icon

Mám jej povedať, že ju podvádza?

20. máj 2023

Asi rok dozadu som si začala s jedným mužom. Tvrdil, že je slobodný a ja som nechcela nič vážne, bol to taký flirt. Časom to prešlo do kamarátstva a niekedy som mala pocit, že keby som chcela, tak to môže byť aj vzťah (ale nechcela som). Spolu sme trávili každý druhý víkend, brával ma so sebou do zahraničia keď tam mal nejaké pracovné stretnutie a bolo aj pár dovoleniek, ktoré zaplatil. Prešlo pár mesiacov a cez sociálne siete som zistila, že dotyčný je ženatý, nevyzerá to, že by sa mali rozvadzať a so ženou má spoločný dom, hypotéku a 2 deti... Keď som sa ho na to pýtala tak sa priznal. Celé som to ukoncila, zablokovala som ho a nechala tak. Už je to nejaká doba, ale normálne mi vŕta v hlave či by som jej to nemala povedať. Mám jej číslo, všetky soc siete, adresu. Nie z nejakej pomsty jemu za to že má klamal, ale ja by som napríklad chcela vedieť s kým mám ti česť žiť pod jednou strechou, ale na druhej strane je možné že tým zničím rodinu.
A viem, že ja som nebola jediná s ktorou niečo mal. Bolo ich dosť a som si istá, že aj teraz sa niekým ťahá...

Podotýkam, že to bol slušný inteligentný a vzdelaný muž, nikdy by mi nenapadlo, že by bol tohto schopný...je mi z toho zle doteraz.

Strana
z3
idamia
Autor odpoveď zmazal
januska12323
16. júl 2023

Čo na tom chce vysvetľovať, keby mal nejaký rozumný dôvod tak ti ho napíše hneď alebo zavolá. Kašli na neho ak sa na to cítiš tak jej napíš aj so screenmi. Ako s tou informáciou naloží je na nej.

ema22270
16. júl 2023

Nepis jej, nechaj to tak, mozno to vediet nechce a ked jej to napises, bude to "musiet" riesit. Ak to bude mat zistit, zisti to aj sama.

moonlight1210
16. júl 2023

@idamia tieto vagne “vyhrazky”, ktore len hraju o cas a snazia sa druheho zneistit, vyvolat pocit viny, ze to ty robis nieco zle. Prehodit ”zodpovednost” na druheho. Urobit zo seba chudacika, ktory sa trpezlivo snazi vysvetlit, ze vlastne nie je vinnikom, ale obetou tvojej sebeckej detinskej trucovitosti.

Keby naozaj mal co realne vazne povedat, uz to pise. Nema co, tak blafuje. Boji sa, ze teraz na jeho hlavu padne trest.

Ale ci ju chces oslovit, je na tebe. Neber to ako povzbudenie.
Toto su veci, co treba premysliet. Lebo ked su raz vonku, nejdu vziat spat a pripadnu lavinu nezastavis.

idamia
Autor odpoveď zmazal
katkami123
16. júl 2023

@idamia
Nie sú tam deti, nie sú zobraní, ona si ešte môže nájsť niekoho normalneho, ma život pred sebou, určite by som to dals vedieť. Aj popisala ako ten byt vyzerá z vnútra, nech vie, ze di tam fakt bola a nevymyslas si. V tomto prípade si baba s takým blbcom zničí život.

idamia
Autor odpoveď zmazal
katkami123
17. júl 2023

@idamia
Tak skús ako anonym. Ak ťa bude on kompromitovsť, tak z neho urob blbca, že nevieš, o čom hovorí, ty si nikomu nič neposielala.

idamia
Autor odpoveď zmazal
katkami123
18. jan 2024

@idamia
Mne sa z toho chlapa dvíha žalúdok. 🤮 kopanec medzi nohy by si zaslúžil. Takému nič nie je sväté.

Strana
z3