Mám nefungujúce manželstvo a našla som si iného
Ani neviem ako začať alebo kde začať aby som to zhrnula tak v skratke....som 13 rokov vydatá z nášho manželstva sú dve deti dvaja chlapci vo veku 13 a 7. naše manželstvo prešlo všeliakými krízami...bolo aj šťastné obdobie aj smutné. Len nejak posledné štyri roky je to už z mojej strany iba zo zvyku. Môj manžel nie je zlý chlap mám pri ňom všetko po materiálnej stránke máme krásny dom autá našim deťom nič nechýba. Ale to je tak všetko......ani neviem ako sa to stalo proste som sa zamilovala do mojej prvej lásky, ktorú som po 15 rokov stretla a jednoducho to prišlo samo a zamilovali sme sa do seba znovu. Snažila som sa to utajiť ale proste to prasklo môj muž sa všetko dozvedel, zo začiatku ma prosil aby som s ním zostala a ja som nevedela čo skorej ťahalo ma to za tým druhým ale na druhej strane tu mám deti všetko tak som zostala s manželom, že sa pokúsim to dať ešte nejako do poriadku. Ale doma sa to iba stupňovalo nakoľko býva s nami moja mama ktorá vždy držala jemu stránku nie mne vždy si jeho zastávala a to iba preto, že sme sa mali po finančnej stránke dobre že nám nič nechýbalo. Stupňovalo sa to hádkami, krikom nadávkami vulgarizmami až to prešlo do toho, že ma pred deťmi trieskal o skrinu kričal zahnal sa na mňa ale nedal mi facku ale viac ma bolí to, ako sa správal ako keby ma bil. Až to vyústilo do toho, že jedného večera si zavolal ku nám domov toho môjho priateľa s tým, že sa mám rozhodnúť buď odídem alebo ostanem a zabudnem na neho a budem žiť v manželstve ako doteraz. Mala som sa v ten večer rozhodnúť, s ktorým chcem zostať rozum mi vravel ostaň a srdce ma ťahalo preč. On dokonca prišiel čo som nečakala povedal, že tak ma ľúbi, že nedovolí aby som trpela toto urážanie ale tiež nechcel aby som odišla od detí. Ale môj muž ani počuť deti mi nedá deti nezoberiem z domu, a nahučal deti, že som k...a a mám iného samozrejme, deti boli na jeho strane hlavne ten starší. Tak som sa zobrala a odišla s tým, že budem za deťmi chodiť a požiadam o rozvod. Za mesiac čo som bola mimo domu som prežívala peklo smsky urážlivé keď som prišla domov tak sa Manžel správal normálne ale starší syn ma odmietal nechcel ma ani vidieť a to ma zabíjalo. tAk som po mesiaci sa vrátila domov s tým, že skúsim nejako s mužom zachrániť čo sa dá. Prijal ma naspäť aj deti ale po troch týždňoch čo som doma je to zase to isté. Proste zákazy príkazy moja mama sa do všetkého stará proste nemôžem ani dýchať podľa seba musí byť upratané ako ona chce musí byť navarené vtedy ak neožehlím v ten deň ako ona povie tak už je zle....a stále sa hádať ma tiež nebaví.
Som rozhodnutá požiadať o rozvod ale mám strach veľký strach. Ako som sa vrátila domov zistila som, ke´d som si len tak behala po počítači proste v dokumentoch mal video natočil ma tajne ani som o tom nevedela, keď som sa sprchovala proste dal kameru do kúpeľky a ani som o tom nevedel, našla som v jeho nočnom stolíku moje nohavičky schované, šaty mi roztrhal len preto, aby som si ich už nikdy neobliekla ak budem s iným. Mám pocit, že je už posadnutý mnou proste stále mi vraví, že on nedokáže žiť s inou ženou akoso mnou, že nechce inú ženu iba mňa lebo ma miluje ale ja mám pocit, že on je tak mnou posadnutý a pripútava si ma viac a viac, ale neuvedomuje si, že mňa si týmto jeho správaním iba odhadzuje od seba. Neľúbim ho mám ho rada svojím spôsobom však sme spolu niečo prežili ale nechcem s ním zostať ....nedokážem už ani v tom dome fungovať držia ma tam iba moje deti nič viac.....som tam ako v base nemôžem ani telefon zodvihnúť aby ma nekontrolovali na počítač ani nechodím sleduje ma na každom kroku....včera mi zase vykričal, že ľutuje, že som sa vrátila že ma zbalí a vyhodí na ulicu a podobné veci. Zatiaľ som to neriešila nijako ale poznám ho aj mamu a modlím sa, aby to nezašlo ešte ďalej. Bojím sa tam byť v tom dome čo sa zase vyhrotí čo zase mu bude vadiť proste viem, že som urobila ja chybu, keď som si našla iného ale nedokážem už byť v tomto vzťahu z mojej strany žiadna láska nie je je to už iba o zvyku, nedokážem mu dať ani pusu ani s ním ísť do postele snažila som sa ale nejde to zo mňa a nasilu to robiť tiež nechcem to by som šla sama proti sebe. Bojím sa, že bude mi robiť peklo ak zostanem v dome ale zase viem, že deti by so mnou neodišli pretože sú zvyknuté žiť v tom dome majú tam svoje pohodlie a sú na neho naviazaný jasné však on zarába viac ako ja aj to som už dostala vytknuté, že všetko platí on že ja zarobím minimum a podobné veci......Chcem sa s ním vkľude dohodnúť aby sme si nerobili naprieky ale on ani počuť nič v kľude nechce riešiť...a ja mám pocit, že som už na konci so silami.......
@babulinka29 ahoj, rozhodla si sa správne, krok vpred, držím palce. s deťmi - žiaľ svoju matku nezmeníš a ak im ona bude hučať do hlavy nezmysli, ale myslím si, že máš dosť múdre deti, že to časom pochopia, že prečo si odišla, ale nevykašlala si sa na ne a že si super mamina.
manžel sa snaží, lebo vidí že o tebe prišiel a chce aby si sa vrátila, ale neurob krok späť, nedaj sa nalákať na sladké reči, lebo ak tak urobíš tak bude vedieť že má nad tebou moc a môže s tebou manipulovať!
inak krásne si napísala všetko to čo si napísala! nič netreba odkladať ale treba konať"
Držím palce, aby si bola šťastná! 🙂 😉
@babulinka29 drzim palce, jen nechapu, jak muzes odejit od deti...tatinky jako muze chapu, ale mama k nim ma jine pouto☹ ja bych asi od moji dcery odejit nemohla, driv bych radsi vyhodila chlapa, nebo nevim co....proste bych nemohla svoje dite opustit, i kdyz chapu, proc to delas....jen si myslim, ze by to slo i jinak, ze bys s detmi mohla byt,....
moc moc ti budem drzat palce.....
@babulinka29 mozno by viac deti akceptovali, a aj uverili tebe a nie kecom tvojej matky, keby si sa odstahovala ale do podnajmu... s priatelom by ste sa mohli stretavat aj tak, ale chlapcom by to menej ublizilo 😉 bud silna 😉
@babulinka29 tak ste sa konečne dohodli. Ono podla mna by ani tak nedali na reči tvojej mami keby otec o tebe nehovoril škaredo. Mám pocit že po tom čo si oznámila že sa rozvedieš aj jemu padol akýsi kamen zo srdca, že už vie na čom je. Proste to rozhodnutie uvolnilo atmosferu. Už len treba veriť že všetko bude ako tak v poriadku a deti budú radi že majú klud. Len bud s nimi tak často ako sa len bude dať a obaja sa pred nimi snažte nehádzať na seba bordel.
@sashabb áno, stretli sa náhodou po 15rokoch na káve a bola z toho obrovská láska ešte v ten den 🙂 ja uz sa k tomu nebudem vyjadrovať, radšej budem tráviť den so svojim synom ako cely den riešiť cudzí vzťah ktorý mi je úplne ukradnuty. Reagovala som podrazdene len preto že sa tu obhajovala ako najlepšia matka, dcéra, manželka, ktorá je cely den doma s deťmi, jej matka (podotýkam jej matka) jej takisto ničí život, muz ju tryzni, deti ju odmietajú len kvôli tomu že jej muz má peniaze. Tak strašne rada by som si vypočula tu opačnu stranu, verím tomu že všetko by bolo trosku (dost) inak. A vlastne nevypocula lebo to mám v pazi 🙂 p.s. Aj ja trávim cely den doma so svojim synom, môj otec mi takisto lezie na nervy, takisto ako aj ja jemu (ale je to môj otec a ja jeho dcéra), muz celé dni pracuje, chodí ešte aj cez víkendy pracovať ( aby zarobil peniaze) a aj ked je doma stretáva sa s kamarátmi a ja ho rada pustim. Ale tak ked im to neklapalo tak im to neklapalo, jednoducho stojim na jeho strane, je na Tom niečo zle? Tak ako ty stojis na jej. A Koncim, riešte si to tu ešte další mesiac 🙂
chudata deti 😔 😔 😔
@lucia26r preboha uz konci .. nazor si si povedala ale neomielaj to stale dokola, musis mat posledne slovo za kazdu cenu ... vsetci tu pochopili co si o nej myslis, o to ti islo , tak naco do toho stale vrtas ??? ked nemienis pomoct, tak si povec svoj nazor co si uz urobila a kasli na to .... jak deti v materskej skolke, ved uz ste uplne odbocili od temy len sa tu dohadujete ktora ma lepsi "nazor" na vec .... ta zena tu ziadala o radu a nie o to aby sa do nej stale niekto navazal ...
@lenushka_th ty mi nebudeš hovoriť kedy ja mám končiť, tak sa ukludni.
@babulinka29 prepac ale co ma tvoja mama povedta detom, ked sa zbalis nechas deti tam a ides za frajerom.... ospravedlnuj sa kolko chces svedomie ta dobehne.
Normalna zena sa odstahuje s DETMI hoc aj do diery, len aby mohla byt s nimi a nie ze ich necha tomu "hnusnemu" manzelovi a protivnou babkou, brr.
No a uzivaj si od frajera svojich 6m slavy... neuveritelne ako dokaze byt dospela zena naivna.
joj a este mi nedalo, byvas s muzom, matkou , full servis a teraz nie si schopna sa postavit k veci ako dospela zena a nasackujes sa k frajerovi, ako klobuk dole dievca... kedy preberies zodpovednost na seba?
z celej tejto diskusie nechapem jedno! ako tam mozes nechat svoje deti? spamataj sa, dievca! ved o ne prides uplne! mozno by si si najprv mala riesit deti, az potom novy vztah.... sama pises, ako sa k nim chova tvoja matka, a to ju kludne nechas, aby to cele zhorsila?
😀
Nebudu se k tomu vyjadrovat, ziju ve spokojenem manzelstvi, ja ale jen ziram jak dokazou nektere z vas tak rychle soudit a urazet!!!!!! Tohle udela kazdy druhy chlap, odejde od deti ani nemrkne okem a vse je v pohode, jede se dal,ale ze se stane, ze se zamiluje zenska, to je najednou k****?
@babulinka29 tvuj manzel je ubozak, ze do toho deti vubec zatahl, ty jsi mela asi detem hned z kraje vysvetlit co se deje, jsou uz dost velke, aby to pochopily. Bohuzel ted je jasne, ze zvlaste starsi kluk bude drzet pri tatovi a tvoje pozice k rozvodu neni vubec jednoducha. Trinactileteho kluka je asi tezke nutit, aby s tebou odesel od taty bydlet k jinemu chlapovi.....a co ten mladsi, jak to bere?
skoda, ze tu nie je aj I DONT LIKE....mnohe sa tu hrate na Boha a sudite to, na co nemate vonkoncom narok....
ona na tuto dobu spravila to najlepsie co mohla...po rozvode mozno deti budu s nou a ked nie urcite ich bude casto navstevovat...ked by si teraz zobrala deti, manzel by jej to po prve nedovolil, spravil by skandal a trpeli by tie deti este viac...ak ma starsi 13 rokov urcite mu je lepsie doma aj ked s babkou ako s neznamym ujom...vsetko sa neda vyriesit za 5minut..potrebuju cas aj ona aj mm aj deti....
@vadimka nesouhlasim...odchazeji muzi, ne zeny..protoze zeny jsou matky...kdyz matka opusti dite, je to spatne, kdyz pro nejaky chvilkovy vzruso, je to jeste horsi...jeji manzel je debil, o tom zadna...ale proc to nevyreit tak, ze pujde s detmi? proc nezustane ted doma, neporesi to s nima, neobrati se na pravnika atd? ne, ona jako prdla 15ti leta pubertacka zdrhne a necha decka napospas tem dvema...tak co si o tom myslet....otec debil a matka se na ne vykasle, to se na me nezlob! kdyz rika, ze manzel je takovy pako, jak mu je tam muze nechat??? tohle nechapu a nikdo mi to nevysvetli! nikdy....to je ubohost....
no asi to nepochopis, lebo si to nikdy nezazila...manzel je pako na nu a nie na deti tak isto ako jej mama buzerovala ju, ale detom spravi co vidi na ociach...
je fajn, ze mate rozdielny nazor, len naco osocovat danu zenu...nemyslim si, ze je z tej situacie nadsena a u priatela je vsetko eno nuno..urcite to preziva...ale su chvile v zivote ked sa inak neda...
ani ja si neviem predstavit odist od svojich deti, no nazavrhujem ani tuto zenu...kazdy sme si strojcom svojho stastia..a len vam uslo, ze ona sa deti nevzdala...neodisla do ameriky...odisla len do druheho bytu a som si ista, ye spravi vsetko preto aby deti co najmenej pocitili tych negativ....a ze chce a bude s nimi...
@kacenka1111 ale preco vsetky stale rozpravate ze sa vykasle na decka ??? a ze to mala riesit inak, ale ako? ved jej tu zalozte ucet a posielajte jej tam prachy aby si mohla kupit alebo prenajat byt ... rodicom nema akym ist a co bude s deckami pod mostom ? Len za tu cenu aby boli deti snou ? ked dnes niekto zarobi povecme 500e a to nezarobi kazdy, z toho ma ako zaplatit byvanie, vydavky na cestovanie, stravu a uzivit dve deti ? myslite aj takto na to ? vsetci ju tu len odsudzujete aka je zla matka ze nechava deti tam a ze muzi na to maju pravo ale zeny nie ? to je zvlastna logika ... niektore veci sa proste nedaju vyriesit zo dna na den .. tak to riesi jedinym sposobom akym sa to da ... a reci ze radsej ma ostat tam len koli detom a zatat zuby to moze tiez povedat len niekto kto si take nieco v zivote nezazil...
@vadimka no, chlapa byste zkritizovaly, ac je to prirozenejsi, ale zenskou nechate byt....presne, jak tu nekdo psal, kdyby odesla do podnajmu a ne k tomu chlapovi, asi by tim spis dala najevo, ze chce deti...takhle si je sama jeste postouchla....neodsuzuju, ze odesla...ale ze odesla bez deti...
@lenushka_th nerikam, ze tam ma zustat...tak at ji zalozi ten jeji frajer....proc ji nepomuze s bytem? ona chce deti s sebou, ale pochybuju, ze pracuje...pokud ano, tak neco sama ma a s necim pomuze on, ne? ja byh si nasla podnajem a pokud by me manzel zivil a ja nemela jiny prijem, tak bych asi pockala a sehnala neco, praci, penize a pak bych sla s detma a mezitim bych to vysvetlila detem...a matku bych poslala do prdele, stejne je tam jen kvuli prachum jejiho manzela....asi tak....
@kacenka1111
ja sa snazim od istej doby nikoho nekritizovat 😉
a ked nemas na podnajom tazko riesit tuto situaciu....jediny kto mal fakt vypadnut z toho domu je jej matka....
@lenushka_th je to dospela zena, ked nemala z coho zit nemala si hladat milenca, pretoze mohla ratat s tym ze ked sa to prevali, skonci na ulici.... z coho bude zit ak sa rozvedie a sud jej da deti? kazdy je zodpovedny za svoje ciny...
mame tento pripad v rodine, samozrejme teta uz je spat ale od svojich deti uz vela cakat nemoze, od manzela tiez nic... dva roky behala hore dole k milencovi a k manzelovi... deti s nou ist nechceli, radsej isli v najhrosom ku mojim svokrovcom... cela rodina tym trpi, ine je ked odide od deti otec, matka je matka.. nech sa vsetci, co su za "rovnopravnost" teraz do mna pustia, ale deti maju iny vztah s matkami ako otcami... odchod maminky beru velmi tazko a nikdy to neodpustia, pretoze dovera je prec...
@kacenka1111 mozno na to proste nema ... ja by som z mojho platu nedokazala zaplatit podnajom,uzivit seba a dve deti, proste nie v dnesnej dobe s dnesnymi prijmami na slovensku .... a hlavne myslim ze tie decka uz su dost velke a ani by s mamou ist nechceli bez ohladu na to ci tam ten priatel je alebo nie ... u otca maju byvanie na ktore su zvyknute, maju tam kamaratov a svoje kazdodenne ritualy ... s mamou sa mozu stretavat aj tak a nemusia toto vsetko opustat ... a ako chlapci mozno maju k otcovi blizsie ako k mame ked knim sa chova pekne ... takto by isli s mamou do nejakeho 1izboveho bytu kde by boli vsetci nasackovani v jednej miestnosti, bez sukromia a priestoru ... to uz nie su 3rocne deti to su skoro dospeí chlapci, tí na to uz pozeraju inak ... aspon si myslim
@babulinka29 no inak keby moja mama povedala nieco zle na mna mojim detom a robila to co som si v tvojom poslednom prispveku precitala v tom momente by bola pobalena a vyhodena pred dvere a samozrejme by som jej zobrala kluc, kd omacim by som sa otocila s tym ze toto je vas dom a ty chces dat dokopy vasu rodinu, ked sa niekomu nepaci moze odist.. a o minulosti ani slovo.. moze to by akakolvek dobra babicka, ale takymto sposobom sposobuje detom traumu, vam rodinne problemy a este k tomu sa nesprava ako matka.. moja mama je na peniaze, priatelovi mojmu by aj zadok bozkavala, ale nedovoli si cokolvek na mna povedat aj ked si ma ani nezastane,ale aspon neutoci...
@simca06022011 ale matka je matka, a ta ma trpiet az do smrti to su take blbiny ... a to ze si nemala hladat milenca ked nema peniaze na to aby odisla tiez ...ona si milenca nehladala pretoze si chcela zaspasovat s niekym inym v posteli, ale preto ze hladala niekoho kto ju bude lubit .... tak podla vas mala radsej do konca zivota zit s clovekom, pre ktoreho je len samozrejmost, majetok ... zit bez lasky a pochopenia, sem tam ju vyuraza, nakrici na nu zato ze nie su umyte riady a ona ma drzat hubu a byt vdacna ze ju kazdy den nebije a financne sa o nu postara ... to je krasny zivot ... to mozete tvrdit len tie ktore mate doma stastne manzelstva a nicim takymto ste si nikdy nepresli ... a prirovnavat to k niekomu koho poznate je tiez zbytocne, kazdy je iny, nikto nevidi do toho ako to naozaj je pokial ich nepoznate ... aj ja mam kopu kamaratov z rozvedenych manzelstiev a vsetci su v pohode a miluju oboch rodicov .. ale to neznamena ze tu to bude tak isto pretoze kazdy pribeh je skratka iny ...
@lenushka_th ako vies co mam doma, velmi dobre viem ake to je... mam doma hadky kazdy den, nemam dokonca ani manzela... a neodisla by som bez svojej dcery ani keby furiky padali a s nou neodidem, pretoze nebudem v garzonke s nou byvat, ked sa tu o niekoho zadok staram pomaly 10 rokov a nadobudli sme nie male peniaze za tu dobu... a rozvedene manzelstva.. no hej.. vela ich je.. ale kolko je takych kde odisla matka od deti??? nemusi trpiet samozrejme ale traba mat aspon plan ako to prezit
@kacenka1111 no tu matku mala poslat do prdele uz davno, to mas pravdu ... ja neviem, mozno to mala riesit inak, ale niekedy nie vzdy vsetko ide lahko,my si tu mozme hovorit cez pismenka na fore - ja by som to spravila takto alebo hentak, len niekedy sa skratka zivot zvrtne uplne inak ... urcite je aj chyba na oboch stranach , podla mna tak ako su na manzelstvo vzdy dvaja , tak su aj na rozchod, nikdy to nie je chyba jedneho ... len som myslela ze tej zene nepomoze ked sa tu budu do nej zeny navazat aka je zla matka .. to nikomu nepomoze... kto chce nech pomoze a kto nie nech ju necha tak .. to je moj nazor .. ja tiez vzdy nesuhlasim so vsetkym co sa tu na forach pise, niektore fotky sa mi zdaju otrasne, niektore maminy, nevesty sibnute a ich praktiky chore ale na to scim nesuhlasim proste nereagujem preto ze dotycnej tym nijako nepomozem a na to aby som ju sudila skratka nemam pravo ...
@simca06022011 prispevok pre kacenku je zrejme odpovedou aj na tuto otazku ...

Tak ani som nestihla prečítať všetky komentáre, pretože podaktoré sem nepísali preto, že by chceli poradiť alebo niečo podobné ale preto, aby pourážali a poodsudzovali....beriem.....áno je pravda vypočuli ste si iba jednu stranu pretože tá druhá strana sa k tomu vyjadriť ani doma nechce...........Neviem, kde ste podaktoré vzali, že som opustila svoje deti a že som odišla kvôli inému od detí......odišla som preto na mesiac, pretože som to doma nezvládala psychicky útoky vulgarizmy od mojej mamy a od manžela a dokonca pred deťmi....nie každý je silná osobnosť....niekto to dokáže prekusnúť a niekto proste nie.........snažila som sa deťom vysvetliť celú situáciu ale ako som aj mohla keď moja mama oastatní narozprávali mojim deťom, že som k...a a podobné nezmysli........ja som im povedala pravdu,proste som si prestala rozumieť s ich otcom rozchádzali sa naše názory, proste to ako dvojica nefungovalo a môžem povedať že z mojej strany, proste niekde nastal zlom a povedala som si, že stačilo veď toto nežijem svoj život ale život niekoho iného život ktorý mám ako na papieri napísaný a podľa neho sa musím riadiť.....moje deti to samozrejme odmietli a ja to chápem ich mama si našla nového a preto sa správali ako sa správali mladší to bral v pohode predsa má menej rokov ale ked som si hochcela zobrať mimo domu nemohla som mohla som byť s nimi iba v tom dome kde som s nimi sama nebola proste bola tam moja mama a môj muž a ani v deckej som s nimi nemohla byť moja mama tam bola stále ako keby špehovala čo im hovorím..........ale dosť môžete uzatvoriť túto diskusiu......urobila som rozhodnutie už včera prišla som domov z práce samozrejme začali najskôr môj muž začalo mu vadiť na umývadle v kúpeľke tamponiky od make upu potom papier v obývačke od chipsov........proste ked som sa ho spýtala prečo to robí tak mi povedal si žena staraj sa nemá tu byť neporiadok ale aký neporiadok? však bolo upratané navarila som a ptoom som prišla za ním pretože som už nezvládala ako si šušocali s mojou mamou za mojím chrbtom.....a jasne som mu povedala že sa musí vyriešiť táto situácia lebo to nerobí ani jemu dobre ani mne a ani deťom.....určite nie sú slepé a všimli si, že sa len obchádzame a vidia že nemáme k sebe žiadnu cestu.......tak sme sa ako tak dohodli, že iddeme teda od seba že sa rozvedieme ale s tým, že nemôžeme ostať bývať spolu pretože sám mi povedal nerobilo by to dobre ani jednému z nás...on odísť nechcel vraj on chce zostať v tom dome s deťmi predsa sú tam zvyknuté a ja by som z môjho platu neutiahla platiť dom úver plyn elektriku a v tom má pravdu a na druhej strane keby aj odišiel a ja by som tam ostala s mojou mamou nič by som nezískala bolo by to ešte horšie ........tak som mu povedala, že odídem ja ale s tým, že neodchádzam od detí ale od neho a mojej mamy......nechcem už žiť pod tlakom a psychicky sa nechcem zrútiť.....večer som si pobalila veci počkala kým deti a mama zaspia a odišla som k priateľovi.........a dohodla som sa s mužom, že dnes ked príde z práce tak ich zoberie mimo domu a sadneme si s nimi spolu a jednoducho im to vysvetlím že sa naše cesty s ich otcom rozišli, že si nerozumieme proste sa to stáva ale nikdy nikdy ich neprestaneme ľúbiť a sme tu obaja pre nich a kedykoľvek budú potrebovať som tu aj ja pre nich ak sa rozhodnú byť so mnou budem rada ak nie budem to akceptovať s tým, že sa s nimi chcem stretávať ale pod podmienkou mimo domu len oni dvaja a ja nie moja mama a môj muž.......obávam sa ale že to nepôjde verím tomu, že kým príde môj muž domov z práce tak moja mama už svoje deťom povie a bude to tam ako na začiatku mama je k...a odišla od vás kvôli inému neľúbi vás trápi ocina a podobné veci.......tohoto som chcela ušetriť moje deti a kto píše, že ja neľúbim svoje deti tak nevie o čom hovorí....nechcem tu zachádzať do detailov čo bola príčina tohoto všetkého v mojom manželstve bolo toho viac ale to sem ani nepatrí proste boli veci, ktoré som nechápala ktoré mi nesedeli a proste svoj manželský život som si predstavovala úplne inak a nie je to kvôli tomu že som si našla milenca túto krízu máme už dlhšie len to nejako asi fakt potrebovalo čas aby som s tým sekla ja a nie on.
A dnes od rána smsky od manžela vraj mi praje ab y som bola šťastná ale on ma stále ľúbi a potom telefonát ako som sa vyspala a ako sa mám a čo robím.....prečo toto všetko nerobil ked som bola doma lež čakal, že ja budem tá ktorá mu bude stále dokola prejavovať lásku....to som už robila 12 rokov apovedala som stačilo....takže ďakujem za všetky rady aj urážky aj ponižovanie ........