icon

Mám mu veriť?

marlaura
1. jan 2017

Ahoj, potrebujem radu, názor. S priateľom mame veľmi pekný vzťah, otvorene sa o všetkom bavime, neklameme si. Ozýva sa, kedy môže sme spolu. Odišiel na Silvestra s bratom a ďalšími priateľmi na pár dní s tým, že to mali objednane už v lete kedy sme my sa ani ešte nepoznali. Ako sa sam vyjadril, keby to nemal zaplatené ani by nešiel a radšej bol so mnou. Ešte sa mi predvčerom ráno ozval ze teda idú, odvtedy ticho. Sľúbili sme si, že po polnoci si napíšeme a zaželame aspoň šťastný nový rok a vynahradime si to keď bude doma. Neozyval sa, už mi to bolo aj blbé, ale doteraz som nemala jediný dôvod neveriť mu a tak som to neriesila. Aj som mu predvčerom sem tam napísala, a videla som ze precital a neodpísal, tak si vravím nevadí, ved je tam s plno ľuďmi a baví sa, tak mobil nerieši. No včera večer sa ozval. Ze tam kde sú nemá signál, sú v horách na chate. Ja ze nevadi teda. A on ze ale vadí. A ze o chvíľu bude zas už na chate a nebude vedieť so mnou komunikovať, že mi teda želá pekného Silvestra. Ja jemu tiež. Aj mi trochu odlahlo, lebo to vysvetľovalo, prečo aspoň dobrú noc nenapíše, bez čoho spat doma nikdy nejde. No potom o dve hodiny mi došli dve fotky, co mi poslal, a mne napadlo ze ved tam nemá signál, ako ich poslal... Po polnoci som mu zapriala šťastný nový rok, peknú správu. Neskôr cca o hodinu bola správa už prečítana a mne začali vŕtať v hlave s tým pochybnosti. Ako mohol prečítať spravu, keď nemá signál. A celkovo keď pozriem viber, každú chvíľu vypíše, že bol online pred 15,50 a pod.minutami. Nemusí byť priamo online, stačí ze niečo robí s mobilom a viber to hodí ako keby bol online. Ale... Mne to nedá. Doteraz sme mali veľmi pekný vzťah založený na dôvere a pohode, a áno, opýtam sa ho na to keď príde domov. Ale celý dnešok som z toho nejak mrzuta, neviem si to dat do súvislosti, prečo by mi klamal a načo, ved si hovoríme vždy pravdu a ja som absolútne nekonfliktna, nehadame sa a vždy hovorí, že sa mu páči ze som aká som, že máme pekný vzťah. Ešte sa mi neozval, ale fakt ma zneistuje, keď vidím že každú chvíľu bol online, a správa prečítana a mne sa ešte neozval, ani nezaželal šťastný nový rok. Neviem co si mam o tom myslieť... A je mi z toho smutno.

Strana
z4
moni244
1. jan 2017

Jaj, tieto zaciatocne pubertalne vztahy, to boli pekne casy

sykorkauhliarka
1. jan 2017

zalozeny na dovere ? joj moja a kde sa podela?

oli18
1. jan 2017

Nebuď smutná, možno ešte vyspáva opicu 🙂 A chlapi keď s stretnú, to je rovnaké ako ženy. Pijú a debatujú a strácajú pojem o čase. Veľmi špekuluješ a dávaš veci do súvislostí, ale to sme my, ženy, všetky rovnaké. Ak máte taký vzťah, ako píšeš, nemusíš sa ničoho obávať. Keď s vráti jemne od neho povyťahuj čo a ako tam bolo, možno povie aj sám. Potom si budeš vyčítať, že si sa zbytočne trápila. Hlavu hore, všetko bude dobre 🙂

catherinah
1. jan 2017

Toto poznam. Nechcem byt zla, ale zjavne klamal.

sunny8
1. jan 2017

Fakt to moze byt len nepekne pasujuca zhoda nahod. Nemusi v tom byt nic ;) ale tsk ozvat sa nejak mohol alebo vziat ta so sebou ci to je obmedzene na pocet osob ? Hlavne si to nechaj vysvetlit ;)

marlaura
autor
1. jan 2017

@oli18 ďakujem. Asi máš pravdu a aj v kútiku duše viem, že o nič nejde, len prvý krát mam taky ten hlúpy pocit ze prečo. Ono už viac krát tak bolo ze keď bol niekde mimo s partiou (aj koľko krát vraví nech idem aj ja ak sa da), tak potom tam sa malinko ozýval, sporadicky raz za deň dva. Keď prisiel domov, všetko OK aj mi porozprával keď som sa povypytovala. A aj vždy vraví že keď je niekde, nebude sa venovať predsa mobilu co chápem. Rovnako ako keď je so mnou, tak mobil dvíha iba v najnutnejšom prípade, inak vôbec, lebo ze ved sa venuje mne. Ale nejde mi proste do hlavy, že nemá signál a pritom moje správy prečítať vie a ze je každú chvíľu online, čiže mobil používa tým pádom. Tak preto som z toho vedľa. Po minulé prípady nebol aspoň online vôbec celý deň a to som si ozaj mohla povedať že mobil proste niekde hodeny.

ukulela
1. jan 2017

signal moze aj haprovat a preskakovat .. u mojej segry maúr signal len na dvore pri parapetnej doske. potom len z casu na cas niekde naskoci, ked behas s mobilom po chyzi - par sekund jedna palicka a o par sekund uz trt. takze ked povedal, ze nie je signal, tak bud nie je, alebo je velmi zly.
a vsak ked mas pochybnost, prezvon ho, zavolaj mu.

oli18
1. jan 2017

@marlaura my sme mali chatu v takej oblasti, že v nej nebol signál. Ale stačilo pochodiť okolo chaty a na niektorom mieste nabehol. Ale nikdy sme to neodskúšali na poschodí chaty, možno by tam bol. Aj toto môže byť tvoj prípad. Ani nemusí vedieť, že signál má, preto ti nevolá a mobil má vo vrecku bundy s tým, že veď tu nie je signál.

marlaura
autor
1. jan 2017

@ukulela nie to nechcem. Tak ako on rešpektuje, keď ja niekde som a povie mi nech sa venujem tomu co robím, rovnako to platí opačne. Lepšie bude počkať, kým bude doma. Okrem toho mi stihol v tých pár správach napísať, že je chorý riadne, teda nádchu ma a ledva dýcha, asi mu nebude najlepšie a nechcem byť nejaká stihacka. Áno, o tom signále viem, rovnako je to u mojej tety na dedine, kde niekedy signál mam a potom zas nie. Tiez potom občas prečítať viem, potom mi vypíše ze nemám signál siete, potom zas idem čosi odoslať a odoslanie zlyhalo atď. Máš pravdu, najskôr to bude tým. Ved aj Mikuláš, Vianoce, vzdy prišiel s kyticou, krásnym darčekom, večer pred odchodom ma riadne vystiskal a kvôli mne mrzol vonku. A večer mi ešte písal, že je pri mne šťastný. Teda aj ráno ešte pred odchodom volal, kým ešte nemal kamošov v aute, že sa mu smutne vstávalo keď som nebola pri ňom atď. Asi to chce klud a naozaj tu dôveru si uchovať. Je to jedna z naj veci medzi nami.

moni244
1. jan 2017

@marlaura kolko mate rokov?

marlaura
autor
1. jan 2017

@moni244 on ma 40, ja 30. Áno, priznávam, že trochu dnes zmyslam trochu detinsky a sama sebe sa čudujem. Hold občas sa stane. Ale práve tým vekom mam na ňom rada, že nepotrebuje riešiť hlúposti, naozaj vždy na čo sa opýtam, priamo mi povie, o ex ci deťoch, ci ma starosti, ci radosti, zlu naladu ci niečo fajn. Stále ma ubezpečuje ze dôvera, vernosť a láska je to naj co mi vie dať. Aj mi to dokazuje, nie slovami ale činmi.

moni244
1. jan 2017

@marlaura ty mas 30 a toto riesis? A on 40? A nechce volat pred kamosmi? Ehm, no aj tak sa da

catherinah
1. jan 2017

@marlaura tie messengery a whatsupy vedia pekne potrapit. Ale toto sledovanie a analyzovanie kazdeho jeho slova a činu naznacuju, ze nie si si 100%tne ista. Bud mu veris alebo nie.
A mne sa vobec nepaci, ze siel bez Teba. No a co, ze to mal zaplatene. Teba necha na niekolko dni samu, hoci ste na zaciatku vztahu, kedy je kazda spolocna chvilka vzacna a dokonca to nebolo.prvy raz.
Nehysterci, ale bud opatrna. 😉 a daj potom vediet ako to bolo.

0silvia0
1. jan 2017

@marlaura moji rodičia majú na chalupe tiež taký signál, že chvíľu je a chvíľu nie je... Niekedy zavolám, zdvihnú, niekedy zavolám, sú nedostupní. Signál tam má rôzne intenzity a v priebehu dňa sa aj vplyvom počasia mení. Takže pokojne tak môže byť aj u tvojho priateľa. Ja na tvojom mieste by som to vôbec neriešila...

emilia25
1. jan 2017

Vekovy rozdiel mame presne aj mi taky s muzom.ale preco si mlada baba bezdetna najde zas rozvedeneho zo zaveskami toto ja nepochopim.

malabiba
1. jan 2017

@marlaura v tomto veku take trapenie kvoli apkam na mobile, signalu a tomu ci je, alebo nie je on line....moje nervy, to sa kvalita vztahu uz meria aj tymto?...tak isiel prec na par dni s kamosmi, vedela si o tom, netrap sa hlupostami, pockaj pokym pride a vztah si budujte nazivo a nie cez mobil...vela stastia

obsadenemeno
1. jan 2017

@marlaura jeziskove huslicky, uz zase? Ved si to tu nedavno riesila, nemusela si zakladat novu temu, stacilo precitat, co ti bolo pisane vtedy........ taketo cekovanie, kedy bol online a kedy nie, kedy si spravu precital...... si uvedomujes, ze signal tam, kde je, moze byt nepravidelny, zavisi od pocasia a podobne? Mne niekedy spravy dojdu dva dni po tom, ako boli odoslane, kedze zijem v oblasti, kde je signal sem tak ok, sem tam ziaden.....
Prestan riesit pubertalne voloviny.

snehuuulienka
1. jan 2017

@marlaura doveruj, ale preveruj.....tolko moja rada....

kiwi3
1. jan 2017

30 a 40? to je celkom vtipne. ja som myslela, ze mate 18 a jeho to uz mozno prestava bavit, lebo prve tri mesiaciky najvacej zamilovanosti uz presli. dost to tak vyznieva. 🙂

livka_
1. jan 2017

Viber moze byt citlivy a zachyti signal o online aj z velmi mala. Na hovor to stacit nemusi ale na info o dostupnosti na V to moze stacit. Nemusi ti klamat..moze to byt tymto.

mondolina
1. jan 2017

Áno už to tu riešila, už sa zmierovala s rozchodom, ako cez kopirák.

lavinis
1. jan 2017

no ale ved co je blby? ved vidi, ze ty vidis, ze spravy precital. Ja ozaj taketo detinske spravanie niektorych chlap/c/ov nepochopim

moonlight1210
1. jan 2017

@marlaura
Chudak chlap. Jemu pri tebe raz ta laska strpne na jazyku.

Daj si dokopy sebavedomie.
Vztah mas harmonicky, len ked ti je nablizku a kolo zadku. takze vobec nemas harmonicky vztah. Harmonicky u teba znamena kontrolovatelny chlap. Kym mas o nom prehlad si v poho, ked ho stratis, uz vymyslas scenare preco ta ignoruje, co asi robi (najlepsie hned klame a podvadza, lebo viber ho usvedcil).

Zacni si verit. Zlikviujes si vztah. Poznate sa par mesiacov a ty jancis pri kazdom momente, ked ti neodpovie, nezavola (hoci podla teba mohol, lebo si si to checkla).

Najdi si iny program, bav sa, pracuj, zamestnavaj ruky aj hlavu, prestan visiet na vztahu. Lebo toto je presne cesta akp chlapa otravit, znudit, znechutit. A darmo sa budes potom tvarit ukivdene, ci sa fukat. Nic ti uz nepomoze nastartovat tu lasku a zaujem o teba naspat. Ani keby si ho prosila.

moni244
1. jan 2017

@obsadenemeno jej, fakt, som cakala, kedy pride s novym nickom

eeffka
1. jan 2017

@obsadenemeno no tak nejak som to aj tipovala.segin chlap.

obsadenemeno
1. jan 2017

@eeffka @moni244 ja som jej to uz predtym pisala, ked zmenila nick, ale hned sa to dalo poznat, ze je to ona.... v podstate ju lutujem, lebo namiesto, aby si uzivala novy vztah, tak riesi blbosti a sama tomu vztahu kope hrob.

oli18
1. jan 2017

@obsadenemeno tak toto už je patologické ☹

vorkola
1. jan 2017

@marlaura uz ta klame

madana
1. jan 2017

@marlaura ja to vidim takto: -On je sebavedomy muz,vie presne aku polovicku chce a presne vie aj aku nechce.Preto je obcas takyto nekompromisny.Neriesi omacky okolo vztahu,pretoze ma svoje priority+zivotne bohate skusenosti a nebaziruje na prkotinach vo vztahu,pretoze na tom vztah skutocne nestoji.Ponuka Ti doveru,vernost a lasku,-sama sa o tom zmienujes.-No a Teba vykreslim takto:-mozno si pekna zena,no viditelne si neveris,mas malo sebavedomia,chcelo by to nejakeho psychoterapeuta,ktory by trocha popracoval na Tvojom sebavedomi,lebo stale mas pochybnosti aj tam ,kde nie su.Aj v suprovom a dokonalom partnerovi,co vies,ze je takyto.... vidis veci viac cierne ako su,a to nie je dobre...Na druhej strane protiklady sa pritahuju,a mozno ho tym vsetkym pritahujes aj Ty ,no svojou povahou -prehnanym upodozrievanim,ktore podla mna nie je ja mieste,viac ublizujes tomuto vztahu ako napomahas....a aby casom z tohto pritahovania nebolo odpudzovanie.

Strana
z4