icon

Mám ísť do takéhoto vzťahu?

19. apr 2022

Potrebujem surne poradit .. mam ist do takehoto vztahu ?

Som mlada zena byvam v Nitre cely zivot , mam tu vynikajucu pracu,priatelov, byvanie atd….

Pred nedavnom som spoznala velmi sympatickeho muza na oslave .Je o 12 rokov starsi ale velmi sme si sadli . Moj problem je to ze :
1,Ja byvam v Nitre a on vo Viedni
2, neviem po nemecky a AJ je slabsia ale zase viem sa dohovorit. Ale nejake extra rozsiahle konverzacie nie
3, on ma pracu, kamosov tam cize vsetko je v nemcine
4, ja mam pracu v kancelarii cize keby som si hladal pracu tam tak potrebujem nemcinu..

Neviem ci by toto malo buducnost ?
Keby ze je na Sr tak by to samozrejme bolo lepsie.
Ale strasne si sedime

Aky je vas nazor ale poprosim uprimne

Strana
z2
minarova22
20. apr 2022

Daj si čas a nerieš co a ako.... To sa časom samé vykrystalizuje.... Užívaj si chvíle s nim a hotovo.... As tou nemčinou? Zaplať si kurz, vždy je to len plus... A ci budeš s nim, ci nie.... sa ukaze

miadi
20. apr 2022

@marcellka32 Hej jazyk lasky 😆

luckynat
20. apr 2022

Ja by som do toho isla hned 😍

puertorico
20. apr 2022

Nitra - Viedeň nie je tak ďaleko ak máš auto. Ja mam kamarátku ktorá býva až za Detvou, to je cca 1h 30min cesty a v pohode každý týždeň sme sa stretávali, buď ja tam, alebo ona sem, a niekedy aj dva krát do týždňa. Časom ti to príde že to ani nie je ďaleko 🙂 zatiaľ sa spoznávajte a uvidíš. všetko pekne je na začiatku. držím palce 😘 🍀

daniela2202
21. apr 2022

Učiť sa nemčinu 😊

dankanka
21. apr 2022

Je to sice asi tazsie ale cudzinec si najde pracu vo viedni aj s anglictinou.. ja som asi zvlastna ale nikdy som takto velmi nekalkulovala..mozno len prilis vela premyslas..nemcina je sice tazka, ale da sa naucit. Ak by ti aj nevysiel vztah, budes to mat o vedomost naviac..

Strana
z2