icon

Mám mesiac do svadby a zrazu mám pochybnosti

9. aug 2023

Baby, je to len stres alebo začínam vidieť to, čo som predtým nevidela ? Mám nesiac do svadby a ja zrazu začínam mať pochybnosti. Stalo sa to niektorej z vás ?

Strana
z2
walentina7
Odpoveď bola odstránená
78787878
10. aug 2023

V normalnej rodine by Ta pochopili. Pred kym sa hanbia, pred cudzimi ludmi ?? Ak Ta maju radi, zalezalo by im na Tebe, a nie na cudzich ludoch. To je TVOJ zivot, cudzi ludia ho zit nebudu. Neblazni a daj na svoju intuiciu.

mell27
10. aug 2023

Mala som pochybnosti, po necelých 3 rokoch som bola rozvedená. 😃 Našťastie som mala dosť rozumu na to, aby som ex neporodila potomka. 😃

lavender273
10. aug 2023

Autorka, skus nam trosku povedat o tych pochybnostiach. Coho sa obavas konkretne?

Moja mama mala pochybnosti, a manzelstvo mojich rodicov bolo dost na 💩. Po 9 r sa nastastie rozviedli.

kaktusik007
10. aug 2023

nedala som na intuiciu a pochybnosti, lebo vsetci okolo mna ze to je len stres z nepoznaneho.... ak by sa nasiel co len jeden jediny clovek v mojom okoli, co by mi povedal - ak sa na to necitis, nerob to - nebola by som dvakrat rozvedena, ale iba raz --- druhykrat som si naozaj preukazatelne zobrala idiota.

doriiis
10. aug 2023

@walentina7 ....zrušené byť nemusia.Stacilo by,keby sa do nich bezhlavo niektoré ženy nevrhali iba preto,že sa to patrí a že majú pocit,že titul manželka niečo znamená.

lucyluska
10. aug 2023

V deň svadby sa moja teta hodila o plot s plačom že vydávať sa nechce. Pár krát si vyrazila s chlapikom von a môj dedo sa do toho zainteresoval a že hneď svadbu...takto aj dopadlo...po pár rokoch robila na zahrade, postavila sa a išla do pivnice, tam sa obesila a ostali 2ja malí chlapci.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
tamitamitami
10. aug 2023

Ja by som do toho nešla ak by som si tým nebola istá.....za mňa sa má človek pred svodbou tešiť, byť zaľúbený a vedieť že toto je človek s ktorým chcem stráviť dlhé roky, nie rozmýšľať nad tým či robím dobre a pochybovať.
Riešiť mesiac pred svadbou či robím dobre mi ale nepríde fér voči druhej strane a však aj také príbehy život píše.....ja by som bola úprimná a porozprávala sa o svojich pocitoch s druhou stranou. Lebo sa môže veľmi rýchlo stať že tento pocit ti ostane aj po svadbe.
A však nemôže to u teba byť iba stres z svadby ktorý v tebe vyvoláva takéto pocity?

lela867
10. aug 2023

Odid cim skor. Zrus preloz. Daj na pocit potom ked budu deti bude neskoro

svetlanka111
10. aug 2023

Z rozbehnuteho vlaku sa asi tazko skace.pripojim sa k tym ktpre radia dat na svoj instinkt…a ak to nepojde tak ked uz byt dlho bez deti..nexh je to potom jednodichsie

janulka1802
10. aug 2023

Ja som mala rovnaké pocity pred prvou svadbou... cítila som, že to dobré nebude. Svadobný deň nebol pre mňa žiadnym dňom plným šťastia a radosti, skôr naopak. Kiežby som aj pred oltárom vtedy povedala nie. Bola som mladá, tehotná, robila, čo sa patrilo.

comika
10. aug 2023

Nebudes ani prva ani posledna co zrusi svadbu tesne pred. Ale radsej skor sa rozist ako neskor. A to co povedia druhi, ta nikdy nesmie trapit. Ti druhi ta budu ohovarat aj za nestastne manzelstvo a za vsetko ine.

comika
10. aug 2023
kaja_cm
10. aug 2023

@comika ❤️

mimka1402
10. aug 2023

Moja mama mala pochybnosti nevedela vysvetliť čo presne jej ide hlavou, ale bála sa zrušiť kvôli hanbe a rodine. Dnes? Jej veta je, že radšej utiecť spred oltára než sa trápiť celý život. Takéto veci sa riešia maximálne dva týždne a potom každý na to zabudne. Ale zničený život a rozvod je horší. Stále máš šancu to zmeniť. Odložiť aspoň.

lucimichi
10. aug 2023

@toskanka presne aj moja známa nedovolila zrušiť dcére svadbu, keď dcéra začala mať pochybnosti. Po pol roku sa rozvádzali.

toskanka
10. aug 2023

@lucimichi Svadba vraj vyzerala ako kar a mladomanželia si svadobné fotky u fotografa dodnes nevyzdvihli. Je to už 26 rokov. Ale hlavne že bola svadobná hostina.

porcini
10. aug 2023

Neries rodinu..tu si nejdes brat. Tvoj chlap --> tam chod riesit.

alexandrahaspi
10. aug 2023

Tiez by ma zaujimalo, do aleho zivota sa hrnies? Z tvojho opisu mi to pripada ako by si sa hnala do zlatej klietky co chcu vsetci, aj tvoja rodina, len ty asi nie. Nesla by som do toho. ako baby pisu, vzdy to napokon skonci zle.

lucimichi
10. aug 2023

@toskanka 😅

janickacrazy
10. aug 2023

Napíš presnejšie, aké máš pochybnosti. Lebo takto sa radiť veľmi nedá. Budúci manžel má nejakú vlastnosť, čo ti vadí? Doverujes mu? Máš ho rada? Vieš si predstaviť mať s ním deti? Je niečo, čo ti prekáža? Skús si odpovedať na tieto otázky. Možno je to len stres zo svadby, možno viac. Ale nato musíš prísť sama.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2