Mám odísť, ak nie som vo vzťahu šťastná?
Ahojte potrebujem poradiť. Mame 2 deti (7,4) 7 rokov manželia. Dnes je tomu rok čo sme spolu nespali. On jednoducho nemá záujem. Komunikácia nič, keď sa ho spýtam aký máš problém???? Odpovie žiadny, neviem prečo ale nechcem. Celkovo nemáme žiadne spoločne záujmy, on ma partiu s ktorou trávi vikendy, vola aj mna ale tam ide len o alkohol a moc si nemám s tymi ľudmi čo povedať. Mám na ruke prenájom potrebujem sa rozhodnúť rýchlo je to buď - alebo..on nie je zlý, ale nie som šťastná v takomto manželstve, vôbec žiadny prejav lásky už veľmi dlho. Len sa doma obchadzame. Ale opakujem je dobrý človek, preto mi je toho tak strašne luto a neviem čo mám spraviť. Rady ako - porozprávajte sa, chodte niekam len vy dvaja sú pre mna zbytočne pretože som už skúšala úplne všetko. A myslím si že ho už nelubim a ani on mna, sme spolu kvôli zvyku, deťom a kvôli tomu že mi ho je strašne luto zobrať deti ísť preč a on čo, ostane sám.. Milenku nemá.
@candii normálna vec je mama otec dieťa spoločne . Nie kazdi zvlášť. Asi 70% rozvedených spolu nevedia vychádzať po rozvode a doťahujú sa cez decko a to má z toho úplne zmätok.
Pre mna to veru normálne nie je žeby som mala mat rozvedených rodičov a byt z rozvrátenej rodiny . Des katastrofa .... normálne ja mat fungujúcu rodinu!!!!
@158polica158 ale toto evidentne nie je fungujúca rodina🤦
@siminka1001 drzim palce🍀
Ja by som neodisla. Ak mate relativne kludne manzelstvo, myslim tym ziadny alkohol, nasilie, atd, neodisla by som, kvoli detom. Oni otca potrebuju. Vzdy by boli pre mna na prvom mieste deti. Vzdy. Pises, ze je dobry clovek. Nikto nie je id alny a ty nevies, na koho mozes natrafit. Zena s dvomi detmi okolo tridsiatky si zas tak velmi vyberat nemoze... A s novym muzom sice moze klapat sex, ale mozu byt zas ine problemy... Zvaz to prosim, urcite mate aj pekne zazitky, chvile... Ci predsa nie je este sanca zabojovat, niexo spolocne vymysliet...
A to ze nema chut na sex, ver mi, ze takych muzov je vela... A nemusia mat milenky. Nebrala by som celkom vazne rady tuto internetovych psychologiciek, lahko sa radi druhemu, ale ci by same tak rychlo zbalili kufre a obrali deti o otca neviem. Dieta ma pravo na oboch rodicov. Neupieraj im to. Ide o ich detstvo, o ich zivoty.
@siminka1001 Ahoj, prečítala som si tvoj príbeh. Ako si vyriešila situáciu?

Ďakujem vam všetkým.. ja som už na 99% rozhodnutá že idem preč, držte mi palce nech už necuvnem pretože som lutostiva povaha, keď si spomeniem koľko sme spolu zažili..nie je mi to jedno, ale viem že čím ďalej to budem trpieť tým horšie.