icon

Mám krásnu rodinu a zamilovala som sa do kolegu

Myslim, ze takychto pribehov tu uz bolo mnoho. Ale tento je moj. A tak ho aj prezivam. Necakam vase rady dievcata. Zasluzim si nalozit, to viem... Potrebujem to len niekde povedat.
Mam rodinu. Krasnu rodinu. Manzela a dve deti. Deti su zdrave, okrem beznych malickosti, ziadne problemy. Manzel ma miluje. Zboznuje. Urobi pre mna prve, posledne. Chodi do prace, venuje sa detom, pomaha v domacnosti, je dobry milenec a este pred dvomi rokmi som si myslela, ze ho mam rada a nikdy by som ho nevymenila...
To by bola ta idylicka cast pribehu. A teraz, preco som ja vlastne ta sialene smutna princezna?
Mam 35 rokov. Som zdrava, mam pracu, ktoru by asi vsetci ostatni brali vsetkymi desiatimi, netrapia ma poporodne kila, sportujem, som krasna 🙂 , mam krasne konicky, citim sa spokojna...
A teraz pravdu. Stratila som hlavu, srdce a sudnost. Zamilovala som sa. Sialene a zufalo. Nehladala som to, naslo si ma to. Je to kolega. Vyrazne starsi ako ja. Nie je ani krasny, ani bohaty, ma rodinu... Pre mna je ale stelesnenim toho, co som vzdy hladala a nasla prilis neskoro. Milujem ho. Bohuzial. Uz dva roky. Tragediu som vystupnovala tym, ze som mu dovolila zdielat so mnou intimitu... Viem, ze ma ma rad, mozno aj miluje. Radsej nepatram. Nema to buducnost. A mna to rozomlelo ako mlyncek na mak... Viem, ze s tym mam prestat. Mam mat rozum. Vzdy si to slubim. A potom opat podlahnem. Nechcem premrhat svoje najkrajsie roky zmietanim sa v dvoch svetoch. Ale nemam silu skoncit. Neviem sa nabazit toho pocitu. Nasleduje ho vsak vzdy absolutne zufalstvo... Bola som aj u psychologa. Nepomohlo. Pomoze uz len riadny strmy pad a uder rovno do hlavy...

Strana
z5
trdelnik234
15. jan 2016

@bonavoxa Diky za prispevok. Urcite niekomu pomoze a otvori oci.

bonavoxa
15. jan 2016

@trdelnik234 Věřím, že ano. Z téhle zkušenosti se budu oklepávat ještě dlouho. A to jsem dopadla relativne dobře. Sebevědomí na nule, když jdu po městě, tak se radši nikomu sama nepripominam po dvou letech... Chodila jsem za psychologem, stejně jako malá. A to jsme z toho pekla odesly brzy, asi po roce. Nechtěla bych číst další smutný příběh. I tak je jich nějak moc.

trdelnik234
15. jan 2016

@bonavoxa Bola by to skoda, keby sa niekto dalsi nepoucil a urobil zle rozhodnutie. Ak sa zena-matka zle rozhodne , tak tym trpia v konecnom dosledku vsetci. Byvaly priatel dcerku navstevuje? Musi to byt tazke, ale uvidis bude lepsie, z najhorsieho ste vonku.

bonavoxa
15. jan 2016

@trdelnik234 Ne. Vzdal se ji jako psa...z prominutim. I jeho rodina. Mala není úplně v pořádku, má autistické rysy, ale možná je to tím, co jsme prožily. Psycholog, psychiatr, neurolog, specialni školka,...Kdybych nemela dítě, možná sama bych se v tom placala dyl.
Všem vyplakava, jak jsem mu ji sebrala, pritom on nic řešit nechtěl, radši chlastal a sháněl si kapelu. Že jsem ho zradila, že jsem odešla zpatky. Když byla malá nemocná, nezeptal se jak ji je, ale přitom se mi chlubil, vo jedl na oběd. Vůbec nekomunikuje, neuvedl ani telefony když doktorka potřebovala anamnézu. Člověk s nacistickou poruchou osobností, závislý na matce, práci, totálně bez sebereflexe. Nakonec je dobře, že se nám nemota do života. Fungujeme jako kompletní rodina, a oproti životu s ním, je to jako ráj. Trpěla jsem post traumatickou stresovou poruchou... Připadalo mi, že jsem se vrátila z války. Tělo bylo zvyklé na enormní zátěž.. A najednou klid.
Jsem rada, že to šlo napravit a malá má šťastné dětství. On si brzy našel novou oběť, dvacetiletou blondýnku...a jsem přesvědčena, že se scénář bude opakovat. Jako u mě, jeho všech ex.
A ne..že začátku jsem nic nepoznala, byl milý, životem zklamaný, skromný, furt o obě říkal, jak není moc hezký, že si takovou ženu nemůže dovolit, ve všem byl nadšený, poslouchal mě, skoro jsme se nehadali.
Všechno faleš. Když ptáčka lapaji, pěkně mu zpívají.
Začít si s chlapcem, co už si neváží jedné rodiny...pro mne po zkusenosti čisté bláznovství. Kdovi, jestli ten kolega není jen další rádoby nešťastný, který ale kdyby šlo do tuhého, zbaběle utekl.

barbora59
15. jan 2016

za 2 roky tvoj muz neprisiel na to ze mas milenca? Kedy sa snim stretavas ked mas muza 2 deti a pracu ?

malabiba
15. jan 2016

@barbora59 no vidíš akého mužíka má doma - nič si nevšimol 😀 čo s ním

trdelnik234
15. jan 2016

@barbora59 No tak asi tiez nieco ma. Obidvaja su veeelmi zaneprazdneni.

trdelnik234
15. jan 2016

@barbora59 Ono ked to je kolega, tak je to viac-menej jasne. Len dufam, ze dievcinka nerobi v open space, ale v klasickom kancli, kde sa zamknut. Inak pruser.

bonavoxa
15. jan 2016

Nedávno jsem se pobavila na příběhu jednoho ženatého.. Strašně vykládal, jak žijí s manželkou vedle sebe rozvádí se, hledá osudový vztah,...namotal za tři měsíce asi pět milenek, všechno vdané s detmi, které měly doma nějakou krizi, nudu,...všechny měly slíbenou svatbu, dítě... Jak banální, ale stačil příslib, pekne lži, a zase věřily v pravou lásku, že bude jiná než ty ostatní.
On si mnul ruce, jak si užil, dokonale milenky, trpělivě, ochotne, žádající jen to spřízněni duši hlavně.
Až to jednou prasklo, baby se vyvmuchaly, daly si to dohromady, vystopovaly i manželku...a milý chlapec skončil v blázinci... rozvádí se doopravdy.

trdelnik234
15. jan 2016

@bonavoxa To fakt? To si citala alebo poznas osobne toho typka? Esteze po nom nechceli odskodne alebo alimenty.

bonavoxa
15. jan 2016

@trdelnik234 zkoušel to na mě taky, ale už jsem byla informována. Mě jenom vypisoval a zadonil. S jinyma se setkával. Jedna holka doteď veri, že si ji vezme. A má dítě. Láska a ženy, to je věčné tema 😀 nechybělo mu to pověstné charisma a každá žena se cítila jako ta osudová. Tohle je například vždy u lidí s narcistickou poruchou osobností že začátku vztahu.

karamel
15. jan 2016

Nic ine nepomoze, len nechat si zajst chut a pokracovat v zivote ako doteraz. Alebo rozbit rodinu, rozbit druhu rodinu a nakoniec aj tak vsetko skonci tak, ze nebudete spolu 🙂

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
nikuliak
16. jan 2016

@bonavoxa No holka, ale ten tvoj manžel je frajer, keď sa dokázal k tebe vrátiť. Ten ťa musí asi riadne milovať! 🙂

bonavoxa
16. jan 2016

@nikuliak má svoje mouchy, je dost rozumovy, navenek chladny....pro kdekoho to neni....ale ukázal se jako velký charakter. Uznal svůj podíl viny na tom, že jsem se zamilovala do jiného. A i když by většina holek hledala spíš někoho třetího, tenhle krok byl nejlepší, co jsem mohla udělat. Malou má radši než její biologický otec.

bonavoxa
16. jan 2016

@nikuliak A je mi naprosto jasné, že 90% chlapů by to nezvládlo. Paradoxně nam vztah funguje skvěle. Nevracime se k tomu, když tak jen z legrace se mi směje, jak jsem si mohla vybrat takového blbečka. A já jsem vděčná za vztah, kdy se snaží oba, že je to clovek dospělý a zodpovědný.

janinka444
17. jan 2016

@sialenesmutnaprincezna musí to byť pre teba veľmi ťažká, zložitá situácia....ja ťa neodsudzujem, lebo môže sa to stať ktorejkoľvek z nás...my ženy sme citovo založené a rýchlo môžeme podľahnúť...ak máš perfektnú rodinku a dobrého manžela, tak stojí to za to ukončiť ten vzťah ,úplne prerušiť kontakt s tým kolegom..najlepšie zmeniť zamestnanie alebo napr. ísť na ďalšiu materskú...hovorí sa, že" zíde z očí, zíde z mysle", musíš sa radikálnym krokom oddeliť od neho...mne sa to ľahko píše, no pre teba to bude veľmi ťažké....(ak si veriaca, tak urob pokánie, odovzdaj ten problém Bohu a začni odznova...Pre teba to je nevyriešiteľný problém teraz, ale čo nedokážeme my, dokáže Boh....)

teller
24. jan 2016

Ahoj Princeznička, ak to budeš ešte čítať, tak potom pozorne........
90% istoty, ktorú máš doma sa dobrovoľne zriekaš za 10% niečoho čo neexistuje.... Skonći to takto. Prídeš o manžela , deti a po čase i o objekt tvojho súčasného záujmu. Zostaneš sama a už ňikdy nebude nič, ako bolo

vanda83
24. jan 2016

@sialenesmutnaprincezna zaujalo ma vsetko co si tu popisala. Smutne :( Asi by som vymenila pracu a hladala cestu spat k manzelovi. Ak to nebude to prave, potom by som to riesila. Mas krasnu a zdravu rodinu ktora ta potrebuje. Drzim palce nech sa rozhodnes spravne!

malabiba
24. jan 2016

@teller kazdy den je vsetko ine ako bolo vcera a nikto z nas nevie, co bude, ani ty....mozno to bude cele inak

tominko2612
24. jan 2016

@sialenesmutnaprincezna uvadzas, ze manzel Ta miluje, ale v prispevku si nespomenula Ty o nom nic, co citis zo svojej strany. Ak by som muza nemilovala, opustila by som ho. (ale nie som Ty, takze sa musis rozhodnut sama, je to asi tazke).

oli18
24. jan 2016

Dievčatá, akosi rýchlo zutekala zakladateľka témy, hneď v deň, keď ju pridala. Žeby sa už rozhodla, ako to vyrieši? Alebo mladý tinedžer, ktorý tému pre nás vymyslel išiel na diskotéku? 🙂

roamers
7. feb 2016
cartridge
12. feb 2016

Neviem, či je táto téma ešte aktuálna a či je to vymyslený príbeh z dielne Rosamundy Pilchnerovej /či ako sa to píše/, alebo píšeš skutočnosť ? Nejdem Ťa odcudzovať, ako tu poniektoré, ale určite vlož do toho rozum, aj keď si hovoríš, že to nejde, ono to ide. Čo vlastne hľadáš u kolegu, keď máš - ako píšeš, úplne ideálny život, zdravé deti, milujúceho manžela, dobrú prácu - čo by si chcela ešte dosiahnuť v spoločnom živote s kolegom ??? Asi takéto isté priority, či ??? Áno, je to naozaj sladká vôňa toho zakázaného ovocia, také šteklenie, adrenalín a čo ja viem čo ešte /aj ja som zažila niečo podobné/, ale je čas vrátiť sa na Zem, pretože ak by si sa rozhodla zahodiť svoj doterajší život a založiť si nový s kolegom, aj ten kolega sa po čase zmení len na toho obyčajného muža /aj keď môže byť dobrým mužom/ a ten adrenalín a to šteklenie určite pominie a to nehovorím o tom, že po tomto Tvojom kroku sa budeš stretávať so smútkom Tvojich detí a smútkom Tvojho muža a to ver mi, určite nepridá na pohodovom živote s Tvojím vysnívaným kolegom . Prajem Ti to dobré rozhodnutie.

operaphantom
13. feb 2016

Ked je koze dobre, ide tancovat na lad....to ma napodlo hned po precitani tohto hlbokeho prispevku.

oldman50plus
13. feb 2016

@cartridge Ale ona nechce s kolegom žiť len si užiť

elizita
13. feb 2016

@sialenesmutnaprincezna nikomu neprajem to co sa tebe stalo, taka bezmocnost, akoby si mala zviazane ruky a ovladali ta akesi ine sily... zrazu clovek zdanlivo na cely zivot a deti ktore vznikli z lasky ti tie ruky zvazuju a ty si uvedomujes ze zivot je len jeden a nechces ho premarnit no ani nikomu ublizit... bodaj by sa dali zit dva zivoty v jeden cas nezavisle na sebe..

veroronika
18. apr 2019

podľa mňa (ako opisuješ vaše manželstvo) máš doma hotový POKLAD 🙂
len je potrebné si uvedomiť, že svojim správaním ubližuješ nie len sebe ALE aj iným. Tým, ktorým na tebe záleží ... Myslíš, že je to až tak vážne, čo keď kolega vyplnil iba štrbinku toho, čo ti chýbalo u tvojho manžela ? Chápem obdobie opantania, zamilované pohľady, dotyky, tajné stretká a pod a ty si sa do neho zahľadela, ale ruku na srdce...čo ťa na ňom priťahuje ??
uvažuj triezvo a zober si to z opačnej strany ... ako by si reagovala, keby tvoj manžel chcel zničiť všetko to krásne, čo ste rokmi budovali.
Venuj čas a energiu deťom a skús sa pozrieť na svojho manžela inými očami. Očami, kde sa opäť pokúsiš objaviť jeho čaro a šarm ...

kroska18
8. dec 2023

@robin_claire toto si prečo napísala. Jednak to nie je pravda a druhak, ak by aj bola prečo máš potrebu toto niekomu napísať. Nechápem.

kroska18
8. dec 2023

Jaj, rok 2019... nevšimla som si.

Strana
z5