icon

Mám isť ku gynekologičke na krv. Čo s dieťaťom?

26. aug 2022

dobrý deň už od včera mám dilemu kde nechať dieťa rodičia sup odcestovaný a gyn volala že musím ísť dnes na krv lenže nemam kde nechať malu riešili ste take veci aj vy?

Strana
z2
palicka
26. aug 2022

Zobrala ju si sebou? Veď na krv to bude 3 minuty

lusyyy36
26. aug 2022

Zobrat so sebou

sasanka605
26. aug 2022

zober so sebou, ja som sla aj na vysetrenie a sestricky sa s nim zabavili za tych 5 minut. Nedalo sa inak.

tomcimka
26. aug 2022

Vziať so sebou

vojkri
26. aug 2022

Uz som bola aj s troma😂

evkamotka
26. aug 2022

@vojkri tiez som videla mamicku u gyn aj s dvoma a tehotna s tretim.

Vezmi so sebou alebo zmen termin. Co navymyslas

nina004
26. aug 2022

Tiež som bola minule so 17mes synom. Bol v kočíku a tu chvíľku to vydržal. Dostal do ruky kľúče a chvíľku sa nimi zabavil

aaao
26. aug 2022

Ja som bola na krv aj so synom v nosici 😅

evica17
26. aug 2022

Zober so sebou. Ja som ho držala počas odberu na rukách a iba keď ma vážili tak ho podržali

mamkalentedkova
26. aug 2022

No na kontrolu po šestonedelí šla mala ,8 tyzdnaova so mnou a neskôr na preventívnu tiež .Sestričky pobavili,kým sme vyriešili čo treba ...a vlastne so mnou chodiť vždy ,stále všade .Najbližšie pôjde k zubarke

basska_b
26. aug 2022

Normalne zobrat so sebou, ved to je len krv, ja som teraz tak bola s 2 malymi detmi a to bolo aj sono, aj zospodu vysetrenie... gynekolog je fakt taky rodinny lekar, ze to celkom toleruje, napr. u zubara si to viem tazsie predstavit.

vierkaa0
26. aug 2022

podla mna normalna vec, ze ked nemas dieta kde nechat, tak ho zoberies so sebou. vsak ked mas ist len na krv, tak to je rychlovka aj v cakarni aj v ordinacii.

selest
26. aug 2022

Normalne som s dietatom bola aj na gyn prehliadke. Mne ho v kociku postrazila sestricka ale bola som aj tak ze pani brala dieta dnu. Je to len krv, kludne ber aj dieta.

ibrunova
26. aug 2022

A čo takto otecko?

arasidka123
26. aug 2022

Ja som brala dve deti so sebou

mandzula
26. aug 2022

A dovod, preco ju nemozes vziat, je aky?

klip0
26. aug 2022

Baby ale niekde nemôže ísť dieťa. Napr v Kochu vyslovene pošlú sms že prísť bez dieťaťa

thoughtfulweirdo
26. aug 2022

No ja teraz rozmýšľam, čo to mám za decko, ale ani za nič si neviem predstaviť ísť s ním k lekárovi 🤭 v kočíku neposedí, v nosiči bez pohybu tiež nie, nikto cudzí sa ho ani chytiť, lebo ryčí ako tur a len tak pri mne stáť tiež nebude 🤣 no a k veci, ja by som skúsila poprosiť nejakú kamarátku, sesternicu, tetu alebo ak máš spoľahlivú susedu. No a ak nie, tak by som sa lekárke ospravedlnila, že dnes to nijako nezmenežujem. Alebo ak je to veľmi dôležité zrovna dnes, tak teda zobrať dieťa so sebou a tých (prípadných) pár minút kriku všetci budú musieť vydržať.

simca06022011
26. aug 2022

Dcera bezne chodila so mnou.

zuzinka888
26. aug 2022

Ze sestricky pobavili🤦‍♀️🤦‍♀️. Maju svoju pracu a nie bavit vase deti. Si predstavte ze kazda pride s dietatom? A co kamaratky susedy niekto z rodiny? Ja som brala so sebou deda ( 68r.) ked nebola ina moznost. Tych 10 minut sa poprechadzali po areali alebo pockali v cakarni. A inak tie sestricky aj sa ich opytate či vam dieta postrazia ci ich im len tak nechate a riesite si svoje.🤔

selest
26. aug 2022

@thoughtfulweirdo moj prvy bol aj je taky. S nim sa nedalo ist nikam on vsade lezie vsetko chyta beha vrieska neposlucha. Jeho som nikdy nebrala aj ked mi sestricka povedala ze doneste ho nejak ho postrazime ked som si chcela koli detom menit termin. Ale maly napr je taky ze ani neviem ze je so mnou. Poviem mu tu stoj alebo si sadni a on sedi caka a kuka😅 Alebo odparkujem v kociku dam knizku a on cita.
Ja mam este v pamati tu pani co nechala dieta spinkat v kociku kym cakala na poradnu. Radsej brat sebou ked sa inak neda ako vymysliet nejaku chobotinu

mandzula
26. aug 2022

@zuzinka888 ale ved to neber tak, ze dieta strcis sestricke na pol sichty, odber krvi je zalezitostou minuty aj s pripravou.🙂 Ja mam gynekologicku s jednou sestrou, takze ta mi dieta isto nezabavala, no ak su niekde dve, myslim, ze sa to da. Ja sa hlavne cudujem, ze to autorka vidi ako problem, ved nejde na polhodinove vysetrenie, fakt je to za minutu vybavene, mne pri tom dcera sedela na kolenach.

nikka055
26. aug 2022

Ked zacala corona, zavreli škôlku ja dom bola tehotna moj 4r syn chodil so mnou ns kazdu prehliadku, chvilu počkal pri sestričke a potom po vyšetrení zo spodu prisiel ku mne a k lekarovi.... Nikto s tým nemal problem, myslim ze sj pri odbere krvi to nebude problem

selest
26. aug 2022

@zuzinka888 samozrejme, keby s tym mala sestricka problem tak ho tam nenesiem. A zas neprehanaj, sestricky pobavili sa mysli obrazne, nejde s tromi detmi na kolonoskopiu. Ja mam stastie dobre chapave sestricky, vzdy povedia doneste postrazime v kociku, ved tam len sedi, alebo vezmete na rukach sebou ak bude plakat.. Ja okrem muza nikoho nemam kto by mi postrazil obe deti, lebo vacsi nie je zdravy, tazko sa potom volne terminy sklbia s casom kedy moze muz zostat s nimi..

tykat
26. aug 2022

@mandzula ... napr. moj prakt.dr. ma na stranke, ze pacienta neosetri ak pride s dietatom, nakolko pritomnost deti pri vysetreni narusuje priebeh vysetrenia.

mandzula
26. aug 2022

@tykat v tomto pripade tomu rozumiem, akceptujem, chapem, ze lekar si moze stanovit svoje pravidla, no autorka nic take neuvadza.
A este co sa autorky tyka, vidim rozdiel medzi vysetrenim a vyslovene odberom.

tykat
26. aug 2022

Zavolaj tam a vysvetli situaciu. Uvidis co povedia.

tykat
26. aug 2022

@mandzula jasne, ja len vychadzam z toho ze sa pyta, kebyze nemam skusenost od mojho dr. tak jej tiez napisem ze co riesi? ono najlepsie bude ked tam zavola a dohodne sa.

autor
26. aug 2022

museli mi ju nakoniec postrážiť cudzie tety čo tiez cakali v čakarni

marzuz89
26. aug 2022

Ved vezmi so sebou. Je to normalne, len sa soytaj vopred telefonicky, ci to je ok.

@zuzinka888 pri odbere krvi si dieta usmernujem predsa sama, neziadam od sestriciek, aby mi ho zabavali 🙈 to som nikdy neziadala a ako 2,5r bol so mnou aj na genetickej konzultacii a aj do CAR chodil so mnou bezne na odbery. A hlavne mam tolko chochmesu, ze vzdy, naozaj vzdy zavolam vopred sestricke, ze mam taku a taku sitaciu, ci je v poriadku, ze pridem so synom. Bez ich vyslovneho dovolenia by som dieta nevzala. Dokonca 2x som bola aj na gyneko vysetreni, ze musel zostat vyslovene so sestrickou, a to mi do telefonu navrhla ona. Tiez bol syn na morfosone s nami pri druhom tehotenstve, to mal skoro 3. Tiez po telefonickej dohode. Tak ozaj to nemusi byt len v zmysle tu mate moje dieta a starajte sa 🤗

Strana
z2