icon

Mám odpustiť neveru len kvôli dieťaťu?

martusik2305
23. máj 2019

Mame 2 r syna. Mali sme dosť vážnu krízu asi 3 mesiace neustále hádky a problémy... Teraz sa všetko upokojilo a ja celá šťastná ze sme konečne našli zasa k sebe cestu... A bum nejaká pani mi píše ze môj chlap s nou spal a chodil na večere a kavicky zatiaľ čo doma vyplakaval že nemá peniaze... Fakt neviem co mam robiť nechcem ostať sama z malým ale váham ci ostať s takým chlapom. Zažili ste niekto a ako ste to riešili 😞

Strana
z3
zuzubb007
24. máj 2019

By som mu dala takú krízu toto je iná vymyslacka nabudúce bude tiež nejaky dôvod na krízu tomu ver

drobcek53
24. máj 2019

Nemyslím si, že každý kto podvedie raz musí podviesť aj 2x,3x,4x... A ani si nemyslím, že vždy je správne riešiť neveru rozchodom/rozvodom...
Mne v prvom rade vadí neúprimnosť, klamstvo, zatajovanie... Viem si predstaviť, že ak by muž prišiel s úprimnou ľútosťou, že stalo sa to a to, mrzí ma to.. Dokázala by som to nejak postupom času prekusnúť a bojovať za vzťah.. Ale ak by som sa to dozvedela takto od tretej osoby, bojím sa, že tu by už z mojej strany cesta neviedla... Ten pocit, že dokázal prísť domov a tváriť sa, že sa nič nedeje.. Pocit, že sa so mnou dokázal normálne rozprávať, možno mi dať aj pusu, či sa so mnou milovať.. po tom čo...... Ten pocit, že mne sa sťažoval, že nemá peniaze a pritom vedel, že inej platí večere... Toto by som ja žiaľ nedala.. Nechápala by som, čo má ten človek za charakter keď bol schopný po takomto prešľape sa predo mnou tváriť ako keby nič..

majcika
24. máj 2019

Argument, že čo nedostal tak hľadal inde je tak ako pre neandertalca.

kikaaa444
24. máj 2019

Ono ľahko sa povie že poslat ho k vode.. myslím ze sama by si tak poradila tiež ostatným ženám .. no spraviť to naozaj je ťažké aj keď vieme žeby to bolo to najsprávnejšie . Žiaľ srdce je mocnejšie než rozum a žiadnej žene by sa to tak ľahko nerobilo ako to aj ľahko napísali.Keď sme zamilované nevidime tie zle veci a keď aj áno tak vždy ich nejak ospravedlníme . Proste je to ťažké keď je človek zaľúbený .. chapem to . Poradím ti len takto - nasleduj svoje srdce , ale zober si svoj rozum so sebou .

zara1357
Autor odpoveď zmazal
zara1357
Autor odpoveď zmazal
zara1357
Autor odpoveď zmazal
stankapecgova
22. jún 2019

@martusik2305 presla som si to hnusny pocit a dost podrazdivy ak ta muz podvedie je to rana

mimiqa
22. jún 2019

Ale do riti s takym.chlapom.a hned!

Strana
z3