Mám ostať s manželom, či odísť s milencom?
Ženy poprosím o radu... S manželom sme sa spoznali 7 rokov dozadu. Po troch rokoch bývania a svadby prišla svadba. Po svadbe sme chceli mat dieta. Planovane. Žial, z manželovej strane to prirodzene nejde. Museli sme podstupit umelé oplodnenie. Darcovské spermie. Podarilo sa hned na prvý krat. Máme krásne zdrave dieta. Počas mojho tehotenstva zomrela manželova mama. Žijeme u jeho rodičov doma. Velký dom, dvojgeneračný samostatný vchod. Počas nášho života tu prišlo vela zlého. Svokrovci ma radi nemajú, vždy mi to davali pocitit. Zial MM sa ma pred nimi nezastal nikdy verejne. Počas mojho tehotenstva sme prežili krizu. Ani jeden sme sa nevyrovanli poriadne s tým, ako naše dieta vzniklo. Po porode sa to zhoršilo. Obaja sme žili len pre dieta. Náš život sa uplne odcuzil. Hadky, nič sa nemenilo. Stratilo sa iskrenie, vášen. Večer sme travili ja na internete, on pri telke. Prišiel tento rok a ja som niekoho stretla. Pozorný muž, ochotný založit si so mnou rodinu. Ktorý má rad moje dieta. Ako slaboch som si povedala, že to necháme na osud. Za tri mesiace sme spolu stravili 4 noci plné vašne. A počas tej tretej som otehotnela. Myslela som si, že ked sa to raz stane budem štastna,,, ale neni som. Neviem, či to jo osud, alebo teraz citim strach z tej zmeny. Ale ja neviem čo urobit. MM povedal, že ak podstupim potrat zostaneme spolu. A ak by sa milenec dozvedel čo sa stalo, zoberie ma odtialto. čo by ste spravili vy, verili by ste na osud, alebo by ste stavili na rozum. Zostali tu a pokusili sa všetko polepit???? Dakujem za každý nazor a verte mi že ma velmi mrzi ako som sa zahravala. Sa mi to všetko vypomstilo až až....