icon

Mám ísť bývať s priateľom k jeho rodičom?

s1234
18. nov 2023

Išli by ste takto bývať ?Oni majú dom, priateľ má takú pivnicku mimo domu prerobenu na izbu..v najbližšej dobe by tam bola možnosť aj samostatna kúpeľňa +wc čo ale nie je úplne isté že sa tak skoro dokončí. Problemom by bola spoločná kuchyňa a aj práčka. Neviem si to žiaľ predstavit a priatel žiaľ nechce ísť do podnajmu bývať (zbytočne vyhodené peniaze)a na nový teda nemáme.

Strana
z3
ankare
19. nov 2023

@s1234 nie.

maryetta
19. nov 2023

@dadis aha to som nepostrehla. Tak toto uz isto nie 🙈🙈🙈 to by mi ani nenapadlo.
Este ako letnu kuchynku alebo take ale takto byvat??? Fuuuh isto nie. Tak to beriem s5.

dadis
19. nov 2023

@s1234 vy chcete vyplatit ten byt bez hypoteky?? ved staci vam 20% - kazdy nech da 10% a mozete kupit nieco do spolocneho vlastnictva. Vek na to mate.

alickapusinka
19. nov 2023

preboha zmýšľanie 31 ročného chlapa však to ja myslela že má cez 20 rokov ale nie chlap viac ročný a toto .Už by bol môj bývali.

domkakvet
19. nov 2023

@s1234 podmienky strasne, ale keby to bolo len docasne myslim, ze by sa to dalo zvladnut, aj ked z prispevku nejako citit, ze o take byvanie by uz islo navzdy.

evaachesa
20. nov 2023

Neblázni prosím ťa. Ten chlap má 31 a ešte len šetrí na byt? U rodičov v pivnici? A do kedy? Do 41? Predpokladala som že budem mať max 25. 🤷 Celkom isto by som od neho zdupkala...a veľmi rýchlo. 🤦🏻‍♀️

mamutka
20. nov 2023

@s1234 to máte dosť rokov, tak môžete mať našetrené na základ a k tomu hypotéka a máte malé bývanie pre seba. Či on je z tých múdrych, čo si to našetria cele a nebude sa zadlžovať hypotékou? To si ešte počká…. Na tvojom mieste si zariadil bývanie sama. On bud pochopí a pridá sa, alebo ostane v pivnici z rodičov. Kriste pane, ma 31 a chodí na záchod aj s frajerkou k rodičom, doteraz mu kúpeľňa nechýbala!

jozefmatej
22. nov 2023

@s1234 ani za nič takúto k.ktinu spraviť!!!Starý nech si pekne sami bývajú a maznáčik nech sa maminke odlepý od sukne!!!Celé zle toto utekaj 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

juliacenc
22. nov 2023

@s1234 never ever

Strana
z3