Ako prekonať bolestivý rozchod s priateľom?
Ahojte , mám 23 rokov a rozišiel sa so mnou priateľ . Mali sme vynikajuci vzťah po každej stránke ale on nejak vychladol keďže sme mali malo spoločného času kvôli práci. Viem že som mladá ale strašne zle to znášam a mám pocit že už nikdy takého nenájdem. Ako to prekonať ?
Nebolo to kvoli praci.., no a prekonas to len casom, zamestnas si hlavu pracou, konickami, kamaratmi atd.. 🙂
Chce to čas. Láska sa nedá vynútiť. Možno si si svojho priateľa idealizovala a neskôr by ťa mohol ešte viac zraniť.
Mne vždy pomohlo sa vyrozprávať niekomu komu dôveruješ. Šport veľmi pomáha na psychiku, bicykluj, behaj, cvič
Som možno vo veku tvojej babičky a musím ti napísať, že keď jeden vlak odíde , príde ďalší...
Som možno vo veku tvojej babičky a musím ti napísať, že keď jeden vlak odíde , príde ďalší...
@anonym_8dca81 ...az kym nezrusia stanicu 🙂
@anonym_8dca81 ...az kym nezrusia stanicu 🙂
@anonym_01e1aa ...tak bude iná doprava
@anonym_autor Musíš si to odtrpieť. Nedá sa len tak pohnúť ďalej, ak si ho naozaj ľúbila. V mnohom ti ale pomôžu kamarátky. Držím palce. 🙂

@anonym_autor nebolo to kvoli praci, ak by vztah fungoval, tak by fungoval a ak si myslis, ze je to kvoli praci, tak nie je, len hladas dovod, kazdy rozchod sa zle znasa, ale prejde cas a najdes si lepsieho.