Mám nervy na všetko
Mam neskutocne nervy uz na vsetko, vsetko a kazdy mi lezie na nervy ale ze kvalitne! Neviem kde sa mam ako vyburit s nervami, na manzela nechcem vyliat vsetku tu nazbieranu zlost, potrebujem vypustil ventil, ako to riesite vy zeny pripadne si date nejaku tabletku ak ano aku? Alkohol nemozem beriem tabletky na sz. Prosim aspon vy tu nepiste nic negativne ci vzburive nech tu niesu hadky. Skuste ma povzdbudit nejako skor aj keby som najradaej hodila vsetkym o zem a sla daleko od vsetkeho. Nie nemam pms som po ms
@laila22 vcera som trepala koberec to boli slehy 😀😀😀👍 a nic zobudim sa rano a nervy na dranc 🤔
Ja žehlím.
Tak to bude nejaký dlhodobý problém u Teba. Ja keď sa vyzurim tak je dobre, ešte to spätne dokážem zhodnotiť, že moje chovanie nebolo celkom ok... 😂
Musí byť v tvojom živote čo Ťa irituje a vytáča. Skúste to pomenovať a vyriešiť. Ja viem vždy čo má vytočí.. 😂
Prechádzka sama do prírody .. Mna to vždy naladí alebo zabehať si ci nejaký šport
Ja chodim do fitka 😂😂dakedy ked sa mi nechce ale idem aspon vypnem a vyjdem stamadial viac štastnejsia
Tak potom ta niečo dlhodobo trápi ak sa nevieš,, jednorazovo,, ukludnit. Mala by si zájsť za psychológom, bez srandy.. Aby ti to neprerastlo to depresie. Je dobre, že si uvedomuje, že sa s tebou niečo deje. A keď to chceš zmeniť, samej ti to nejde tak naozaj navštív odborníka.
Ja sa vyzjapem na všetko co mi príde do cesty a potom je klud🤣. Moje deti už vedia mať hluchú zónu a manžel tu búrku vždy nejako prežije. No je pravda, že vtedy upratujem viac ako inokedy .
Nepiješ veľa kofeínu?
Vyskúšaj beh,čistí to hlavu
Levanduľa olej mne pomohol
Ani pre mňa nieje upratovanie relax, ale ked som nahnevaná alebo nervózna, tak ma to ukludní. Proste potrebujem vtedy niečo robiť a vždy vstanem a upratujem. A beh 🙏 snáď najlepšia vec s ktorou som začala.. Vypnem, psychicky oddýchnem, som na čerstvom vzduchu a som sama so sebou.. Nieje nad to.
V prvom rade spoznaj "spúšťač" nervov. Kúp si dobré magnézium a začni sa trochu viac venovať len sebe a svojím koníčkom. "Mať stále nervy" je niekedy príznak syndrómu vyhorenia (u mňa to bol).
Ja upratovaním 🤷🏼♀️🙈 to je môj relax 😂😂
Upratujem 😆😆
ak chces nieco na ukludnenie na prirodnej baze tak mi kludne napis.. ja som uspesne vysadila antidepresiva pred tehotenstvom a teraz po uz krasne fungujem len s jednym prirodnym zazrakom 😀 a to mam dvoch chlapcov a dvojicky parik ?.D
Na prvotné uvoľnenie nervov si v lekárni kúp Sédatif PC - čisto prírodné a dá sa brať dlhodobo. Ako čítam, že máš 20kg a si po operácia brucha tak to bude asi jedno s druhým a všetko dokopy. Keď zdravotne nie som OK a ešte schudnem (ja mám problémy so štítnou žľazou a keď si nedávam pozor vychudnem na 45kg a to som potom chodiaca mŕtvola s nervami). Inak ja mám silné ego, ktoré sa dokáže rýchlo vytočiť ale po malinkých krôčikoch si hľadám k nemu cestu ako sa s ním rozprávať a upokojiť ho a celkom sa mi aj darí. A úplne otvorene priznávam - chodím každých 14 dní na terapiu sa vykecať a získať iný pohľad na svet.
Nemáš nadbytok testosterónu? Vyskúšaj saw palmetto (Serenoa repens) používa sa napríklad pri nadmernom padani vlasov a funguje tak že ten voľný testosterón vyblokuje. Na ukludnenie je dobrá silica z levandule (vychovať z vreckovky) alebo dať do difúzera a čaj z pamajoranu
Ahojte, nechcem byt za mudru, ale lekar? Pojdete tam, a povie, ze ste zdrava, len koli tomu, aby Vas nevystrasil. Drbat do seba lieky na ukludnenie, pomoze, ale iba na chvilku, potom Vas poslu na psycho... kde viac ako polka generacie skonci, ANO mi zeny mame nervy, lebo mame starosti s domacnostou, s detmi, uprimne, ked mi zapipa EDUPAGE mam chut jebnut mobil o stenu, potom platby, ani nehovorim, mam doma 2 deti plus akoze muza, 😆 dalsie detsko, medzi tim praca, takze vobec sa necudujem. Mame 30, 40, ... mozno viac, ale nemame cas na odych. Ani na seba... Jasne su hormonalne zmeny, stitna zlaza... nefungujeme uz ako 20 rocne, kazdej nieco ine pomaha, no ja napr. Ties vela drzim v sebe, ale ked buchnem, tak som schopna sa pustit aj do chlapa... moja viem co citis, ze to mozno vtebe vrie, vsetko ti vadi, chces byt sama a mat mozno len uplne ticho.ja si taky cas radsej zapnem film, alebo hudbu.
@h2 u mňa vôbec beriem to doslova ako "pre**bany cas" 🤣 a este aj musim periny meniť, čiže práca navyse, vyzliecť dat prať navliecť nové, ozehlit...cize des....ale to som ja a moja hlava neviem spat v takých humusackych spotenych, minule som dávala prať o pol 1 v noci 😃 nech mam ráno pokoj....za mna este viac stresu keďže hneď letieť do sprchy a zvyšok vyššie popísané

@vlcik1 na to som sa nejako nesustredila skusim to spozorovat, histamin moze mat taketo ucinky? Stale som si myslela ze to suvisi len s crevami