Mám ísť do takéhoto vzťahu?
Potrebujem surne poradit .. mam ist do takehoto vztahu ?
Som mlada zena byvam v Nitre cely zivot , mam tu vynikajucu pracu,priatelov, byvanie atd….
Pred nedavnom som spoznala velmi sympatickeho muza na oslave .Je o 12 rokov starsi ale velmi sme si sadli . Moj problem je to ze :
1,Ja byvam v Nitre a on vo Viedni
2, neviem po nemecky a AJ je slabsia ale zase viem sa dohovorit. Ale nejake extra rozsiahle konverzacie nie
3, on ma pracu, kamosov tam cize vsetko je v nemcine
4, ja mam pracu v kancelarii cize keby som si hladal pracu tam tak potrebujem nemcinu..
Neviem ci by toto malo buducnost ?
Keby ze je na Sr tak by to samozrejme bolo lepsie.
Ale strasne si sedime
Aky je vas nazor ale poprosim uprimne
@marcellka32 Hej jazyk lasky 😆
Ja by som do toho isla hned 😍
Nitra - Viedeň nie je tak ďaleko ak máš auto. Ja mam kamarátku ktorá býva až za Detvou, to je cca 1h 30min cesty a v pohode každý týždeň sme sa stretávali, buď ja tam, alebo ona sem, a niekedy aj dva krát do týždňa. Časom ti to príde že to ani nie je ďaleko 🙂 zatiaľ sa spoznávajte a uvidíš. všetko pekne je na začiatku. držím palce 😘 🍀
Učiť sa nemčinu 😊
Je to sice asi tazsie ale cudzinec si najde pracu vo viedni aj s anglictinou.. ja som asi zvlastna ale nikdy som takto velmi nekalkulovala..mozno len prilis vela premyslas..nemcina je sice tazka, ale da sa naucit. Ak by ti aj nevysiel vztah, budes to mat o vedomost naviac..

Daj si čas a nerieš co a ako.... To sa časom samé vykrystalizuje.... Užívaj si chvíle s nim a hotovo.... As tou nemčinou? Zaplať si kurz, vždy je to len plus... A ci budeš s nim, ci nie.... sa ukaze