icon

Mám ostať vo vzťahu?

30. dec 2022

S priateľom sme rovesníci 28r, stabilná práca, vlastne bývanie, sme spolu 4 roky, posledný rok už veľmi intenzívne pociťujem že sa potrebujem niekde vo vzťahu posunúť svadba/bábätko vždy sme sa otvorene bavili na tuto tému a vždy vravel ze áno aj on RAZ chce deti, len ešte nie lebo toto tamto a hento. Áno svadba RAZ áno ale ešte nie lebo...neviem v lete v hlave som si dala také ultimátum že ak sa do konca roka nerozhybe tak asi odchádzam. Včera som si tak uvedomila ze je koniec roka a vlastne stále nič, večer som sa rozplakala na gauči a ani nemala chuť s ním vravieť. Inak sa na neho nemôžem sťažovať, je dobrý, sikovny, rozumie si s mojou rodinou a ja jeho...ale momentálne sa cítim tak ako keby som Martina vlastný život bud sa posunie ďalej a budujeme rodinu alebo mam chuť ísť na diskotéku a užívať si život a ešte mladosť s kým príde...mam pocit ze budem čakať ešte ďalšie 4 roky a nebudem mat ani rodinu ani užite mladosť...som z toho veľmi smutná lebo inak si veľmi rozumieme len mam pocit ze keby bol o 2-4 roky starší asi by to lepšie sedelo do našich plánov oboch

Strana
z2
ildiko36
31. dec 2022

Zena dobra uzivaj si zivot, ja mam vyse 40 a tiez som tak dopadla ze nikdy nikde som nebola ani len na dovolenke, bola som 3x v zivote na diskoteke a mozno 4x na plese v daka k tomu ze som tancovala spolocenske tance.Nemarni život na chlapa ktory nema zaujem

ninka99865
31. dec 2022

A rozprávala si sa s ním teraz niekedy ako to on vidí? Vieš oni sú retardi, čo im priamo nepovieš to im nedocvakne. Možno len potrebuje rozhýbať. Hodila by som s ním reč normálnu bez histerie, argumentovala, že ženám viac tikajú biologické hodinky ako im a že sa proste chceš posunúť ďalej. A uvidíš ak s tebou ten život chce stráviť tak mu docvakne čo ma urobiť a ak bude jeho odpoved nie tak vieš ako sa máš zariadiť ty. Ale viem presne ako sa cítiš bola som natom podobne a dočkala som sa

mirco50
Odpoveď bola odstránená
jjanulienka
31. dec 2022

Podľa toho čo píšeš, by som si ma tvojom mieste ešte užila života a až potom sa usadila. Si nevybujacena, keď budete mat deti už nebudeš mat toľko príležitosti.

madeline1
31. dec 2022

urob tak ako sama citis...chces sa s nim ist niekam zabavit, chodte...chces s nim dieta, svadbu, povedz mu to...nechce to co ty? stoji ti to za to? tvoj priatel je uz davno dospely, rodinu si zakladaju aj mladsi ludia.

terina25
31. dec 2022

@elbartoslava ja mam 40 a chodim na diskoteky. Sestra ma 53 a tiez chodi. Milujem taketo nazory ako z praveku 🤦

lubkavargova1
31. dec 2022

" je dobrý, sikovny, rozumie si s mojou rodinou a ja jeho...ale"....no a tu je zaciatok konca

lucka_ke
1. jan 2023

požiadaj o ruku ty jeho, nemusíš čakať na diamantový prsteň

mimka2019
1. jan 2023

Nechápem tým komentárom, že dať ultimatum 😂 ultimatum znamená, že robíte nátlak...a nátlak nikdy nemá šťastný koniec...Áno áno pod nátlakom si ťa vezme...urobí ti dieťa/detí a potom tu budeš vyplakávať aká si nešťastná...ako si na všetko sama...ako sa manžel zmenil...ako si on užíva a ty si doma s deťmi....atď. atď. atď. ...áno, porozprávať sa o tom treba...ale ak ti opäť povie, že chce ALE ...bla bla bla...tak to znamená, že nechce...nie že ťa neľúbi ale že sa na to ešte necíti a je na tebe ako sa rozhodneš...či počkáš alebo pôjdeš svojou cestou...

aknamorka22
1. jan 2023

Ja by som na neho zatlačila a otvorene sa s ním porozprávala. Ja mám doma taký exemplár z ktorý neurobí nič sám od seba. Musela som ho za ruku doviesť do zlatníctva aby mi kúpil zásnubný prsteň. Za ruku na matriku aby sme dohodli termín svadby. Nenechaj sa odbiť nejakou vetou, že áno raz si ťa zoberie, alebo, že raz budú deti a blá blá. Opýtaj sa kedy. Trvaj na svojom. Trochu sebavedomia a pôjde to 🙂

autor
2. jan 2023

@lubkavargova1 kde akože? A co si kam zobrať teda neschopneho debila co ma zlu rodinu a ani nechodí do roboty? Mne mňa je rodina veľmi dôležitá a je pre mňa dôležité aby všetci mali dobre vzťahy. .nie nebývame ani pri jedných rodičoch našťastie

kp7333
2. jan 2023

Netlac na pilu. 28 rokov zas nie je 38, ze by ti mali tikat biologicke hodiny. Kupili ste spolocny byt, uz to je posun vo vztahu a zavazok vacsi ako obrucka na prste. Este by som si na vasom mieste uzivala spolocny zivot bez dietata, cestovanie, lebo s prichodom dietata uz to bude narocne. A popri peknych chvilkach na dovolenke mozes nacat temu svadby a planovania potomstva.

lubkavargova1
2. jan 2023

Ejha odrazu uz nie je stabilna praca a tak super rodina a vsetko okolo toho??? Princezna tebe spadli okuliare a zistila si, ze vlastne mas na krku obycajneho chlapa a ziadne terno do zivota. Lenze ty to vies velmi dobre a preto si tak nastvana...hold mas na krku taku slucku, co ta len taha dolu vodou..isli ste do toho z opacneho konca a narazili ste na dno. Nie si ani prva ani posledna. Toto je realita dnesnych dni.

Strana
z2