Mám ostať, alebo odísť?
Ahoj. V úvode chcem napísať že píšem cez nový nick. A nie. Nieje to žiaden troll alebo sranda.
A teraz môj problém. S mužom sme spolu tri roky. Náš vzťah bol ako z telenovely "zakázaná láska" keďže moja matka nechcela aby som s ním niečo mala. Lenže ja "rebel" som si spravila po svojom a vzala si ho za manžela. To bola ozaj že veľká láska. Rychlo sme zbuchali dieťa ktoré samozrejme obaja nesmierne milujeme ale. ALE... Ja si začínam uvedomovať že sme do toho vhupli veľmi veľmi rýchlo. A neviem čo teraz. Ja ho mám rada rozumiem si s ním ale to je asi tak všetko. Už ani sex s nim mi nevyhovuje a snažím sa ho vždy čo najviac oddialiť. On ma ale naozaj miluje a syna taktiež.. Pripadám si ako najväčšia mrcha. Ako keby som ho len využila alebo neviem. Dosť často sa už hádame lebo jemu je divné že už ten sex nieje taký aky bol. Už sme sa aj rozprávali že čo ak. Snažila som sa mu nenápadne naznačiť že ktorá bije ale on nic z toho nepochopil. A ja neviem čo mam robiť. Mne je ho strašne ľúto lebo on je veľký dobrák. A tak neviem či s nim mám ostať a snažiť sa ho začať znovu milovať (aj ked neviem či to takto funguje alebo bude fungovať). Proste neviem co mam robiť. A vy mi asi nebudete vedieť poradiť no aspoň som sa vykecala.. Už Nikdy sa nevrhnem do niečoho takto bezhlavo 😖
@janickacrazy byt je pisany len na mna
neviem co v tejto situacii robit
@petraxy6 ona sa necche dohodnut preto som to skusil cez manzelsku poradnu a ani tam sa nic neporiesilo,bolo to dlhobejsie,velakrat sme sa rozpravali a nic sme pre to neurobili aby sme zazehnali krizu koli tomu ze malo casu travim doma,lebo robim 24 kazdy 3ti den a popri tom som siel si aj privyrobyt,a aj velakrat som siel pomoct rodicom do nedalekej obce.jej to vadilo ja som jej chcel vysvetlit ze mam aj ine povinnosti ako chodit do prace a starat sa o rodinu a ponala to po svojom ze mi je prednejsie flakanie,ze sa nevenujem dcerke adt.
@matko87 Určite neodchádzaj zo svojho bytu. Nech si ide ona ku svojim rodičom, ked je taká šikovná. Ty budeš platiť na dcéru výživné a možno aj na ňu, ak si o to požiada. Ona chce vzťah ukončiť, tak nech si ide. Nenechaj sa vydierať!
😀 😀 😀 😀
@janickacrazy a to ako mam urobit ked ked jej poviem ze nech ide je to ako by som ju vyhodil a so sebou by si zobrala aj moje zlaticko
@matko87 ale veď ty ju nevyhadzuješ, len si jej povedal, že može odísť ak nie je spokojná a to je rozdiel. Pekne ťa teda vydiera. Ja by som nikam neodchádzala, dom je tvoj a platíš ho. V najhoršom prípade, nech si pani manželka podá návrh na rozvod a potom by súd rozhodol čo a ako, keď vy 2 sa neviete dohodnúť.
Buď chlap a nenechaj sa manipulovať.
@matko87 Tak jej povedz, že ty nikam nejdeš či sa jej to páči alebo nepáči. Byt je tvoj a teda ju ozaj možeš úplne kludne vyhodiť na ulicu, aj ked to samozrejme znie hrozne, ale ved ona vyhadzuje teba z tvojho vlastného bytu, to sa jej akože zdá normálne? Niektoré páry aj ked sa rozvedú bývajú spolu v byte, lebo nemajú peniaze na to, aby jeden druhého vyplatili. U vás je to podobné, proste jej povedz, že nemáš peniaze nato, aby si platil 2 byty a vybavené. Ked sa jej nepáči, može dať dieťa do jaslí a šup do práce.
@janickacrazy na matersku mozem ist aj ja a aj sa o nu viem postarat ja som v podtate stale doma okrem kazdeh tretieho dna.ako jej to mam povedat aby to nezobrala tak ze ju vyhadzujem?
@komplikovana neda sa snou komunikovat a naozaj to chc riesit pravne
@matko87 tak ti neostáva nič iné iba čakať kým ti dojdú rozvodové papiere. Ja by som v tomto fakt nič nerobila, iba oznámila, že z domu neodídeš, a rozvádzať sa nechceš a ani ju z domu nevyhadzuješ, a dokonca si ochotný navštíviť aj manželskú poradňu / aj keď ste ju už absolvovali /. Nech podnikne kroky ona.
Držím palce.
@komplikovana diki moc veru na rade je ona,dokedy to ale psychicky ustojime.inak ta poradna stala za .....
@matko87 ahoj, viem že téma je staršia, ako si to nakoniec vyriešil??

@matko87 Tvoja žena je teda pekná mrcha. Ty platíš hypo a ona chce, aby si ty odišiel a ona si bude bývať vo vašom byte a ty jej to budeš cvakať. Má to fakt dobre vymslené. Ja na tvojom mieste nikam nejdem, ty predsa platíš hypotéku a rozvádzať sa nechceš ty, ale ona, prečo by si mal niekam chodiť? Ona ked má nejaký problém, tak nech si ide kam chce, alebo nech podá žiadosť o rozvod a som zvedavá, z čoho bude žiť, kedže je asi na rodičáku predpokladám. Byt je písaný na vás obidvoch alebo len na teba?