icon

Mám ísť do práce?

20. júl 2021

Caute mamky! Potrebovala by som poradit.
Zajtra mam mat pohovor do vysnivaneho zsmestnania. Som na materskej s dietatom, ma 2 roky. Ale ked sa objavila ta ponuka, proste som neodolala. Byvame zatial v podnajme a ja by som uz velmi chcela vlastne byvanie. Muz si hypo zobrat nemoze, jedine tak o par rokov. Dieta mi uz do jasli chodilo a adaptovalo sa velmi dobre, ale manzel nastoji na tom, aby som nesla a ostala doma. Zaraba dobre avsak ja po tom velmi tuzim. Samozrejme, neviem ci ma vezmu ci nie, takze ... on sa vsak vyjadril, ze dufa, ze mi to nevyjde. Tiez ani nechce povolit, aby som si dokoncila vysku popri materskej, aj ked financie nie su problem.

Strana
z10
cacianka
25. aug 2021

Čo si mu povedala ?
Podaj neodkladne opatrenie, doloz čestné prehlásenia svedkov, to vyhrážanie ze počas pracovnej doby chce dieta zobrať na neznáme miesto a dllllllho sa zatajovat.

autor
25. aug 2021

Momentalne to je tak, ze aj povolil aby som sla do roboty, no stahovat sa chce za kazdu cenu. Ja som sa uz ale rozhodla. Nechcem takto fungovat. Kazdy den pocuvat vyhrazky a hadky... neni uz co zachranovat. Nemam uz k nemu ani vztah, nedam si skakat po hlave. Viem ake kroky treba podniknut a som rozhodnuta urobit ich.on mi ide dzvat ultimata, ze ak do konca mesiaca s nim neodidem, ze vezme syna prec pocas toho ked odidem? Nehrozi. Nechcem zit s tak konfliktnym clovekom.

letfenixa
25. aug 2021

@autorka stále ti držím palce, si veľmi rozumná a silná žena!

alvaluka
25. aug 2021

@autorka drzim ti paste! Nech sa ti dari v praci a vyriesit problem s tym tvojim chujkom.

acrobaleno
25. aug 2021

@autorka Nenechaj sa zastrašovať, kde by zobral dieťa. 🙄

cacianka
25. aug 2021

@acrobaleno v tom fleku by išli jeho fotky na vsetky verejne aj neverejné fóra, všade ze je hľadaný
Sila spolupatričnosti je silná a on po prdeli

bluka2
25. aug 2021

@alvaluka snáď ma plán po prvej/druhej výplate. Nejak tak to tu písala...
Aha, už čítam nové príspevky...

bluka2
25. aug 2021

Sustred sa najmä na právnu stránku veci, to je kľúč

andreatytler
26. aug 2021

Autorka... myslim ze ides spravnym smerom, ze to uz nechces zachranovat... vyhrazat sa unosom dietata...ved to je otrasne. Ja by som aj na policiu zasla a nahlasila to... nie ze preto aby nieco urobili, ale aby bol o tom zaznam, ze sa vyhrazal. Lebo ak by nedajboze jedneho dna dieta zmizlo, hned by vedeli koho hladat. Takto to zatial vyzera ze vy ste v ociach verejnosti stastna rodinka a on by nemusel byt podozrivy.

Strana
z10