icon

Mám nervy na všetko

29. júl 2022

Mam neskutocne nervy uz na vsetko, vsetko a kazdy mi lezie na nervy ale ze kvalitne! Neviem kde sa mam ako vyburit s nervami, na manzela nechcem vyliat vsetku tu nazbieranu zlost, potrebujem vypustil ventil, ako to riesite vy zeny pripadne si date nejaku tabletku ak ano aku? Alkohol nemozem beriem tabletky na sz. Prosim aspon vy tu nepiste nic negativne ci vzburive nech tu niesu hadky. Skuste ma povzdbudit nejako skor aj keby som najradaej hodila vsetkym o zem a sla daleko od vsetkeho. Nie nemam pms som po ms

fatima99
29. júl 2022

mne pomaha ist do lesa a kricat, velmi sa mi ulavi. Niekedy aj placem, ale normalne ked sa potom vratim domov tak som v uplnom klude.

zdenka11081983
29. júl 2022

Máš hypertyreozu? Ak áno preto máš nervy pocukane...

luccija
29. júl 2022

Sadnem na bicykel a slapem a slapem.Alebo idem okopavat, trhat burinu, ked nemozem ani jedno tak zozeriem Milku co tu niekto spomina.Mna vie takto vytocit iba pubertacka nikto iny ani muz.
Alebo liek Lexaurin, Guajacuran, Magnezium

laila22
29. júl 2022

Mne pomáha upratovanie, keď mam nervy som vo svungu, vyglancujem celý dom.. keď mám totálne nervy, chuť niečo rozbiť, zoberiem utierku a otrieskam ju o kredenc z celej sily.. také šlehy.. 😂😂. Viem, že nič nezničim, Max sa roztrhne utierka. Našťastie som to už dávno nemala..😂

dankanka
30. júl 2022

Magnezium? Mne to skor pride ze este nie si po operacii fit..

katuskamala1
30. júl 2022

Z dottera olejcek napr balance alebo myslim senerity. Pomaha fakt 🙂

lenkadenisa
30. júl 2022

Vezmem sa a idem sa najesť 🤷🏼‍♀️ Sama. Alebo s najstaršou dcérou.

ssiinnkkaa
30. júl 2022

Ja jem ale už to na mne aj vidieť…

blanblan
30. júl 2022

@catalin to je celkom dobre, to si zapamätám 🙂 Našťastie také stavy nemávam, a keď, tak to idem vybehať a prip. Ešte zajest zmrzlinou😂

adriana151
30. júl 2022

Mne pomáha Fitko alebo keď mám veľké nervy behanie a čím vecsie mám tym viac zbehnem, keď nevládzem v hlave sa zasa vytočím niečim a znovu bežím ako strela 😂

rebeca40
30. júl 2022

Ja ked uz mam fakt nervy zacapnem dvere chodim po izbe a fak hnusne nadavam 😁no to som di ista,ze deti niesu za dverami 😁alebo lahnem na posteľ vyzurim a vykricim sa do vankúša to ked muz neni doma.
Chodi na tyzdňovky do DE.
Ked je doma a chytim take s tyzdna nazbierane nervy tak ano sex je to čo fakt pomáha a teda zaručene dobre😊

bashenkala
30. júl 2022

Vykricat sa do vankúša, točiť s dekou vo vzduchu, dupat nohami, drhnut niečo

gala79
30. júl 2022

Sport

palomka
30. júl 2022

@evka258 presne aj ja.😄 Vtedy upratujem aj také veci co v normalnom stave "nevidím"

jana_eyre_2
30. júl 2022

Mne pomáha sa vyrevat, ponadavat si, kopnut do niečoho keď ma nikto nevidí.. avšak to je už pretlak.. pomôže sa riadne keď si vklude zamyslenie z čoho tvoje nervy vznikajú a či sa tomu nedá nejako predísť..

Aby si môj mozog ozaj oddýchol tak premna je najlepsie ísť niekam mimo domu, preč z obvyklých miest a hlavne ☝️ vypnúť mobil.. neriešiť nikoho problémy a sústrediť sa len na mňa a moju rodinu..

biibiana
30. júl 2022

Les a priroda. Mna to tam ukludnuje a nabija pozit.energiou 👍👍👍

dominikamacakova
30. júl 2022

Ak hľadáš nejaký jednoduchý spôsob lebo nemáš nervy ani na cvičenie, na jogu a podobne tak si kúp sedatif Pc. Sú to homeopatiká, ale super. Môžeš si dať aj tri naraz. Ja som mala raz hrozné obdobie a tie "lieky" mi fakt pomáhali.

gondyo
30. júl 2022

Príroda,prechádzka po lese...aj obijímať stromy možeš...tiež by som povedala magnézium,sédatif pc alebo cbd

babokaaa
30. júl 2022

Ja som mala neskutocne nervy ked som otehotnela, moja mama zase ked jej zacala menopauza… takze to kludne moze mat aj hormonalny povod

bibina27
30. júl 2022

Tabletky vobeeeeeec :D viem, ze to bude zniet "jednoducho", ale musis odstranit pricinu, ktora ti nervy sposobuje, alebo sa naucit obrnit pred tym, a zachovat si chladnu hlavu :d Ja som bola niekedy riadny nervacko, vsetko ma vytocilo (a este sa to obcas stane), ale zbytocne mi to nicilo zdravie, tak som sa musela spamatat :D

rendicka
30. júl 2022

berieš lieky na štítnu žľazu..más hypo či hyper, pri nedostatočnej liečbe, dysfunkcia štítnej sa prejavuje poruchou správania, emocií...ak jednorázovo nechceš liek ( lexaurin zaberal aj pri kratkodobej arytmií u žien zo stresu) ale iba jednú nie dlhodobo, resp. magnéB6 dlhšie brať, vybehať sa, vyplakať sa, najesť sa, niečo čo obsahuje látky na tvorbu serotonínu..ja sa najem, dám si decko portského, resp. idem na hodinu von sa prejsť len ja a moje myšlienky mimo domova

adara777
30. júl 2022

Jem sladké, ponadávam si, idem do drogérie robí mi radosť tam nakupovať 😁...
A tebe to náhodou nespôsobujú lieky na sz?

slavomira236
30. júl 2022

Keď mám nervy vezmem prvú varechu drevenú zo šuflíka a tresnem párkrát po pracovnej doske kuchynskej linky no už som zopár veresok rozlamala napoly...to nájme keď som nasratá že deti neposlúchajú

lenuska1709
30. júl 2022

Ja si zvyknem zacvičiť jogu. Pri ťažších stavoch mi pomáha magnézium.

janully
30. júl 2022

Keď ma naštvú deti, tak zatvoriť sa do izby, vliezť pod perinu a tváriť sa, že nepočujem. Keď muž tak pes, zoberiem ho dám si slúchadlá na uši a idem bez rozmýšľania. A občas aj ten alkohol vtedy poviem, vypustim všetko zle zo seba

cicuca
30. júl 2022

A vieš príčinu? Možno by ti pomohla prechádzka v prírode. To tak sa ja ventilujem

mirka414
31. júl 2022

Pripnem sa

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
taily30
31. júl 2022

Poznam tie stavy, dokonca som isla aj k lekarke, nech so mnou nieco robi, lebo nechcem kricat alebo byt zla na manzela alebo dcerku, aj ked si niekedy zasluzia...stale cakam na vysledky. U mna je aj hrozna unava, aj ked spim dostatocne...ale co mi kratkodobo pomoze, vyplakat sa a pivo k tomu...ale uvidim ci aj ine sa deje..
Prajem silu a urcite ries. U mna odisla aj chut na sex.

zemiakovysalat
31. júl 2022

Sex, bdsm, byt dominantna atd... vypne mi uplne mozog a možem dalej fungovat par mesiacov.
..