icon

Mám partnera, ktorý má deti a so mnou ďalšie nechce

zoginka
11. aug 2023

Chcem sa opýtať, mám partnera. Ma deti, so mnou nechce, že on je s týmto už vysporiadany. Momentalne spoločnú buducnost neplánuje. Že je dobre sa takto stretnúť , ísť na výlety s deťmi atd atd.
Vytrvali by ste v takom niečom ?

Strana
z2
danica2711
12. aug 2023

@zoginka jasne, otvorene a čestne ti hneď na začiatku povedal, ako to vidí on. Nedúfaj, že sa to zmení. A navyše, prečo vôbec chceš v tom vzťahu zotrvávať, keď on vašu spoločnú budúcnosť neplánuje?

gabishek
12. aug 2023

@zoginka ty v takom vztahu spokojna nikdy nebudes - zbal kufre a utekaj od neho… Tam niekde ta caka niekto, kto ti to diatatko rad da 🥰 pisem z vlastnej skusenosti - minuly rok som sa len trapila kvoli niekomu kto uz mal dceru a ta nam branila… Tento rok som spoznala toho praveho - ktory nevahal ani chvilku - a uz sme v 5. mesiaci 😉
Prajem ti vela stastia a hlavne sil sa odputat…
A pamataj: pro jedno kviti slunce nesviti 😜

alickapusinka
12. aug 2023

Ak chceš deti a ON nechce hľadaj takého čo deti s tebou mať bude a nie takého čo už deti nechce. Never nezmení sa to. A aspoň si váž že TI to povedal na rovinu. Ja mám kamarátku čo povedal muž že deti nechce boli manželia 2 roky. Tak aspoň Ti povedal že už s deťmi neráta.

alickapusinka
12. aug 2023

@zoginka aký máš vek

mikadooo
12. aug 2023

@zoginka nie. Veď spoločnú budúcnosť neplánuje. Ako by som sa s tým mohla vyrovnať... Načo by mi bol taký partner... Dočasne, kým on povie, že tak a už stačilo, končíme?

lucylaw
12. aug 2023

@zoginka Ty máš vlastné deti? Ak nie a chces ich,tak sa s ním rovno rozíď,lebo len stracas čas..Narovinu ti povedal,že ďalšie deti nechce,prečo by mal meniť svoje rozhodnutie? Ja som v pozícii tvojho partnera,mám dieťa,ďalšie dieťa nechcem,hovorím to narovinu hneď na začiatku každého hypotetického vzťahu a ak niekto aj potom so mnou do toho vzťahu chce ísť,tak to beriem tak,že je uzrozumený s mojím postojom a beriem to ako uzavretú vec..Keby som sa po čase dozvedela,že dotyčný so mnou išiel do vzťahu preto,lebo dúfal,že zmením časom názor,tak by ma asi porazilo,lebo ja proste názor nezmením a bodka..Takže si stanov svoje priority,rozmysli si,či s ním chces byť aj keď s ním nikdy mať deti nebudeš a podľa toho sa ďalej zariad..

Strana
z2