icon

Mám odpustiť?

17. mar 2022

Potrebujem radu, lebo mam pocit, ze to sama nedavam a neviem kade a ako sa pohnut.
Mam manzela, perfektneho. Stara sa o mna, stara sa o deti, pomaha s domacnostou, no proste chlap na pohladanie a ocenenie. Ked sme sa dali dokopy mala som uz dve deti z predchadzajuceho manzelstva, v ktorom ma ex podvadzal a rozviedli sme sa. Moj sucastny manzela sa mi od zaciatku randenia vykresloval ako silny muz, ktory vie co v zivote chce a kedze si aj on uz presiel tazkymi vztahmi, velmi mu zalezalo na ton, aby nam to vyslo a mali sme ukazkove manzelstvo - naoko krasne pozlatko, lebo vsak on je dokonaly a nedopusta sa chyb. Pol roka po svadbe sme sa dohodli, ze si urobime spolocne dieta. Potratila som v 11tt a on sa tesil. Vsetci to videli a ked sa ma na to pytali odpovedala som,ze sa netesi, ale takym sposobom skryva bolest. Teraz uz viem, ze to pravda nebola a on sa naozaj tesil. Dalej sme sa pokusali o otehotnenie, teda uz viem, ze len ja a on sa pretvaroval a popri tom cely cas ako sme sa pokusali o dieta v praci flirtoval s koleginou a doma sa tvaril ako milujuci a starostlivy manzela. Podarilo sa mi otehotniet a velmi som sa tesila. Vyzeral, ze aj on sa tesil. No ani to nebola pravda. Pocas mojho celeho tehotenstva jeho flirt v praci pokracoval a skoncil az porodom. Vraj! Vsetko som sa dozvedela az nedavno. Bola som 9 mesiacov po porode ked sa mi zacalo priznavat, ze nebolo vsetko v poriadku medzi nami. Ja som si dovtedy zila svoj splneny sen o uzasnom milujucom manzelovi a krasnej rodinke. Moj sen sa rozpadol par dni pred vianocami, ked sa mi priznal, ze sa mu pacila jedna zena v praci. Postupom casu som sa dozvedela, ze z jednej zeny boli dve, a ze s tou druhou jeho flirt trval 11 mesiacov. Vraj 11 mesiacov pozerania a usmievania a nic viac. K tejto pravde sme prichadzali 3 mesiace. Zakazdym klamal a zapieral a ja som bola paranoidna srihacka co si domysla a on nic zle nerobil. Urazal ma ked som ziarlila a nuutila jo priznco vsetko medzi nimi bolo.

Strana
z2
makova333
17. mar 2022

@karolinakr lebo potreboval emocie

autor
17. mar 2022

@makova333 co taky ludia robia tym, ze ziskavaju emocie z inych?

jullianna24
17. mar 2022

nezavidim situaciu. ja tiez mam pod strechou niekoho,kto mi mnohokrat klamal a veruze uz mu neverim. vie klamat uplne v malichernostiach a vodi ma za nos. ja viem, ze to robi a on to robi VEDOME a to je to najhorsie, co moze v tejto situacii byt. uz len cakam,kedy sa postavim financne znovu na vlasne nohy a nebudem brat ohlad na nikoho, iba na seba. lebo pokial sama nebudem spokojna so svojim zivotom, tak ma nikto spokojnou neurobi. ty si tiez musis uvedomit, co v zivote chces pre seba.. ci len spolubyvajuceho alebo skutocneho partnera,na ktoreho sa vies spolahnut (tych je coraz menej 🤦)
drzim palce

marca12
17. mar 2022

Vyssie pises,ze si silna zena a od takych muzi utekaju. To vobec nie je pravda! Silna,razna zena nedovoli,aby ju chlap odtrhol od kamaratov,rodiny. Byt tebou rozidem sa s nim. Cim viacej o nom pises,tym je to horsie. Znici ta uplne a urobi z teba blazna. Radsej byt sama ako s takymto. Dobuducna si prosim ta uz ani jedno dieta nerob

autor
17. mar 2022

@jullianna24 u mna by o tie financie ani tak neslo. Vedela by som sa postavit na vlastne nohy hned. U mna je skor problem v tom, ze ho este stale milujem a chcela by som aby sa zmenil a bol normalny. To je taka moja naivita viera v lasku.

autor
17. mar 2022

@marca12 nemala som v plane, dve mi stacili. Avsak ked mas pocit, ze mas toho najuzasnejsieho manzela na svete, nevahas a nemas pochybnosti o jeho vernosti, tak ti nepride nic zle na tom mat s nim dieta. Nechala som sa proste oklamat perfektnym hercom

jullianna24
17. mar 2022

draha moja, ludia sa nemenia, iba sa prisposobuju situaciam. co na nom milujes? to ze nechcel, aby si otehotnela, ze flirtoval s inou ked si bola tehu alebo ze ti klamal? alebo nebodaj to si na nom vazis, ze je egoista, uraza sa, ponizuje a uraza teba?? nepoviem,ze by urobil nejaky preslap v opilosti, prizna sa a lutuje ho, to pochopim. ale ty pises o inom muzovi

autor
17. mar 2022

@jullianna24 stale myslim na to pekne ako mi dokaze prejavovat lasku, pozornost, starostlivost, pomaha doma aj s detmi.
Ale musim uznat, ze tvojim komentarom si mi dala celkom slusnu facku na prebratie

andigab
27. okt 2023

Ahoj, ako ste sa posunuli vo vašom živote?

Strana
z2