icon

Mám pocit, že partner ma už nemiluje

jelinka8
12. dec 2017

Nikdy som na fore nediskutovala, ale uz naozaj neviem co mam robit. Mam pocit ze moj manzel ma uz nemiluje. Sme spolu skoro 10 rokov z toho 5 rokov manzelia.
Manzel prestal o mna javit zaujem ak sme na verejnosti vyhyba sa mi pripadne ide meter predomnou alebo zamnou. V sukromi ma stale narazky na moju vahu ze by som mala schudnut... ( mam 170cm a 68kg) spoznali sme sa ked som mala 15-16 rokov snazila som sa mu vysvetlit ze moja vaha uz nikdy nebude taka nizka. Nikdy ma neobjima, neda mi len tak pusu alebo mi nepovie ze mi nieco svedci ak sa chcem s nim bozkavat tak sa odtahuje. Vzdy ked sa chcem s nim porozpravat tak ma vobec nepocuva. Alebo ked vidi ze ma nieco trapi alebo placem tak sa na mna ani nepozrie bud pozera telku alebo sa hra s mobilom.( ked sme sa spoznali nikdy nedovolil aby som plakala bud ma objal alebo mi utieral slzy takze viem ze dokaze utesit. Som silna zena a neplacem vobec casto a pre hluposti) Ked pridem z prace domov tak sa poriadne ani nerozpravame lebo hraje hry bud na pc alebo na mobile. Som z toho smutna. Zijeme u jeho rodicov bez akejkolvek nadeje ze sa odstahujeme pretoze je prilis naviazany na mamu. Ked bolo treba tak sa ma pred nimi nikdy nezastal. Par krat sa stalo ze ma jeho otec chytil za zadok a ked som to chcela riesit tak povedal aby som to sla povedat jeho mame. Z toho som bola uplne v soku. Jeho otec je este stara skola kde zena v domacnosti nema absolutne ziadne slovo a musi robit tak ako chlap rozkaze. Vela krat som mu povedala co ma trapi ze si ma nezastane neprejavuje mi lasku. Uviedla som priklad ze by mi raz za cas stacilo ak mi povie napriklad ze som pekna na to mi odpovedal: povedal som ti to raz ked sa nieco zmeni dam ti vediet. Uz som odisla na niekolko dni byvat k rodicom. Nikdy pred tym som to neurobila. Cakala som tyzden ze sa spameta a pride za mnou ale neprisiel neurobil nic preto aby som prisla spät. Vynadal mi ze riesim iba hluposti... a nerozprava sa somnou je na mna velmi nahnevany . Ked sa cokolvek stane vzdy vsetko zvali na mna. Snazila som sa mu byt vzdy oporou starat sa o neho.. ked som odchadzala tak sa spytal ze ci si myslim ze ma nelubi povedala som ze presne to si myslim povedal mi,ze keby ma nelubil nezobral by ma do kina. Podotykam.do kina ideme raz za 3 mesiace inak nikam nechodime ziadne prechadzky ziadne spolocne aktivity. Minuly rok som mu chcela dat na Vianoce vikendovy pobyt s tym ze si uzijeme trosku sukromia pretoze jeho rodicia su na dochodku a su stale doma cize tam nie je ziadna sanca mat nejake sukromie kedze mame iba spalnu vsetko ostatne je spolocne. Zatrhol mi to s tym ze jemu sa nikam nechce ist a ze mame sukromie v izbe ze si mozeme zatvorit dvere a nikto tam nie je 😢 prislo mi to velmi luto. Trpim tam uz 5 rokov ale bola nadej ze sa odstahujeme a budeme spolu sami ale len ma natahuje on odtial odist nechce. Vsetko sa vo mne zlomilo minuly tyzden ked sme boli v aquaparku. Absolutne sa ku mne ani nepriznaval. Videla som vela parov niektori mali 15 iny zasa 50 ale bud si dali pusu alebo boli pri sebe.... len my ako cudzinci. Ked sme prisli do saun tak tam bola slecna asi v mojom veku (25) ktora robila procedury. Nevedel od nej odtrhnut oci. Ja mu to nevycitam mala krasnu postavu ale pre mna to bolo strasne ponizujuce. Ak by som tu mala napisat uplne vsetko bola by z toho kniha. Preto vas aspon takto prosim o nazor ci to naozaj iba ja tak prehanam ako on tvrdi alebo na nom naozaj nieco nie je v poriadku.

pribinak
12. dec 2017

Co ta pri nom drzi? Sama sebe úprimne povedz, preco si s nim? Zo zvyku? Lebo sa to patri mat v takom veku priateľa? Alebo ....

ajka32
12. dec 2017

@jelinka8 ešte že nemáte detičky. Zbal kufre a utekaj od neho. Koľko dobrých chlapov po svete chodí, nestrácaj čas s niekym kto ti za ti nestojí

vierkadominik1
12. dec 2017

@jelinka8 ako keby som to písala ja :(

0silvia0
12. dec 2017

@pribinak oni su uz zial manzelia...

tt247
12. dec 2017

@tinka0000 že spodné prádlo :D svokor ju chytá za zadok, muž sa za ňu hanbi (lebo je pako) a ona si ma dať spodné prádlo. Dovi dopo

pribinak
12. dec 2017

@0silvia0 no ale ved kym nemajú spolu deti, tak rozvod je Rýchlovka

juliet86
12. dec 2017

@jelinka8 ake veci? Pride mi zvlastne ze na zaciatku vztahu bol dokonaly teraz opak kedy a ako prislo k zmene? Kedy si prestala yt stastna? Pred svadbou ci po pred byvanim po ci pocas? Z akych dovodov ste sa brali? Chce on deti? Co na to tvpji rodicia? Kedy sa to zacalo kazit? Aky je vas sexualny zivot? Atd

jelinka8
autor
12. dec 2017

@juliet86
K zmene prislo po svadbe nie hned ale casom. To kedy som.si to zacala uvedomovat ze nie som stastna uz ani presne neviem len sa to zacalo stupnivat ked som to v sebe dusila. Samozrejme ze som.mu hovorula co sa mi nepaci a taktiez som sa pytala co mam zmenit ja... vravel ze deti chce ale viac to nerozoberal ani nic. Iba ked som sa spytala ci chce povedal ano a to je vsetko.

sovica
12. dec 2017

Ťažko sa mi to píše, ale ten chlap, nie že vás nemá rád, on si vás vôbec neváži a ste mu úplne ľahostajná. Predpokladám, že vás potrebuje len na to, aby ste mu navarili, oprali, upratali a doniesli domov nejaké peniaze. Intímne veci s vasi už asi tiež veľmi často nerieši (aspoň to tak podľa vášho príspevku vyzerá)... Máte len 25 a žiadne deti. Vianoce by som s ním už netrávila a ako darček pod stromček by som mu doručila žiadosť o rozvod. Ak máte kam ísť (rodičia, súrodenci, kamarátka), zbaľte sa a choďte od neho preč. Ak máte dostatok financií aspoň na prenájom garsónky, tak si zariaďte život samostatne. Vyzeráte ako inteligentná žena, tak sa už viac ponižovať nedajte. Ste mladá, život máte pred sebou a verte, že muža, ktorý si vás bude vážiť a bude vás mať rád ešte nájdete. Zatiaľ sa venujte sebe, robte, čo vás baví, začnite viesť spoločenský život a tešte sa zo života. Veľmi držím palce 🙂

lintu
12. dec 2017

verím tomu, že on je možno naozaj aj presvedčený o tom, že ťa má rád... žiaľ, s touto jeho predstavou by bola máloktorá spokojná... je na tebe, či sa chceš trápiť s niekým, kto má od života úplne iné očakávania ako ty alebo si k sebe nájdeš radšej niekoho kompatibilnejšieho... z toho čo si napísala, máš zjavne naviac... chceš rásť, rozvíjať sa.... len s týmto pri svojom súčasnom manželovi pomoc nemôžeš hľadať... je pre teba skôr brzdou, ktorá ťa oberá o čas... čo s tým teda urobíš? 🙂

adriana1312
12. dec 2017

ahoj presne tymto aj ja akurat prechadzam, tiez sme soolu 10’rokov a uplne ako keby som seba citala :( kludne IP ak chces

eludka
12. dec 2017

@tinka0000 taka prostoducha rada, im to nefunguje uz roky a to su obaja mladi, jednoducho sa zmenili a potrebuje minimalne autorka ineho partnera, takze nech bezi, lebo tu len straca cas, a nech si do roka nehlada noveho partnera, najskor musi najst samu seba, prilis skoro uviazla vo vaznom vztahu

bobricek1979
13. dec 2017

@jelinka8 tak si musíš položiť otázku, že či ti stojí za to taky chlap s ktorým nemáš teoreticky žiadnu budúcnosť navyše jeho rodičov ani pravdu ani slovo.Kým nemáš deti môžeš všetko ľahšie zvládnuť aza krátky čas byť opäť šťastná, lae že šťastná no hlavnepozeraj na sbea niena okolie co bypovedalo. To je najťažšia voľba no si uvedom ten život teraz a tie obruče čo máš. Ak si skúšala aj nemožné a nepohlo to s ním neponizuj sa to lásku nezachráni. Uzekaj preč. Za niečím lepším 🙂

lujza123
13. dec 2017

@jelinka8 tak ti to zhrniem: byvate s dochodcami, nikam nechodite, manzel sa za teba hambi, , nepacis sa munema dovod oslavovat tvoje zivotne uspechy, ked si smutna je mu to u prdele...

Podla mna ste obidvaja zaseknuty v case a lenivy urobit razne rozhodnutie, to co zijete nieje vztah ani manzelstvo, to je nejake prezivanie dvoch ludi co niesu ochotny naliat si cisteho vina a pozriet sa pravde do oci...

viellik
13. dec 2017

Prečo sa nechávaš takto zhadzovať? Utekaj od neho čo najrýchlejšie, nech si je doma s rodičmi a tam si žije... Absolútne sa o teba nezaujíma, či chceš niečo oslavovať, či si smutná.. Načo ti je taký chlap?

katkati
13. dec 2017

@jelinka8 Aj podľa mňa je to pre teba iba prežívanie. V takom mladom veku takto žiť?
Už len to, že by som mala prežiť ďalšie roky bez perspektívy, že sa to zmení v dome so
svokrovcami, kde ma svokor chytá za zadok, manžel sa správa ako starý chlap, ktorý nechce vidieť, ako žijú moderní mladí ľudia, no nezávidím Ti. Správanie tvojho muža je "predpotopné", nesympatické, proste "gadžo". Sorry, je to tvoj manžel, ale musela som. ☹

dilino
13. dec 2017

@ajka32 úplny suhlas do bodky presne tak nemaju deti načo jej je

derdia
13. dec 2017

Nech ide do riti....a do buducna urci si hranice hned na zaciatku...ale keby hentak ma moj muz ist predomnou,mne by uz len to stacilo na to,porozmyslat ci to ma zmysel....a doslo by mi,ze asi nie...proste ta nema rad....nie ze uz nemiluje,ale asi uz ani nema rad...je mi to luto...ale to si myslim...lebo ked niekoho mame radi,sme s nim radi....a tak dalej.drz sa.a vyries to zakial nemate deti.Naozaj.Potom to bude este horsie....

dilino
13. dec 2017

ja napišem svoj názor tak pišeš odišla si k rodičom na týždeň a ani neprišiel ani sa nezaujimal prvý signál toho že ho nezaujimaš ak by si ho zaujimala a trápilo ho to už by prišiel ale kedže neprišiel nemá o teba zaujem dalej dala by si mu vikendovy pobyt a on že nikam neide a že ide meter pred tebou ak niekde idete to je čo nechápem ved ked idem s priateľom alebo mužom von na prechádzku predsa neide meter predomnou ale pri mňe nevaži si ťa ked máš kam odijsť ku rodičom odijd odstup s kratšej cesty nemate deti tak bud rada budeš mať ľahši rozvod a aj si určite niekoho najdeš a odsťahovať sa nechce radšej byvate v jednej izbe z jeho rodičmi v dome no to by som nechcela ani za nič najlepšie samim aj ked sa zadlžia na cely život ale on odijsť nechce lebo mu to tak pasuje a vyhovuje odijd moja rada skôr než si zničiš dôstojnosť , nebudeš mať sil to mi ver neskôr to tak či onak urobiš že sa s nim rozvedieš ja keby že sa ku mňe tak správa už ma nikdy neuvidi nema to vyznam bude sa to zhoršovať ver tu maminam aj nemaminam na MK radia ti tu dobre a ja pišem svoj názor to čo popisuješ je zvyk ale vydiš že o teba nema zaujem keby ťa mal rád neriešil by tvoju váhu, krásu, ked ťa ľubi musi ťa brať taku aka si nie všetky ženy sú chude ale sú aj bacuľky a nieje to žiadna vada len on si ťa nevaži napis znie mám pocit že ma už nemiluje ale on ťa už skutočne nechce to nielen že máš taky pocit to je realita moja sestra sa s priateľom rozišla po 15 rokoch zo dňa na deň a tu je a povedala mi ako sestre že vieš čo keby som bola s nim zabila by som si celý život držim veľmi palce rozhodni sa správne.

obsadenemeno
13. dec 2017

@dilino to bola jedna dlhocizna veta.....😀

wikiwiki
13. dec 2017

Tak to teda hej 🙂. No má pravdu. Už v prvý deň ju mal hľadať s tým, že sa má vrátiť domov. Ale keď nie tak nie. Isto by som ja prvá neprišla. Len tak by som sa sama od seba proste nevrátila. Ostaň pekne u vašich, choď si nakúpiť, daj kaderníka, sprav so seba kočicu nech vidí, že sa v žiali utápať nebudeš😉

mysicka36
13. dec 2017

Máš správny pocit. Je s tebou len zo zvyku, lebo nemusí nikoho zháňať na sex, si u nich doma. Ani nič pre to, aby ste boli ako samostatný pár a rodina už vôbec. Ak chceš byť ešte niekedy v živote šťastná, zabuchni dvere, vyrieš rozvod a zabudni na takého sebca. Nemáte spoločné nič, maximálne TV a nábytok 🙂 to sa ľahko delí. Len nech neostaneš v tom, pri tvojej nerozhodnej povahe budeš u nich slúžiť na vždy.

alaguema
13. dec 2017

@jelinka8 máš 25 rokov a toto trpíš? Už by som s ním nebola. Vážne. Keď som to začala čítať, mala som pocit, že to píše nejaká 45 plus žienka ubitá životom a beznádejou, smutná a nemilovaná. Pozbieraj silu a ukonči vzťah, na ktorom záleží asi len tebe a nikomu inému.

gopika
13. dec 2017

@alaguema uplne suhlasim! zivot mas pred sebou. Nezahadzuj sa

nelina1
13. dec 2017

@jelinka8 Chlap, ktorý s tebou žije niekoľko rokov po svadbe v detskej izbičke v rodičovskom dome nie je chlap, ale mamľas. Do budúcna to nieje chlap čo sa postará, o rodinu, zabezpečí, zarobí...Ak máš do života nejaké ambície, pri tomto chlapovi zabudni.
Táto flegmatickosť sa premietne aj do iných stránok života. V 25 - ťke nemá záujem o sex?
To je guľa na nohe, utekaj!

bonnie2
13. dec 2017

Prosim ta odid od neho. Viem ake je toto ponizujuce a ziadna zena si nezasluzi aby sa k nej spraval takto jej vlastny chlap. Chces takeho otca pre svoje deti? Ani vtedy nebude s vami chodit kocikovat s grdostou. Utekaj prosim ta od neho prec. Ked nemate deti tak uz nie je co riesit....drzim palce...

bodka70
14. dec 2017

@alaguema , tak ja mám 47 rokov a 3 deti a tento chlapík mi niekoho silno pripomína správaním, bože v 25 rokoch bez detí, by som neváhala ani sekundu a šla preč... takto som síce váhala - zhruba rok ale predsa len som odišla 🙂. FFúú a neľutujem vôbec, za vyše pol roka mi ani raz nedal najavo, žeby som mu chýbala či žeby ľutoval náš rozdchod. Autorka prvého príspevku, ak odíde, jediné čo bude ľutovať, že bola taká trúba a čakala tak dlho 🙂, Takže ani v 45-47 rokoch človek nemusí byť ubitý životom, v 25 rokoch? to už je pomaly hanba 😝.

lila69
14. dec 2017

@jelinka8 neriesis hluposti. To su v spolocnom zivote vazne veci. A ze nemate dieta, je len dobre. Pokojne odid, on si to mozno ani nevsimne 😒 neboj stretnes lepsieho 👍

nenuska25
14. dec 2017

@jelinka8 utekaj kade lahsie...

katka1981
14. dec 2017

@jelinka8, a preco si s nim? Naco? To ozaj potrebujes od nas radu, ze sa s nim mas rozist? Uz davno si mala.