlap, sa mu da odpustit to, ze to neurobil okamzite. neda sa mu vsak odpustit to, ze hra na na 2 strany, u mna by mal definitvnu STOPKU 🙄

katulikle
25. máj 2015

kopnut do vajec cim dalej od seba 🙂

lenka_21
25. máj 2015

@mamesteskusit precitala som si cast tejto diskusie, ale prva otazka co ma napadla je odkial vies, ze to spolu tahaju iba tie mesiace co pises??? Druha bola komu niet rady, tomu niet pomoci... Ked ma taky problem sa s nou rozist ako ti to opisuje, deti su na neho naviazane a pod, tak neviem ci je pravda to o tych mesiacoch co su spolu... Aby to nakoniec nebolo tak, ze ona sa rozvadza kvoli nemu a teraz sa tvoj zlaty, mily zlakol a snazi sa z toho vztahu vycuvat... 😕

Mam kamosku co by za svojho priatela, potom muza dala ruku do ohna a po 2 tyzdnoch!!! od svadby sa prevalilo, ze zil 2 zivoty...mal ju ako oficialnu priatelku (upozornujem brali sa po dlhodobom vztahu, zili spolu a pod.), nakoniec sa zobrali a cca viac ako 2 roky toho vztahu mal aj milenku... Milenka dokonca tolerovala oficialnu partnerku (vedela o nej) a stratila nervy az ked sa dozvedela, ze sa jej milacik ozenil 😕 😕 😕 Potom mu zjavne urobila scenu a ked bol fesak pritlaceny k stene tak povedal manzelke pravdu... a vraj zistil, ze urobil chybu a chce zit s milenkou... Myslela som, ze taketo nieco sa stava iba vo filmoch a naozaj ked to hodnotim ako chcem, nic sme si na tom chalanovi nevsimli....

Citala som o tej smske, mozno keby si ju nahodou poslala, tak ta baba ani nevie, ze tvoj ex mm sa snazi "zachranit" Vas vztah... a podla mna je dobre, ze si ju nakoniec neposlala, lebo to by si bojovala ty o neho a nie o teba.

Ked uz ste od seba, tak ja by som to s tym navratom asi tak nesurila...a z toho co si tu napisala (vychadzam len z toho), by mi nielen blikala kontrolka, ale pipal radar, svietila neonka a aj vystrazny trojuholnik...

PS. Taktiez som nikde v rychlosti 😅 nenasla kvoli comu ste sa rozisli...

mamesteskusit
autor
25. máj 2015

@libka1 k prispevku 15:02 - na to nepomyslel on, ale ja, zo mna vysiel podnet na zachranu rodiny. Nechala som mu cas, viac ako stvrtroka, nech si v hlave urobi poriadok. ale nenutila som ho, hned suhlasil, ze ano, ze si povieme, ako si kazdy z nas predstavuje fungovanie manzelstva a ak sa zhodneme, tak sa chce vratit, ze ona prenho neznamena zdaleka tak vela ako ja a nasa rodina. lebo na nu som sa vtedy pytala, ci to dokaze skoncit, vtedy tvrdil, ze si mam byt na 1000 percent ista, ze ano, dokaze. No-nepytala som sa ho vtedy, ako dlho mu to bude trvat, nez tu 1000percentmu vec splni ☹ .

mircalla
25. máj 2015

@mamesteskusit a doteraz si v hlave poriadok neurobil....taky maly detail

mamesteskusit
autor
25. máj 2015

chapem negativne reakcie na mna, na to, ze mu uvazujem, ze mu dam este tuto poslednu sancu dnes vecer to s nou skoncit, na to, ze mu naivne verim, ze to teraz uz skonci a ze si ju naozaj nasiel az po odchode od rodiny. Zmyslala by som asi podobne, kebyze je to naopak a za mnou pride kamoska po radu s takymto problemom. S jednou kamoskou som dnes volala, co sa deje a ze neviem co mam robit a ze asi mu este dam sancu ale poziadala som ju nech mi rovno povie, ak si mysli ze som hlupa hus, ze som ho rovno neposlala rano do kelu(neboli tam presne vyrazy "hlupa hus" a "do kelu", ale ovela ostrejsie synonyma, ktore su ale nezverejnitelne)