Mám nervy na všetko
Mam neskutocne nervy uz na vsetko, vsetko a kazdy mi lezie na nervy ale ze kvalitne! Neviem kde sa mam ako vyburit s nervami, na manzela nechcem vyliat vsetku tu nazbieranu zlost, potrebujem vypustil ventil, ako to riesite vy zeny pripadne si date nejaku tabletku ak ano aku? Alkohol nemozem beriem tabletky na sz. Prosim aspon vy tu nepiste nic negativne ci vzburive nech tu niesu hadky. Skuste ma povzdbudit nejako skor aj keby som najradaej hodila vsetkym o zem a sla daleko od vsetkeho. Nie nemam pms som po ms
Máš hypertyreozu? Ak áno preto máš nervy pocukane...
Sadnem na bicykel a slapem a slapem.Alebo idem okopavat, trhat burinu, ked nemozem ani jedno tak zozeriem Milku co tu niekto spomina.Mna vie takto vytocit iba pubertacka nikto iny ani muz.
Alebo liek Lexaurin, Guajacuran, Magnezium
Mne pomáha upratovanie, keď mam nervy som vo svungu, vyglancujem celý dom.. keď mám totálne nervy, chuť niečo rozbiť, zoberiem utierku a otrieskam ju o kredenc z celej sily.. také šlehy.. 😂😂. Viem, že nič nezničim, Max sa roztrhne utierka. Našťastie som to už dávno nemala..😂
Magnezium? Mne to skor pride ze este nie si po operacii fit..
Z dottera olejcek napr balance alebo myslim senerity. Pomaha fakt 🙂
Vezmem sa a idem sa najesť 🤷🏼♀️ Sama. Alebo s najstaršou dcérou.
Ja jem ale už to na mne aj vidieť…
Mne pomáha Fitko alebo keď mám veľké nervy behanie a čím vecsie mám tym viac zbehnem, keď nevládzem v hlave sa zasa vytočím niečim a znovu bežím ako strela 😂
Ja ked uz mam fakt nervy zacapnem dvere chodim po izbe a fak hnusne nadavam 😁no to som di ista,ze deti niesu za dverami 😁alebo lahnem na posteľ vyzurim a vykricim sa do vankúša to ked muz neni doma.
Chodi na tyzdňovky do DE.
Ked je doma a chytim take s tyzdna nazbierane nervy tak ano sex je to čo fakt pomáha a teda zaručene dobre😊
Vykricat sa do vankúša, točiť s dekou vo vzduchu, dupat nohami, drhnut niečo
Sport
Mne pomáha sa vyrevat, ponadavat si, kopnut do niečoho keď ma nikto nevidí.. avšak to je už pretlak.. pomôže sa riadne keď si vklude zamyslenie z čoho tvoje nervy vznikajú a či sa tomu nedá nejako predísť..
Aby si môj mozog ozaj oddýchol tak premna je najlepsie ísť niekam mimo domu, preč z obvyklých miest a hlavne ☝️ vypnúť mobil.. neriešiť nikoho problémy a sústrediť sa len na mňa a moju rodinu..
Les a priroda. Mna to tam ukludnuje a nabija pozit.energiou 👍👍👍
Ak hľadáš nejaký jednoduchý spôsob lebo nemáš nervy ani na cvičenie, na jogu a podobne tak si kúp sedatif Pc. Sú to homeopatiká, ale super. Môžeš si dať aj tri naraz. Ja som mala raz hrozné obdobie a tie "lieky" mi fakt pomáhali.
Príroda,prechádzka po lese...aj obijímať stromy možeš...tiež by som povedala magnézium,sédatif pc alebo cbd
Ja som mala neskutocne nervy ked som otehotnela, moja mama zase ked jej zacala menopauza… takze to kludne moze mat aj hormonalny povod
Tabletky vobeeeeeec :D viem, ze to bude zniet "jednoducho", ale musis odstranit pricinu, ktora ti nervy sposobuje, alebo sa naucit obrnit pred tym, a zachovat si chladnu hlavu :d Ja som bola niekedy riadny nervacko, vsetko ma vytocilo (a este sa to obcas stane), ale zbytocne mi to nicilo zdravie, tak som sa musela spamatat :D
berieš lieky na štítnu žľazu..más hypo či hyper, pri nedostatočnej liečbe, dysfunkcia štítnej sa prejavuje poruchou správania, emocií...ak jednorázovo nechceš liek ( lexaurin zaberal aj pri kratkodobej arytmií u žien zo stresu) ale iba jednú nie dlhodobo, resp. magnéB6 dlhšie brať, vybehať sa, vyplakať sa, najesť sa, niečo čo obsahuje látky na tvorbu serotonínu..ja sa najem, dám si decko portského, resp. idem na hodinu von sa prejsť len ja a moje myšlienky mimo domova
Jem sladké, ponadávam si, idem do drogérie robí mi radosť tam nakupovať 😁...
A tebe to náhodou nespôsobujú lieky na sz?
Keď mám nervy vezmem prvú varechu drevenú zo šuflíka a tresnem párkrát po pracovnej doske kuchynskej linky no už som zopár veresok rozlamala napoly...to nájme keď som nasratá že deti neposlúchajú
Ja si zvyknem zacvičiť jogu. Pri ťažších stavoch mi pomáha magnézium.
Keď ma naštvú deti, tak zatvoriť sa do izby, vliezť pod perinu a tváriť sa, že nepočujem. Keď muž tak pes, zoberiem ho dám si slúchadlá na uši a idem bez rozmýšľania. A občas aj ten alkohol vtedy poviem, vypustim všetko zle zo seba
A vieš príčinu? Možno by ti pomohla prechádzka v prírode. To tak sa ja ventilujem
Pripnem sa
Poznam tie stavy, dokonca som isla aj k lekarke, nech so mnou nieco robi, lebo nechcem kricat alebo byt zla na manzela alebo dcerku, aj ked si niekedy zasluzia...stale cakam na vysledky. U mna je aj hrozna unava, aj ked spim dostatocne...ale co mi kratkodobo pomoze, vyplakat sa a pivo k tomu...ale uvidim ci aj ine sa deje..
Prajem silu a urcite ries. U mna odisla aj chut na sex.
Sex, bdsm, byt dominantna atd... vypne mi uplne mozog a možem dalej fungovat par mesiacov.
..

mne pomaha ist do lesa a kricat, velmi sa mi ulavi. Niekedy aj placem, ale normalne ked sa potom vratim domov tak som v uplnom klude.