Mám krásnu rodinu a zamilovala som sa do kolegu
Myslim, ze takychto pribehov tu uz bolo mnoho. Ale tento je moj. A tak ho aj prezivam. Necakam vase rady dievcata. Zasluzim si nalozit, to viem... Potrebujem to len niekde povedat.
Mam rodinu. Krasnu rodinu. Manzela a dve deti. Deti su zdrave, okrem beznych malickosti, ziadne problemy. Manzel ma miluje. Zboznuje. Urobi pre mna prve, posledne. Chodi do prace, venuje sa detom, pomaha v domacnosti, je dobry milenec a este pred dvomi rokmi som si myslela, ze ho mam rada a nikdy by som ho nevymenila...
To by bola ta idylicka cast pribehu. A teraz, preco som ja vlastne ta sialene smutna princezna?
Mam 35 rokov. Som zdrava, mam pracu, ktoru by asi vsetci ostatni brali vsetkymi desiatimi, netrapia ma poporodne kila, sportujem, som krasna 🙂 , mam krasne konicky, citim sa spokojna...
A teraz pravdu. Stratila som hlavu, srdce a sudnost. Zamilovala som sa. Sialene a zufalo. Nehladala som to, naslo si ma to. Je to kolega. Vyrazne starsi ako ja. Nie je ani krasny, ani bohaty, ma rodinu... Pre mna je ale stelesnenim toho, co som vzdy hladala a nasla prilis neskoro. Milujem ho. Bohuzial. Uz dva roky. Tragediu som vystupnovala tym, ze som mu dovolila zdielat so mnou intimitu... Viem, ze ma ma rad, mozno aj miluje. Radsej nepatram. Nema to buducnost. A mna to rozomlelo ako mlyncek na mak... Viem, ze s tym mam prestat. Mam mat rozum. Vzdy si to slubim. A potom opat podlahnem. Nechcem premrhat svoje najkrajsie roky zmietanim sa v dvoch svetoch. Ale nemam silu skoncit. Neviem sa nabazit toho pocitu. Nasleduje ho vsak vzdy absolutne zufalstvo... Bola som aj u psychologa. Nepomohlo. Pomoze uz len riadny strmy pad a uder rovno do hlavy...
@tehula to nesedí, ona si nepotrebuje mastiť ego, lebo doma má dokonalého chlapa, ktorý by jej zniesol modré z neba, takže nedostatkom pozornosti netrpí, chlap ju zbožňuje. Krásna je, takže ani to si nepotrebuje dokazovať. Naplnená je, lebo má krásne záľuby a fantastickú prácu. Tak ja neviem...asi to predsa len bude ten uhrovitý puberťák v trenkách, ktorý sa nudí 😀
Prestala sem písať zakladateľka..lebo sme to prekukli..prečo by s ním bola?je starý,ženatý,bez peňazí,ani nie dobre vyzerajúci..asi ma tam dolu "veľkú charizmu"🙂
Esteze ste to prekukli. Prajem vam vsetkym tu prajnost a neomilnost. Nech vas neopusta. A ani vasich partnerov. Diskusia sa zrusit neda. Povazujte ju z mojej strany za uzavretu.
@sialenesmutnaprincezna NIEEEEEEEEEEE!!!!1 NEUKONCUJ!!!!
CO BUDEME TERAZ ROBYT?!?!
@sialenesmutnaprincezna z takýchto vecí je ťažké sa vymotať, lebo si človek uvedomuje, že na to bude sám, nech to skončí akokoľvek. A na to sa priprav. Keď opustíš manžela, sotva ťa niekto poľutuje, aspoň zo začiatku. Ak to ukončíš s kolegom, prejdeš si "rozchodom" s tým, že sa budeš musieť tváriť, že sa nič nedeje a vieš, že sa veru bude diať. Otázka znie, na kom ti viac záleží. Na kolegovi, manželovi, či na sebe.. Ak zostaneš s manželom (či mu to povieš, alebo nie, je na tebe, vašej komunikácii a na tom, čo unesie váš vzťah), budeš sama musieť (v tajnosti alebo s ním) ustáť nejakú tú bolesť. No ber to ako niečo, čo ťa malo niečomu naučiť. Hlavne si daj pozor, aby sa ti neposunuli hranice nesprávnym smerom.
@sialenesmutnaprincezna niekde bude chyba v systeme, ked si sa zamilovala ako popisujes. Stereotyp, nuda vo vztahu, absencia pritazlivosti....ale to treba riesit s manzelom a nie hned zapalenymi lytkami pri inom objekte.Nieco Ti vo vztahu chyba, uz len to pomenovat. 😉
@kleofaszkutya robis predvolebnu kampan? 😵
@sialenesmutnaprincezna prepáč ale keď zakladas takuto diskusiu musíš rátať s negatívnou reakciou..myslím že si bola prehnane úprimná,pretože ako tu už bolo vyššie spomenuté,žiadna normálna a reálna žena toto o sebe nenapíše..mas krásnu rodinu a manžela ktorý ťa zbožňuje,evidentne bola niekde chyba keď si hľadala šťastie inde
@sialenesmutnaprincezna praješ prajnosť a neomi(y)lnosť? Myslíš si, že nikto okrem teba nie je vystavený pokušeniam? Len ty jediná? Už sa preber. Trápna téma, trápne zorganizovaná, trápne napísaná a trápna Ty. Ak je to reálne, tak si sa vypísala a už ti je teraz určite "lepšie" a ak je to výmysel, tak na chvíľu pobavila a splnila účel...keby som nemala muža na služobke, tak to ani nečítam. A téma sa dá aj uzamknúť, ale to ty, ako profík, musíš vedieť.
asi sa jej zlomila háčkovka ...... tak píše
@sialenesmutnaprincezna nie všetci ťa odsúdia a žiadny bezchybný dokonalý chlap neexistuje....užívaj si, život je krátky 😀
@malabiba ...to si jej poradila! Ako sa vravi, dobra rada od hov...dosad si, rymuje sa to!
Tu si pusti aj Ty, taka horlivka do uzivania si kratkeho zivota a pre zakladatelku, ktora sa evidentne vo vztahu nudi, to plati detto!
..."pro jednu pitomou holku, pro pár nocí touhy
podved' jsem všechno, o čem doma si sníš,
teď je mi to líto. .."
@malabiba ale zase vsetko s mierou, clovek by mal poznat svoje hranice
Tvoj vztah ma jednoznacne nejaky problem, len si ho neuvedomujes. A je to pravdepodobne nuda, stereotyp, manzel sa sice stara a dava ti najavo aka si krasna atd. ale je to zjavne stale dookola to iste a pre teba to uz nic neznamena. Na dvoch stolickach sa dlho sediet neda, pride to samo, ked spadnes na hubu a to ti pomoze aby si sa spamatala a zacala si vazit to co mas.
@sialenesmutnaprincezna Prečítala som si tému aj všetky príspevky. To, že sa mi komentáre nepáčia a pripadajú mi naozaj hlúpe a úbohé ďalej komentovať nebudem. Každý sme bojovníkom sám za seba a náš prejav je našou vizitkou. Princezná verím, že takéto situácie nastávajú v životoch ľudí, verím, že sú ťažko vysvetliteľné a ťažko riešiteľné a tiež verím, že sú veci medzi nebom a zemou, ktoré my! "dokonalí a vševedúci ľudia" vieme iba veľmi ťažko pochopiť. Nech to dopadne akokoľvek, preži to a hlavne buď šťastná!
@sialenesmutnaprincezna Súdiť je tak jednoduché!! Však? Hlavne, keď sme nezažili... Ale podstatný je výcuc z tejto témy a to, že takto to dvojmo určite nepôjde! určite je ťažké sa vzdať niečoho čoho sa vlastne ani vzdať nechceš lebo máš stále pocit, že toto je tá dokonalosť a možno aj budúcnosť...Nie je! A ak ti môžem poradiť inak ako ráznym uťatím vzťahu to nepôjde. Je to ako prestať zo závislosťou.. nejde to postupne! Držím ti palce, ak to čo píšeš je reálne a naozaj to prežívaš, bude to ťažké, ale máš krásnu rodinu, za ktorú sa oplatí bojovať, tak urob niečo preto , aby to znova fungovalo ako na začiatku, keď trebárs ešte neboli deti na svete. Zajednaj predĺžený víkend bez toho, aby to manžel vedel, zariaď, aby deti boli u starých rodičov a prekvap manžela krásnym spoločným víkendom, kde budeš znova objavovať čo na ňom miluješ. Určite máte a boli problémy, veď kde nie! To je úplne normálny proces a vzťahy prechádzajú sínusoidami, no príde čas, kedy si treba uvedomiť o aké hodnoty v živote ideš bojovať. Držím palce!
Když pročítám Koníka, někdy si říkám, že je škoda, že ženy si neumí říct, jsem krásná. Krása je přece relativní, je to hlavně duševní stav. Není na tom nic špatného. O hodně horší se mi jeví ty poslušné nesebevedomé manželky, přítelkyně, které mají doma hovada, co jin i tak nikdy nebude nic dobre. Jsem taky taková, naší mě doma nepochvalili, pořad na sobě něco vidím. Takže jsem si říkat, jak jsem krásná, šikovná,...dostala befelem.
Zakladatelku úplně chápu, v mém okolí tohle řeší každá druhá. I já jsem to řešila. Tehdy v krizi s manželem, kdy se nám nedařilo stále mít miminko, jsem se zamilovala do úžasného zklamaneho kluka, netouzici po ničem ji em než rodí e a lásce.
Abych to zkrátila, dala jsem na emoce, opustila ,,starý " život a vyšla vstříc budoucnosti zalité sluncem. Přišlo s jiným partnerem i vytoužené těhotenství. Prostě jsem to brala jako osud.
A facky na sebe nedaly dlouho čekat. Z toho super kluka se vyklupal psychopat. Narcismus, Oidipovský komplex, manipulace, workoholismis, psychické i fyzické násilí. Peklo.
Dnes už na chemii nedam, stal se že mě rozumovy tvor, vážící si partnera do života.
@lucy1001 nie su to veci medzo nebom a zemom, toto nie je chore dieta. A ak mas na mysli karmicke zatazenie vztahu. tak vzdy sa to da prelomit. Vestko je to iba o praci na sebe. Ak 35 rocna zena nevie a nechce ( ani ju nezaujima, aka bude buducnost a ci ju jej kolega miluje) vediet viac. Sama sa rozhodla zmenit, vytvorit si pole milosteneho trojuholnika. To neprichadza samo. To je aky alibizmus? Ja nic, ja muzikant, ja som len mu dovolila zdielat svoju intimitu. Vsetko, co je v nasich silach ovplyvnovat, pokial to nie je skutocne zalezitist tretieho principu - s tym sa musime popasovat ovela viac- si do zivota pozyvame my sami. Cize nie, ze zakladatelka to necakala, ale niekde v podvedomi, v nastaveni tomu bola naklonena.
@sialenesmutnaprincezna a ako to citi tvoj kolega?, miluje ta tiez ako ty jeho?, dokazal by sa vzdat svojej rodiny a zit s tebou?, ak nie....tak naco ho riesis........asi nie je tvoja spriaznena dusa....mas to velmi jednoduche v podstate.....
"Ked je koze dobre, ide sa na lad smykat" 😀 ...osudove stretnutie, stelesnenie mojich predstav, bla bla bla...nech by to bolo cokolvek, co sa vymyka racionalite, si matka, matka dvoch krásnych deti a uz len z tohto titulu musia tvoje zaujmy ist bokom. nemas zodpovednost voci svojmu manzelovi (on je technicky vzate cudzi clovek), ale mas zodpovednost voci svojim detom, ktorym mozes svojim konanim pokazit cely zivot 😝
@sialenesmutnaprincezna cudujem sa ze si to tu zverejnila. Necitala som vsetky komenty, ale asi si naozaj potrebovala dostat 'na hubu' ked ich chces citat. A radu nepotrebujes... Vsetky podvedene, sklamane, aj tie stastne a spokojne citatelky MK ta zadupu pod ciernu zem az ti zle bude....
som krásna a mám všetko,prácu,ktorú by všetkými desiatimi brali :D:D:D oojojoooj,skromnosť nechýba ako vidím..🙂)))
spať so starším a zenáčom?a ty máš vlastnú mladú rodinu?kde sa muž snaží ?wtf ?si spadla odkiaľ ?necha prácu,odťshauj sa,lebo chod na dlhú dovolenku,akýkoľvek kontakt preruš,on to s teba pravdepodobne nemyslí vážne,ako sa možeš svojmu manžeovi a detom pozerať do očí ?ked s nimi si ?ja by som sa zbláznila od nestastia a hodila by som si to pravdepodobne.a ty to tahas dva roky ?si uplne bez svedomia,alebo?
žiadnej sudnej žene a matke ,ktorá ma dobreho muža by toto nenapadlo.odkial si prišla ?nemáš v sebe žiadne zábrany ?nepoviem- môže sa ti páčiť,može ta pritahovať,neviem čo,možete si rozumieť,ale vyspavať s ním dva roky ???to sa nehanbíš sama na seba v zrkadle pozrieť ? fuj
Najprv si treba ujasniť, čo by bolo ďalej, necháš manžela, s kolegom začnete spolu žiť a už to stratí svoje čaro, vzťah zovšednie, pretože prídu starosti bežného života a ty si uvedomíš, že nie je taký dokonalý ako si si myslela no a prinajhoršom ostaneš sama....iné je spolu tráviť pár hodín iné je s človekom žiť....bacha na to ak prídeš o niečo čo ako sama tvrdíš je dokonalé - o manžela

@sialenesmutnaprincezna cista nuda, proste sa nudis. Najdi si radsej nejake uzitocne hobby nez mysliet na sprostosti. Ako sa vravi - bolo koze dobre, sla sa na lad smykat.... 😎