Mám ho k sebe zavolať?
Ahojte potrebujem radu. Stretávam sa s muzom, býva odo mna približne 40minut cesty autom. Ja dochadzam do prace 40minut, pracujem do 15:50 a približne 16:30 prichádzam domov. Pridem domov, dám si kávu, idem cvičiť- je 19:00 kym skoncim. (Potrebujem sa najest, dat si sprchu, uvariť na dalsi deň) kedy s tým muzom mám tráviť čas? Alebo ako? Nespali sme spolu, netvorime pár. Mame sa radi, ale ešte spolu nie sme. Mám ho zavolať k sebe nech sa pozera ako idem variť atd??😬 ja fakt neviem. Ešte u mna nebol. Aj si myslim že to už očakáva, … že by som ho pozvala. Ale nechcem sa s ním ešte vyspat a bojim sa, že by to pochopil tak, že kvôli tomu ho k sebe volám😃 a na kávu atd ma už nebaví chodiť, stále chodíme na kávu 🙈
A chceš sa vôbec s ním stretnúť? Mne to z tvojho písania vôbec tak nepríde..
chodte do kina, na koncert, na veceru 🙂
A presne toto je dovod preco si 10 rokov sama😅
Prepac za ironiu,ale ak nevies co by ste spolu asi tak vecer v lete ked je svetlo do 21 robili tak naozaj nechod do toho😁
Zavolaj ho k tebe domov s vysvetlením , že sex nech neočakáva a uvidíš jeho reakciu na pozvanie .
Obetuj nieco a chodte spolu niekam do kina, niekam na veceru, ved tych moznosti je velmi vela nemusis ho hned volat k sebe, mozete travit spolu cas aj inak a hentomu este das cas 🙂
Pracujes do 15,50, o 16.15sa stretnete a krasny polden pred vami.

Veď keď som do niekoho zamilovaná tak neriešim kde a ako sa stretneme. Nie je trápne nič, ani len tak sedieť a pozerať do blba... Keď je pravá láska tak je všetko jednoduché a takéto veci by si ani nemala riešiť. Proste by to malo ísť nejak prirodzene, chápeš 😉 A môže sa na teba aj pozerať ako varíš, potom to spolu zjete či kde je problém 🤷