icon

Mám krásnu rodinu a zamilovala som sa do kolegu

Myslim, ze takychto pribehov tu uz bolo mnoho. Ale tento je moj. A tak ho aj prezivam. Necakam vase rady dievcata. Zasluzim si nalozit, to viem... Potrebujem to len niekde povedat.
Mam rodinu. Krasnu rodinu. Manzela a dve deti. Deti su zdrave, okrem beznych malickosti, ziadne problemy. Manzel ma miluje. Zboznuje. Urobi pre mna prve, posledne. Chodi do prace, venuje sa detom, pomaha v domacnosti, je dobry milenec a este pred dvomi rokmi som si myslela, ze ho mam rada a nikdy by som ho nevymenila...
To by bola ta idylicka cast pribehu. A teraz, preco som ja vlastne ta sialene smutna princezna?
Mam 35 rokov. Som zdrava, mam pracu, ktoru by asi vsetci ostatni brali vsetkymi desiatimi, netrapia ma poporodne kila, sportujem, som krasna 🙂 , mam krasne konicky, citim sa spokojna...
A teraz pravdu. Stratila som hlavu, srdce a sudnost. Zamilovala som sa. Sialene a zufalo. Nehladala som to, naslo si ma to. Je to kolega. Vyrazne starsi ako ja. Nie je ani krasny, ani bohaty, ma rodinu... Pre mna je ale stelesnenim toho, co som vzdy hladala a nasla prilis neskoro. Milujem ho. Bohuzial. Uz dva roky. Tragediu som vystupnovala tym, ze som mu dovolila zdielat so mnou intimitu... Viem, ze ma ma rad, mozno aj miluje. Radsej nepatram. Nema to buducnost. A mna to rozomlelo ako mlyncek na mak... Viem, ze s tym mam prestat. Mam mat rozum. Vzdy si to slubim. A potom opat podlahnem. Nechcem premrhat svoje najkrajsie roky zmietanim sa v dvoch svetoch. Ale nemam silu skoncit. Neviem sa nabazit toho pocitu. Nasleduje ho vsak vzdy absolutne zufalstvo... Bola som aj u psychologa. Nepomohlo. Pomoze uz len riadny strmy pad a uder rovno do hlavy...

zivotnakrizovatke
15. jan 2016

Bože, to sú príbehy. ..mňa tehotnú opúšťa muž a to už máme 2 malé detičky, lebo stretol osudovu. Je zamilovany ako 15 ročný. Ku cti tejto pani slúži, že aspoň rozmýšľa, môj muž ani nerozmýšľal a rovno si zariaduje nové hniezdocko lásky. Ale ja mu to prajem, pretože ja by som ho už v živote nechcela, nevazila by som si ani jeho a ani seba samu. Tak buď to utni navždy alebo hľadaj pomoc, ale nie na koniku. Ak ti psycholog nepomohla, hľadaj iného, prípadne manželskú poradňu, proste niečo rob...nečakaj, že sa to vyvrbi, tvoj muž si to nezaslúži. ..

baaambulkaa
15. jan 2016

Nedá mi však nereagovať na zakomplexované príspevky...to že si niekto o sebe myslí že je krásny nie je chyba...chyba je ak odcudzujete niekoho kto má na seba ten názor...kazdá normálna žena by si to mala o sebe myslieť a ak nie, nech so sebou niečo robí....taktiež nie je nemožné mať prácu ktorá človeka baví....ja si o sebe myslím že som tiež pekná a prácu ktorú som mala by mi tiež mnohé závideli a nie som mimo ani namyslená 🙂

robin_claire
15. jan 2016

@baaambulkaa no vidis, a pekna pritom nie si - teda aspon podla foto

alaguema
15. jan 2016

@bonavoxa nie, nie je vôbec nič zlé, ak sa žena vníma ako krásna, šikovná, spokojná...práve naopak, je to vrcholne pozitívne a tak to má byť. Ale znelo mi to totálne falošne v rámci kontextu, v ktorom to bolo. Podľa mňa veľmi zle vymyslená téma.

baaambulkaa
15. jan 2016

@robin_claire no vidíš ja si to o sebe myslím a ty máš zjavne nejaký problém :D

mircalla
15. jan 2016

@alaguema presne tak - je zdrave, ked si o sebe mysli zena, ze je pekna atd. ale ten styl pisania v tomto pripade - i dont buy this stuff

irusa
15. jan 2016
alaguema
15. jan 2016

@simcika dala by som ti aj viac "lajkov", keby to šlo 🙂

irusa
15. jan 2016

a nie je ten jej kolega černoch ??????

alaguema
15. jan 2016

@baaambulkaa ale áno, si pekná 🙂 Ale nedá mi...prosím ťa, nepíš "odcudzovať". Je to odsudzovať. Od slova súdiť a odsúdiť. To je môj úplne prvý gramatický koment na MK, naozaj nezvyknem, ale fakt som musela. Nekaz si imidž takou primitívnou neznalosťou, je to škoda 🙂 To isté platí o slove úžasný. Nie úžastný! 😎

bonavoxa
15. jan 2016

@alaguema když je vymyšlená, je to problém spíš zakladatelky 😀 Rozhodne nejsem vševědoucí, abych z jednoho příběhu analyzovala osobnost 😀 Ať už pozitivně nebo negativně. Ať je to jak chce, tahle situace se stávají... A treba si v budoucnu nějaká opravdu zoufala tohle téma vyhledá 😉 Jak by bylo Tobě, kdybys v zoufalstvi, kdy by Ti už vynechávalo ravionalni myšlení, se rozhodla napsat na Koně, a někdo by řešil věrohodnost nebo nedejboze gramatiku? 😀

libka1
15. jan 2016

@sialenesmutnaprincezna nechapem co riesis. vsjo jasno. ocividne mas rada adrenalin. treba sa nabonzovat manzelovi, pride aj pad na hubu po ktorom tuzis aj adrenalinu bude dost. prosim nezabudni tu posielat updaty aky je momentalne status v tomto uzasnom pribehu krasnej rodiny a kolegu. len tak na margo toho ze kolega je tvoje zrkadlo ta citujem: Vyrazne starsi ako ja. Nie je ani krasny, ani bohaty, ma rodinu... 😀 😀

baaambulkaa
15. jan 2016

@alaguema vieš čo je sranda, že som vyštudovala slovenský jazyk :D hanba mi:D ale stane sa, a ospravedlňujem sa :D to keď píšem na mobile som úplne "negramotná"

bonavoxa
15. jan 2016

Nějak mi uniklo, kdy se na Koníkovi vyhlašoval systém odměňování za odhalení fake tématu. Jinak si tu zapalenost alá James B(l)ond ...nedovedu vysvětlit 😀
Nedávno jsem docela životopis Lídy Baarove. V kinech teď běží dokument Heleny Třeštíkové Zkáza krásou, opřené o výpovědi samotné Baarove, a paralelně hrany film Filipa Renče, kde hlavní roli hraje Táňa Pauhofová. Názorný přiklad, co dokáže krása naivita, láska,.... 😉

klaudusik7
15. jan 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

@baaambulkaa take veci sa kazdemu aspon z casu na cas stanu :D

alaguema
15. jan 2016

@bonavoxa ako som už písala...veľa žien aj mužov sa dostane do situácie, keď sa musí rozhodovať. Nie je to nič mimoriadne a pokiaľ nejde o život, ide o vieš čo...Na zúfalstvo sú iné problémy. Pre chvíľou som tu v inej téme čítala príspevok maminy, ktorej dieťa po očkovaní ostalo ležiace, postihnuté. To je skutočná rana. Pokušenia vo forme príťažlivých spriaznených duší sú iba skúšky, nie dôvody na zúfanie. Aj ja som jednu takú dušu počas manželskej krízy stretla (ako naschvál), ale našťastie mi nevynechalo racionálne myslenie, nádejná láska ostala nenaplnená a radšej som popracovala na tom, aby opäť fungovalo manželstvo, čo sa podarilo 🙂

bonavoxa
15. jan 2016

@alaguema Tak to gratuluji 😉 Vidíš , jde spíš oto, že Tvůj i můj příběh může někomu pomoct. Co je pro někoho banalita, může být pro někoho neřešitelný problém. Kolikrát to ve mě úplně vre, kdy se kamarádka neustále vrací kestejnym destruktivním typům mužů, stále něco hledá. Ale to už bych zabredavala do psychologie, jaký má problém, jak to souvisí s rodinnými archetypy,ap.
Pro mne osobně bylo těžší se vyrovnat se zradou milovaného může nezs tím, že se nakonec ukázalo, že naše dcera má PAS, protože je to přece moje dite, nepujdu ji vyměnit. A vdy jsem ji brala jako zázrak.
Nakonec jsem se vrátila k manželovi is dítětem. A je to ráj oproti životu s psychopatem. Dostala jsem zaslouženě poučení, a jsem ha to vděčná. Svůj příběh píšu jako výstrahu.

marina24
15. jan 2016

"niekto kto je mojím zrkadlom a zdieľa mojú ludsku blizkost",preboha,necitaj už Pilcherovu,prosím ťa.i ked vieme všetci,ze je to fake téma,ale aj tak :D
jasné,všetky ženy ba potrhal o stareho,skaredeho,chudobneho chlapa :DDD lebo zdiela s nami ludsku blizkost :DDD bože bože ,dievča.

simcika
15. jan 2016

ale jasne, ze sa stava. Laska si nevybera. Kto vie ako to cele je. Nikdy nevieme po kom nebauduce hodime ockom my a kedy nas to stretne. Nebodaj v slabej chvili. Aj vy myslienky na podvod, su vlastne podvodom.Nie sme svate. ALE mame deti a tym by sa nepacilo, keby sa mamka prestala pacit ockovi a ocko by uz nemal rad mamku. No nie je ten zivot perfektne vymysleny. Nase deti su nase kontrolky!!! A my pre nich 🙂 🙂 🙂

simcika
15. jan 2016

@alaguema 😀

vendulena
15. jan 2016

@sialenesmutnaprincezna ....moja mama by povedala....ze uz nevies, co od rozkose......otvor oci, daj si poriadnu ladovu sprchu a dakuj Bohu, za to co mas, ak budes nadalej hlupa a neukoncis to...potom mi je len luto tvoje deti....lebo manzel bude mat sancu najst si lepsiu od teba,ale deti mamu nevymenia, budu len trpiet 😢

evkasus
15. jan 2016

@sialenesmutnaprincezna Niekedy ked sa clovek necha opantat a oklamat (aj city su klamplive), tak uz pomoze len to, co si napisala sama...Pomoze uz len riadny strmy pad a uder rovno do hlavy...

vendulena
15. jan 2016

@zivotnakrizovatke klobuk dole pred tebou.....nie je to jednoduche, ale kym su deti zdrave a aj ty....tak sa to vsetko utrasie....za vsetkym tazkym je odmena, mozno v skusenostiach, mozno v zmene pohladu na vec...na to sa pride neskor...ty vsak budes stastna, tomu ver...drzim prsty 😉

trdelnik234
15. jan 2016

@janinah tak nejako. Akoze vsetky vieme, ze take zeny existuju, a existuju aj potvory s dokonalym zivotom, ale tie na MK nepisu. Tie chodia na ine stranky. Zlata moja, ja ti len jedno poviem: aby si nebola prekvapena, ked zistis, ze nielen ty mas milenca a zistis to v tej najnevhodnejses chvili. Alebo to zober cele uplne z opacneho konca a povedz si, ze predsa aj "skorodokonala" musis mat nejaky problem, aby si mohla napisat na MK, co si horsia ako ostatne baby?

trdelnik234
15. jan 2016

@trdelnik234 To nebolo adresovane janinah ale zakladatelke, aby nedoslo k nedorozumeniu

trdelnik234
15. jan 2016

@alaguema Hovoris mi z duse, tiez si myslim, ze ide o vymysleny prispevok. Ale potom nechapem samu seba , preco na toto reagujem. Zeby piatok?

trdelnik234
15. jan 2016

@tehula Ja umrem z teba! Baby a koho by ste brali radsej, kebyze vam ponukne na vyber ? Manzela Trulka in exclusive alebo kolegu kolika v adrenalinovom prevedeni? Nech sa s nami podeli, ked uz im tu taku reklamu robi!

kralovahola
15. jan 2016

@sialenesmutnaprincezna ahoj, mne sa stalo presne to iste, ako tebe 🙂 sice som nemala ani deti, ani rodinu, svojho priatela som sialene milovala a verila som, ze on je ten pravy. zamilovala som sa ale do kolegu a zistila som, ze veci mozu byt aj inak a dokonca este krajsie...

@zivotnakrizovatke ahoj a ty si ako nakoniec dopadla?

milusinka18
15. jan 2016

"Skôr ako ma odsúdiš, obuj si moje topánky,..."starý,ale pravdivý citát..Každý z nás čo neprežil nemôže súdiť a s určitosťou tvrdiť,že: " JA by som to nikdy neurobila,alebo JA by som to urobila inak,...takže dievčatá,nesúdila by som nikoho,pretože niktorá z Vás nemôže vedieť a ani si byť istá čo sa jej môže či nemôže stať,...sialenesmutnaprincezna zhoď tie ružové okuliare a pozri sa na vec triezvym pohľadom,Tvoj manžel bol pre Teba tiež kedysi ten princ na bielom koni,pamätáš? Takéto tajné lásky sú o to príťažlivejšie, že ich nemáme doma a nežijeme a nezdieľame s nimi spoločnú domácnosť,problémy,hádky,teda skutočný život...Taķé vzťahy končia takmer všetky rovnako,čo sa týka manžela,myslím si,že by bola najväčšia hlúposť vôbec niekedy sa mu o tom zmieňovať.Nikdy nevieš,či podobný románik neprežil niekedy aj on...Mám priateľku,ktorá takisto prežila jeden románik a to mala dokonca vraj skvelého manžela,ktorý ju nadovšetko miloval,aspoň si to celé roky myslela,až po rokoch sa prevalili jeho avantúry a aj mnoho ďalších vecí, no nakoniec ona z toho vyšla ako tá verná a milujúca manželka,keďže on sa o jej romániku nikdy nedozvedel a ani mu o ňom nikdy nepovedala.Zamilovať sa predsa môžme či muž alebo žena v každom veku,je už len na našom rozhodnutí,ako sa rozhodnene, a čo tým môžeme získať, či stratiť. Všetko dobré sialenesmutnaprincezna pri Vašom rozhodovaní,akokoľvek sa rozhodnete,je to iba Vaša vec a Vaše rozhodnutie a nikto nemá právo Vás hodnotiť alebo súdiť.

bonavoxa
15. jan 2016

Když jsem se rozhodovala, žádná! kamarádka mi neporadila, nedělej to. Jak bych za to byla vděčná. Všechny nenapravitelné romantické duše by si vybraly toho alfasamce, místo aby opravovaly narušeny vztah s manželem. Jsem ráda, že tu je většinový názor jiný.
Slychavala jsem jen, že to dnes přece není žádný problém, že když něco nefunguje, najít si jiného, že je to ,,normální", nakonec pro všechny strany ,,lepší", apod.
I od něj, že to všichni chápou. Jen jaksi jsem se později dozvěděla, že že začátku se chlubil kamarádům, že má tajnou vdanou na sex, jen na chvíli. A rodině to nějak říct nechtěl, jak to se mnou je. Takže se to jednou dozvěděli od jeho kamaráda...a byl bordel. Ale ne na něj, ale na mě. Už tehdy jsem to brala jako kontrolou, protože jsme v tom přece oba stejně. Ale byla jsem už těhotná, zamilovaná.
A pak prisla realita. I naší z něho nebyli nadšení.... Byl úplně jiný než muž, mladý, dychtivy, ne tak inteligentní. Oni ho viděli jiným a očima. A mamina moje rozhodnutí tehdy obrečela. Ale snažili se to respektovat, rozhodne mu nedělali žádné peklo jako jeho todina mě. Byla jsem sama na Zahori, najednou mi vmetali, jestli je dítě vůbec jeho, najednou nebylo nic v pořádku, všechno dávali za vinu mě, synacek se pod bývalém zodpovědnosti začal hroutit, stěžovat si, utíkat. Už ani ten sex nebyl jako dřív, za prvé, vždy,když jsme se scházeli, předem si vytento, aby víc vydržel. A pak, když jsme spolu žili ,,naostro", po dvou minutách šlus. Docházelo mi, jak bylo všechno! falešné.
Takže nepodpora okolí, řešení bydlení, financí, běžně krize, první výměny názoru,....a z velké lásky nezbylo nic. Teď by mne už nic takového nenapadlo, mám dítě, upřednostňuji jeho přede mnou. A mým největším úkolem je pro něj zajistit úplnou fungující rodinu. Tyhle nastavování vztahyy kde je příliš mnoho lidí, zavání jen dalšími tématy na Koníkovi.