icon

Mám otravnú svokru

16. okt 2020

Ahojky, mam uz celkom nervy miestami, tak sa spýtam ostatných žien, mame polročné babatko, svokra k nam chodi 2-3x za tyzden ho "pozrieť", čo by mi nevadilo, keby jej návšteva trvala hodinku dve, ale ona príde a je tu aj osem hodín, je mi trapne jej po dvoch hodinách povedať no tak už vypadni, vždy som si myslela ze ludia su taki súdni a sami vedia zhodnotiť co je moc, ona fakt dojde aj o 12 a dokedy nejdeme maleho kúpať tak tu je.... A najhoršie ze uz mi dojde ze to berie ako automatiku, ze dojde tak 2-3x za tyzden a ja ju tu teda nechcem teraz do konca života 2-3x za tyzden.... Moja mama tiež príde maleho pozrieť ale je tu tak pol hodinku a ide.... A nie ze ona tu je týždenne snad 25 hodín.... Ako toto riešiť? Manzel jej nepovie nič, nie je ten typ, čo by maminke povedal bez preč, cize je to na mne.... Dakujem

Strana
z8
eeffka
11. nov 2020

Stale to iste? Nevies sa ako dospela zena ozvat? Dakujem, cez vikend si navstevu nezelam, a ani ziadne kolace nepecte a nenoste.

dada4
11. nov 2020

Prečo výlet? Načo, kvôli nej? Neodpisuj alebo keď aj proste už si si na piekla v piatok a chcete byť sami... Musíš byť razna, žiadne vyhovorky, lebo sa to s nou vráti do starých kolaji...

cacianka
11. nov 2020

Nic nevypisuj, neobkecavaj.
Nepíš jej, tvar saze si sms necitala.
Max napis ze dakujes ale pecenie mas poriesene, nemusi sa unúvať.
Bodka.

autor
12. nov 2020

@cacianka ano, nebudem asi odpisovat lebo ked napisem ze piect nemusi tak napise ci moze aspon za malym teda prist na “chvilu”... a zasa ma bude tlacit kam nechcem

eri444
12. nov 2020

Naaa taka je podla mna kazda druha svokra, proste pojde si svoje aj cez betonovy mur. U nas to bolo tiez tk, pokial raz muzovi nepraskli nervy, asi z mojich neustalych pindov a vtedy sa to trocha zlepsilo

autor
30. dec 2020

Pisem novinky, krasne som mala svokru uz nastavenu, max raz za tyzden prisla, aj to som si riadila, ze ja som vtedy nebola dom, len manzel a bola som spoko a teraz dosli sviatky a uz vidim, ze zacina zasa vyuzivat situaciu, na Vianoce, po Vianociach, potom len tak nech prideme k nim a teraz uz mi zasa pise a ona ked pride tak je to X hldin a uz zacinam byt zasa vytocena, ze len vyuziva situaciu Vianoc a snazi sa ma tym ovplyvnovat .... vrrrrrr, teraz bude zas ana Novy rok a dokola ....

cacianka
30. dec 2020

Zakaz vychadzania, nedvihaj, vypni zvuk mobilu, zablokuj ju....
Skratka urob opatrenia ako pôvodne a po sviatkoch úplne stop.
Nedaj sa a stale trvaj na miere

luuinka
29. apr 2022

Uprimne jej povedz, co mas na srdci, normalna to pochopi.

hendikep
26. júl 2023

Ahoj , ako to u Vas pokracovalo? ked to citam akoby som citala o svojej mamke cez kopirak uplne presne :D uz sa to zlepsilo?

autor
26. júl 2023

@hendikep vies co no doslo potom k par vybuchom a jednoducho som si ju začala korigovať podla seba, ze jej napisem kedy presne ma prist a zamerne to az tak neskorej dam, k nej tiez ideme tak neskorej a ked chce prist a nepasuje musim jej narovinu povedat, nie nepasuje mi to vtedy a tak, musela som sa to naučit

hendikep
27. júl 2023

no presne tiez to tak mam s mamkou .. ona robi v rakusku a vies si predstavit ze chce byt s nami vela lebo ma taky pocit ze ked je prec “ nieco zameskala” tak si to potom vynahradza, ale uplne presne pride rano a odchadza ked ma prist manzel inak by tiez chodila o osmej asi ak by muz robil tyzdnovky 🤦🏼‍♀️ niekedy mi to strasne vadilo uz ked som vedela ze ma prist som mala z toho hrozu lebo to kazdy den len “ a zajtra co robite” a pozajtra by sme mohli tam a tam a v nedelu aky mate program nepridete ku mne?? ja chapem ze je rozvedena, sama doma nechce byt ale potrebujem svoj priestor 🤷🏼‍♀️ ale tiez jej uz rovno hovorim ze nemusime byt spolu kazdy den, predsa to skor poviem mame nez svokre … na druhu stranu take typy sa odradit len tak nenechaju … vzdy to je, zvoncek dole a idem okolo lebo som bola tam a tam, idem Vas kuknut hore?? a uz par hodin u nas.. nastastie uz mi to tak nevadi lebo mam dve deti a aspon s tou starsou sa vyhraje :D

katkati
27. júl 2023

@hendikep Staršia dcérka koľko má rokov? Nemôže si ju zobrať občas k sebe domov, povenovať sa jej a ty by si za ten čas bola s mladšou a mala svoj program?

hendikep
27. júl 2023

@katkati ahoj, ma 4 a ano sem tam ju vezme ale nemam to rada lebo jej vsetko dovoli, ked je chora zmrzlinu, cez obed tam nezaspi, a vzdy ked sa pytam preco robila /jedla to a to? tak odpoved je “ lebo ona chcela “ proste hranice ziadne, kazdy chce byt za dobreho, tak mam dost… potom ma doma dcera vobec nepocuva 🤔

lamar11
27. júl 2023

Choď si s malým normálne ľahnúť,ja som to tak urobila raz a odvtedy bol pokoj.

Strana
z8